JohnXarxas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Να ζητήσουμε τα χρήματά μας πίσω!!! Δεν λέμε και πάλι καλά που υπάρχουν τόσα ανοικτά project που μας δίνουν επιλογές, στραβώνουμε που κάποια από αυτά δεν είναι ίσως τόσο καλά όσο κάποια άλλα επειδή υπάρχει ανταγωνισμός που... πάλι εμάς ευνοεί. Chill out m8s. καλό είναι να παλεύουμε για το καλύτερο, ακόμα και για τόσο ασύμαντα πράγματα με την λογική του ότι έχουμε ήδη πολλά, θα ήμασταν ακόμα στην εποχή του χριστού, αφού ο Αδάμ και η Εύα φορούσαν μόνο φύλλα...
digekas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πρώτον δεν είναι ασήμαντα, δεύτερο λέω ακριβώς το αντίθετο, ευτυχώς που δεν υπάρχει μόνο ο IE οπότε και από τον ανταγωνισμό βγαίνουν κερδισμένοι και οι χρήστες του που τον βλέπουν να βελτιώνεται και αυτός ο ανταγωνισμός είναι που δημιουργεί αυτές τις φυσιολογικές διαφορές και τρίτο και σημαντικότερο ο Χριστός με κεφαλαίο το πρώτο γράμμα. Αυτό που είπα και πιστεύω ότι γίνεται εύκολα κατανοητό είναι ότι το να έχουμε πολλές επιλογές είναι καλό και από την στιγμή που υπάρχει υγιείς ανταγωνισμός είναι λογικό να έχουν διαφορετικά χαρακτηριστικά και δυνατότητες και το ότι είναι open projects είναι ακόμα καλύτερο γιατί στην ουσία αυτό είναι που μας δίνει την δυνατότητα να δοκιμάσουμε πολλούς και διαφορετικούς browser σε πολλά και διαφορετικά λειτουργικά συστήματα. Λέτε να είναι σκόπιμα ένα πρόγραμμα πιο αργό ή να έχει bugs (open source πάντα); Λέτε να μην θέλουν να τα διορθώσουν ή περιμένουν εμάς με την γρίνια μας να παροτρυνθούν και να τα βελτιώσουν ή να τα διορθώσουν. Εδώ κολλάει το "γάιδαρο του χάριζαν, στα δόντια τον κοιτούσε", όπου γάιδαρο τώρα βάλε αλεπού. Έχω την εντύπωση ότι ώρες ώρες γινόμαστε αγνώμονες, αχάριστοι και παράλογοι απαιτώντας από αυτούς που προσφέρουν ανιδιοτελώς λες και μας είχαν κάποια υποχρέωση και μην το πάρεις προσωπικά φίλε μου, γενική είναι η αναφορά μου. Άλλο το σύστημα αξιών που διακατέχει το open source και εκεί δεν απαιτούμε όπως στα προγράμματα που καταβάλουμε (χρηματικό) αντίτιμο αλλά ευχαριστούμε για τον χρόνο και την προσφορά του άλλου είτε αυτή είναι κουτσή είτε είναι στραβή και φροντίζουμε να τον εμψυχώσουμε και να τον υποστηρίξουμε ώστε να συνεχίσει να ασχολείται και να βελτιώνει και να διορθώνει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του και από αυτή όλη την συμπεριφορά μας να βγαίνουμε όλοι σαν σύνολο κερδισμένοι και αυτά τα αυτονόητα τα επαναλαμβάνω για να υπενθυμίσω (στην αφεντομουτσουνάρα μου πρώτα-πρώτα ) ότι κάθε πράξη μας έχει πολιτικό περιεχόμενο όσο μικρή και αν είναι και σε αυτές πρέπει να φαίνεται η ιδεολογία μας και το πόσο επιφανειακά ή μη προσεγγίζουμε το κάθε τι. Πάντα φιλικά, Δημήτρης.
elteo Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 ρε τον mozilla. εγω χρησιμοποιω κυρίως chrome και που και που firefox. Ο οποίος Chrome αλλάζει τις version σαν τα πουκάμισα. Σε ποια είναι τώρα ;
Zeknafein Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 αυτο με τα addons, ώστε ο χρήστης να μπορεί να καταλάβει τί εγκαταστάθηκε από τον ίδιο και τί από τρίτες εφαρμογές μου αρεσε πολυ!!! τα παρεισακτα αντικειμενα...καλο ειναι να παιρνουν ποδι το συντομοτερο!!! Δεν χρειαζεται να περιμενεις απο τον firefox για κσεφορτοθεις κακοβουλο λογισμικο μπες κι απεγκατεστησε το μονος σου. Sent from my iPhone using Insomnia
mad567 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ας βγάλουν επιτέλους την stable version και μετά να κάνου προώθηση την επόμενη έκδοση
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα