aledjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Αλεντητζεηο, όποτε σε διαβάζω ανησυχώ για τα επίπεδα της τεστοστερόνης μου, σοβαρά. χεχε δεν εχει καμια σχεση η τεστοστερονη για την αγαπη/λατρεια ως προς τις γυναικες. η τεστοστερονη ειναι για το σεξουαλικο κομματι. η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι? οτι εγω μπορω/γουσταρω να βγω στη τηλεοραση και να φωναξω τη λατρεια μου για μια γυναικα ενω οι περισσοτεροι αντρες το νομιζουν μουνοδουλιαση ή φλωρικο. οι γυναικες το θεωρουν αντρικιο
geotri314 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 εγώ πάντα ήθελα να γινω μουνοδουλος. αλλά όσα μουνια βρήκα πίστευαν στην καταργηση της δουλιας...
Vintage Jewel Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 δεν εχει καμια σχεση η τεστοστερονη για την αγαπη/λατρεια ως προς τις γυναικες. η τεστοστερονη ειναι για το σεξουαλικο κομματι. η διαφορα μας ξερεις ποια ειναι? οτι εγω μπορω/γουσταρω να βγω στη τηλεοραση και να φωναξω τη λατρεια μου για μια γυναικα ενω οι περισσοτεροι αντρες το νομιζουν μουνοδουλιαση ή φλωρικο. οι γυναικες το θεωρουν αντρικιο Ετσι.
nicoc89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Τopic starter , πλάκα πλάκα οι μ....δουλοι πάντα καλά περνάνε , δεν έχω ακούσει κάποιον να περνάει down φάσεις και έτσι Όσο καλά περνάει και ένα σκυλάκι που έχεις , το φροντίζεις το αγαπάς και κουνάει την ουρα του ευτυχισμένο. Το πρόβλημα με τους μουνόδουλους είναι όταν πέφτουν σε καμια καρ...λα γκόμενα κακιασμένη .. έχω δει τραγελαφικά πράγματα. Τώρα άμα είναι καλή η κοπελια του αλλου δεν πάνα είναι μουνοδουλος δεν τρέχει τίποτα (όχι ότι το θεωρώ normal).
aledjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 @geotri314 επισης βρες τι θες να γινεις. τι θες να πετυχεις στη ζωη οτιδηποτε κιαν ειναι αυτο και μην ακους κανεναν γι'αυτο. θες να γινεις ποδοσφαιριστης? γιατρος? μπεντατζης? χορευτης? τραγουγιστης? δημαρχος? νεκτροθαφτης? ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ???? ΚΥΝΗΓΗΣΕ ΤΟ και μην ακους κανεναν. οτιδηποτε κιαν αποφασισεις, παντα θα βγουν πολλοι και θα σου λενε μαλακιες για την επιλογη σου. Όσο καλά περνάει και ένα σκυλάκι που έχεις , το φροντίζεις το αγαπάς και κουνάει την ουρα του ευτυχισμένο. Το πρόβλημα με τους μουνόδουλους είναι όταν πέφτουν σε καμια καρ...λα γκόμενα κακιασμένη .. έχω δει τραγελαφικά πράγματα. Τώρα άμα είναι καλή η κοπελια του αλλου δεν πάνα είναι μουνοδουλος δεν τρέχει τίποτα (όχι ότι το θεωρώ normal). διαφωνω. ετσι το βλεπεις εσυ σαν τριτο ατομο. μεσα στη σχεση καποιου, ειτε αντρας ειτε γυναικα, το γουσταρει το να "τραβαει" αυτα που λες. ακομα και αν του συστησεις καποιον/α αλλον που ΔΕ θα τραβαει τα ιδια, δε θα το θελει.... οποτε αφου του αρεσει του αλλου, οι απέξω δεν μπορουν να εχουν καμια αποψη/γνωμη
geotri314 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 aledjo αυτα τα περί "κυνηγησε το" κτλ... τωρα που τα ζω, τα βλέπω τόσο αιθεροβατικά. σαν να βλέπω hollywood ένα πράγμα. η ζωή δεν είναι έτσι. πόσο μάλλον η ζωή σε αυτή τη χώρα.
