akis_94 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 παιδια καλησπερα...θελω μια βοηθεια διαβασα σε πολλα φορουμ για μικροφονα αλλα ποτε δεν καταφερα να βρω αυτο που ψαχνω το θεμα ειναι το εξης θελω ενα μικροφονω οχι παρα πολλυ καλο... ψαχνω και μεταχειισμενο. η καρτα ειναι αυτη εδω: εδω.. και ψαχνω ενα μικροφονο καλο για home studio μπορουμε να πουμε ωστε να με εικανοποιει σε αρκετα κοματια rap,xalara,diafora.. μπορω να διαθεσω μεχρι 75 ευρω.. βρηκα ομως αυτη εδω.. αλλα και αυτη εδω.. πειτε μου και την δικια σας γνωμη για κανα "καλω" και "φτηνω" μικροφονω ευχαριστω εκ των προτερων... καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια... :-D:-D:-D
superstarr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 http://www.thomann.de/gr/shure_sm57_lc.htm Mic που δε θα σταματήσει να ειναι χρήσιμο ακόμα και αν κάποια στιγμή αγοράσεις καλύτερα και ακριβότερα..
akis_94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα φιλε μου ναι!! ειναι μονο για φονη σε κλειστο χωρο με ειχομονοση και κλασικα... με βαση ομως στην καρτα που λεω ) ποσο εχει το μικροφωνο που λες?
akis_94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ειδες τα μικροφωνα που δειχνω εγω? αυτα αξιζουν?
superstarr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τα είδα.. Και τα δυο ειναι πυκνωτικά και δε σου κάνουν γι'αυτο που το θες, γιατι για να γράψεις με πυκτώτικο πρέπει να εισαι σε στούντιο ή σε κάποιο ηχομονωμένο χώρο. Θες δυναμικό γιατι αλλίως θα πιάσεις ολο το χώρο και δεν το θες αυτό..
akis_94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ελεγα να το γεμησω κανωνικα με ηχομονοση αλλα δεν πιανει μαλλον ε? κοιτα εγω πανω στο κοματι θελω ωραιο ηχο να βγαζει και να βγενει ενα ωραιο κοματι χωρις να ακουγετε αντιλαλος η κατι αλλο!!! αρα λες να μην παρω πυκνοτικο γιατι θα ακουγομαι 2 φορες?
superstarr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς γιατι με κανένα μικρόφωνο δε θα ακούστεις 2 φόρες αν γράψεις φυσιολογικά και σε σωστό χώρο. Γενικώς για να πετύχεις ενα καλό αποτέλεσμα πρέπει να ασχοληθείς λίγο. Δεν ειναι τόσο απλό.
akis_94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 λεω απλα οτι θελω ενα κοματι να βγει ωραιο!! αρα αμα παρω το πυκνωτικο λεω με τα 60 ευρω αξιζει ? θα γεμησω και τον χωρο που θα ειναι το μικροφωνο και 8α βγει κομπλε εε τρελε? θα τον γεμησω με ηχομονοση*
superstarr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δε ξέρω το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις αλλα εγω σου προτείνω να πάρεις ενα δυναμικό που αντέχει περισσότερο, μπορείς να γράψεις φωνή, κιθάρα, ντραμς κ.α. με αρκετά χαμηλή τιμή. Τα σχετικά καλά πυκνωτικά μικρόφωνα ειναι αρκετά ακριβότερα απο το budget που διαθέτεις και εκτός απ'αυτό θα πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω για μια καλή ηχογράφηση σε σχέση με ενα δυναμικό. Και δεν ξέρω πως ειναι το ωραία στο μυαλό σου. Για μένα μπορεί να ειναι μια φωνή με distortion απο μικρόφωνο που το πήρα απο συνοικιακό μαγαζάκι στην Ταιβάν. Trolling ατμόσφαιρα δεν έχει αυτο το thread;
akis_94 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 κοιτα να καταλαβενομαστε θελω οσο τον δηνατων καλυτερη ποιοτητα κοιτα περασα απο τον νακα αμα τον ξερεις και μου ειπε και τα 2 βγαζουνε την ιδια ποιοτητα φωνης απλα το δυναμικο χρησιμοποιειτε και για συναυλιες και γιορτες και κτλπ.. και το πυκνωτικο ειναι καθαρα για στουντιο και για χομε στουντιο αλλα δεν ξερω τι να κανω...
thanocaster Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Πάρε το 57αρι που είναι θρυλικό all around μικρόφωνο. Και, συμβουλή, ψάξου σε πιο σωστά μαγαζιά... Υπάρχουν.
akis_94 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 οκ παιδια ευχαριστω για τον ενδιαφερον σας!! αλλα κοιταχτε το μικροφωνο που λεω στην περιλιψη με τα 42 ευρω προχοριστετο λιγο να φτασει στην κιθαρα που παιζει να δειτε ποιοτητα!! http://www.youtube.com/watch?v=lsqDyqx7ppM θα παθετε πλακα τη ποιοτητα βγαζει.... και πειτε μου αν ειναι!!
thanocaster Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ποτέ μην βγάζεις συμπεράσματα για ήχο από το youtube. Επιμένω στο SM57...
akis_94 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 οκ κατι θα ξερεις για να το λες για πες μου πιο μαγαζι το πουλαει πιο φτηνα να παω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.