Προς το περιεχόμενο

Windows 7 SP1: διαθέσιμο για κατέβασμα για τους συνδρομητές TechNet και MSDN

gsarig

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members

Το πρώτο Service Pack των Windows 7 είναι και επίσημα διαθέσιμο στους συνδρομητές των MSDN και TechNet, οι οποίοι μπορούν να συνδεθούν με τους λογαριασμούς τους και να κατεβάσουν τα σχετικά αρχεία.Οι υπόλοιποι θα χρειαστεί να περιμένουν έως τις 22 Φεβρουαρίου, οπότε και η εγκατάσταση θα μπορεί να γίνει μέσω του Windows Update ή και «χειροκίνητα», μέσω installer.

Το Service Pack 1 εκτός από τις συγκεντρωτικές ενημερώσεις ασφαλείας που έχουν διατεθεί μέσω του Windows Update, δεν πρόκειται να προσθέσει νέες δυνατότητες στα Windows 7 – τουλάχιστον όχι κάτι που να είναι ορατό στον μέσο χρήστη.

Link.png Site: http://downloadsquad.switched.com/2011/02/16/windows-7-sp1-download-links-go-live-for-technet-msdn-users[/url]']DownloadSquad

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε περιπτωση που τα Windows σου τα εφερε δωρο ο θειος..και τοσο καιρο κανεις update κανονικα εκτος απο αυτα που λενε : ''This update to Windows activation Technologies detects activation exploits'' θα μπορουν να το κατεβασουν αφοβα ? η skip με αρωμα λεβαντα?

Ε SP είναι. Έχει πληρώσει ποτέ κανείς για κάτι τέτοιο; :)

Μόνο η Creative χρέωνε για το Alchemy στις Soundblaster X-Fi...:P

Χειρότερη πολιτική από εταιρεία για software δεν έχω δει προσωπικά. Τέλος πάντων, λίγο offtopic.

Να περιμένετε κάποιες μέρες πριν το φορτώσετε, για να αποκλείσουμε την περίπτωση να υπάρχουν bugs, conflicts κτλ που η Microsoft δεν έχει λάβει υπόψη ακόμα.

• Moderators

Συνδεθηκα στο MSDN μου, αλλα ειναι άφαντο.

Και ναι, τα ανηψακια θα στεναχωρηθουν, αλλα σε 1-2 βδομαδες και ειναι και παλι χαρουμενα.

• Super Moderators

Συνδεθηκα στο MSDN μου, αλλα ειναι άφαντο.

Και ναι, τα ανηψακια θα στεναχωρηθουν, αλλα σε 1-2 βδομαδες και ειναι και παλι χαρουμενα.

κάτι μου λέει ότι μπερδεύεις το msdnaa με το msdn :P

Το Service Pack 1 εκτός από τις συγκεντρωτικές ενημερώσεις ασφαλείας που έχουν διατεθεί μέσω του Windows Update, δεν πρόκειται να προσθέσει νέες δυνατότητες στα Windows 7 – τουλάχιστον όχι κάτι που να είναι ορατό στον μέσο χρήστη.

Άρα, τι σημαίνει αυτό; Ότι όσοι έχουν αυθεντικά Win7 και έκαναν τα updates κανονικά, δεν θα χρειαστεί να το κατεβάσουν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...