Προς το περιεχόμενο

Μικρόφωνο (;)

akis_94

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα...θελω μια βοηθεια διαβασα σε πολλα φορουμ για μικροφονα αλλα ποτε δεν καταφερα να βρω αυτο που ψαχνω :whistle: το θεμα ειναι το εξης θελω ενα μικροφονω οχι παρα πολλυ καλο... ψαχνω και μεταχειισμενο. η καρτα ειναι αυτη εδω: εδω.. και ψαχνω ενα μικροφονο καλο για home studio μπορουμε να πουμε ωστε να με εικανοποιει σε αρκετα κοματια rap,xalara,diafora..

μπορω να διαθεσω μεχρι 75 ευρω.. βρηκα ομως αυτη εδω.. αλλα και αυτη εδω.. πειτε μου και την δικια σας γνωμη για κανα "καλω" και "φτηνω" μικροφονω ευχαριστω εκ των προτερων... καλη συνεχεια σε ολα τα παιδια... :-D:-D:-D:-D

Δημοσ.

κοιτα φιλε μου ναι!! ειναι μονο για φονη σε κλειστο χωρο με ειχομονοση και κλασικα... με βαση ομως στην καρτα που λεω :)) ποσο εχει το μικροφωνο που λες?

Δημοσ.

Τα είδα.. Και τα δυο ειναι πυκνωτικά και δε σου κάνουν γι'αυτο που το θες, γιατι για να γράψεις με πυκτώτικο πρέπει να εισαι σε στούντιο ή σε κάποιο ηχομονωμένο χώρο.

Θες δυναμικό γιατι αλλίως θα πιάσεις ολο το χώρο και δεν το θες αυτό..

Δημοσ.

ελεγα να το γεμησω κανωνικα με ηχομονοση αλλα δεν πιανει μαλλον ε? κοιτα εγω πανω στο κοματι θελω ωραιο ηχο να βγαζει και να βγενει ενα ωραιο κοματι χωρις να ακουγετε αντιλαλος η κατι αλλο!!! αρα λες να μην παρω πυκνοτικο γιατι θα ακουγομαι 2 φορες?

Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς γιατι με κανένα μικρόφωνο δε θα ακούστεις 2 φόρες αν γράψεις φυσιολογικά και σε σωστό χώρο.

Γενικώς για να πετύχεις ενα καλό αποτέλεσμα πρέπει να ασχοληθείς λίγο. Δεν ειναι τόσο απλό.

Δημοσ.

λεω απλα οτι θελω ενα κοματι να βγει ωραιο!! αρα αμα παρω το πυκνωτικο λεω με τα 60 ευρω αξιζει ? θα γεμησω και τον χωρο που θα ειναι το μικροφωνο και 8α βγει κομπλε εε τρελε?

θα τον γεμησω με ηχομονοση*

Δημοσ.

Δε ξέρω το αποτέλεσμα που θες να πετύχεις αλλα εγω σου προτείνω να πάρεις ενα δυναμικό που αντέχει περισσότερο, μπορείς να γράψεις φωνή, κιθάρα, ντραμς κ.α. με αρκετά χαμηλή τιμή. Τα σχετικά καλά πυκνωτικά μικρόφωνα ειναι αρκετά ακριβότερα απο το budget που διαθέτεις και εκτός απ'αυτό θα πρέπει να το ψάξεις λίγο παραπάνω για μια καλή ηχογράφηση σε σχέση με ενα δυναμικό.

Και δεν ξέρω πως ειναι το ωραία στο μυαλό σου. Για μένα μπορεί να ειναι μια φωνή με distortion απο μικρόφωνο που το πήρα απο συνοικιακό μαγαζάκι στην Ταιβάν.

Trolling ατμόσφαιρα δεν έχει αυτο το thread;

Δημοσ.

κοιτα να καταλαβενομαστε θελω οσο τον δηνατων καλυτερη ποιοτητα κοιτα περασα απο τον νακα αμα τον ξερεις και μου ειπε και τα 2 βγαζουνε την ιδια ποιοτητα φωνης απλα το δυναμικο χρησιμοποιειτε και για συναυλιες και γιορτες και κτλπ.. και το πυκνωτικο ειναι καθαρα για στουντιο και για χομε στουντιο αλλα δεν ξερω τι να κανω...

Δημοσ.

οκ παιδια ευχαριστω για τον ενδιαφερον σας!! αλλα κοιταχτε το μικροφωνο που λεω στην περιλιψη με τα 42 ευρω προχοριστετο λιγο να φτασει στην κιθαρα που παιζει να δειτε ποιοτητα!!

http://www.youtube.com/watch?v=lsqDyqx7ppM θα παθετε πλακα τη ποιοτητα βγαζει.... και πειτε μου αν ειναι!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...