slygeo87 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 οτι εγω μπορω/γουσταρω να βγω στη τηλεοραση και να φωναξω τη λατρεια μου για μια γυναικα Εντάξει ρε μανούλα μου, σε όλους μας αρέσουν οι γυναίκες εσύ το γαμάς όμως. Τελοσπα, το παρήγορο είναι ότι εχεις σεξουαλική ταυτότητα. =ρ Τόπικ στάρτερ, Με κάλυψαν οι προηγούμενοι. χαχ
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 ποτε θα βγουμε για καφε? Η γυναίκα της ζωής σου δεν έχει κάνει login ακόμα ρε. :Ρ
aledjo Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 aledjo αυτα τα περί "κυνηγησε το" κτλ... τωρα που τα ζω, τα βλέπω τόσο αιθεροβατικά. σαν να βλέπω hollywood ένα πράγμα. η ζωή δεν είναι έτσι. πόσο μάλλον η ζωή σε αυτή τη χώρα. εμμμ εκει ειναι το λαθος που κανεις εσυ και πολλοι αλλοι. γιατι δεν ειναι ετσι η ζωη? επειδη δεν ειναι αποδεκτο σε αυτη τη χωρα? δηλαδη επειδη η χωρα δε θελει αυτο που θες εσυ ειναι κακο? και μην ακουσω δικαιολογιες περι φτωχιας κτλ.... Η γυναίκα της ζωής σου δεν έχει κάνει login ακόμα ρε. :Ρ τι σχεση εχει αυτο? για καφε ειπα, οπως βγαινω και με το μητσο, το μπαμπη κτλ... γιατι σκεφτοσαστε πονηρα? δε μπορω να καταλαβω.... να ποιος ειναι μουνοδουλος που οτιδηποτε περιφερεται γυρω απο γυναικα ειναι πονηρο
geotri314 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 την παλευεις ρε? αμα δεν έχεις λεφτά για να πιεις νερό και δουλειά για να τα βγαλεις, και μια χώρα με 36% ανεργία, περιμένεις να ζήσεις το αμερικανικό όνειρο και να "κάνεις αυτό που θες"? και εγώ αυτό το σκεπτικό έιχα στη ζωή και κοίτα που κατέληξα.
nicoc89 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 διαφωνω. ετσι το βλεπεις εσυ σαν τριτο ατομο. μεσα στη σχεση καποιου, ειτε αντρας ειτε γυναικα, το γουσταρει το να "τραβαει" αυτα που λες. ακομα και αν του συστησεις καποιον/α αλλον που ΔΕ θα τραβαει τα ιδια, δε θα το θελει.... οποτε αφου του αρεσει του αλλου, οι απέξω δεν μπορουν να εχουν καμια αποψη/γνωμη μαζόχα δηλαδή ? αν και όταν ο άλλος είναι μουνόδουλος θέλει δεν θέλει του αρέσει δεν του αρέσει κάτι το ανέχεται. επίσης διαφωνώ .. μόνο οι απέξω μπορούν να έχουν σωστή κρίση/γνώμη. Άλλο το oτι δεν τους πέφτει λόγος.
status Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 τι σχεση εχει αυτο? για καφε ειπα, οπως βγαινω και με το μητσο, το μπαμπη κτλ... γιατι σκεφτοσαστε πονηρα? δε μπορω να καταλαβω.... να ποιος ειναι μουνοδουλος που οτιδηποτε περιφερεται γυρω απο γυναικα ειναι πονηρο Έλα τώρα, ακούμε aledjo κ πάμε τοίχο-τοίχο, άντρες γυναίκες, πλάκα με κάνεις; :Ρ
Bomber-21 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 θεωρήστε ένα υποθετικό σενάριο. έχετε αποτύχει στις σπουδές σας, πιθανότατα δε θα πάρετε ποτέ πτυχίο, είστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση, οι γονείς σας είναι άρρωστοι σωματικα, και ψυχολογικά αδύναμοι να ακούσουν και τα δικά σας προβλήματα, δεν έχετε κανένα φίλο για να μιλήσετε, δεν έχετε δουλειά για να αποκτήσετε την ανεξαρτησία σας. τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αρχίσει κάποιος να κάνει σκέψεις περί αυτοκτονίας? τι θα κάνετε απο εδώ και πέρα αν ήσαστε στη θέση του και ω του θαύματος δε σκεφτόσασταν την αυτοκτονία... http://www.youtube.com/watch?v=F5W_QzF5kO0 Άκου το αυτό και θα τα ξεχάσεις όλα.
panosno1com Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 (εκτος απο μενα) (κουλα κουλαρα κουλιτσα,πολυ κ@λοπαιδο ο κυριακοςςςςςςςς!! τρεχω τρεχω τρεχωωωωωω!!!!) Παντως οπως ειπανε συνφορουμιτες,λυσεις πάντα υπάρχουν. Ποσες φορές σου χει τύχει να λες " πωωω δε την παλευω" και μολις βιώσεις κατι αλλο να πεις : πφφφ τι εσκαγα τοτε δε ηταν τιποτα. Ξερεις τι, αν πας στρατό, με την ασχημη ψυχολογικη κατασταση που οπως λες εισαι, μαλλον βουνο θα σου φανει. Προσωπικα μου πηρε καμια βδομαδα να συνηθισω, ειδικα την πρωτη μερα που μας ξυπνησαν οι ΥΕΑ β λες και ηταν τοοοοοοσο παλαιουρες ενω ειχαν μολις 3 μηνακια μεσα παραπανω λεω ωχ τι κανω εγω εδω ?!?! Αλλα σιγα σιγα συνηθιζεις. Γνωμη μου ειναι πανε στη σχολη και κοιταξε να βρεις καποιον που σου φαινεται.. καλο παιδι και πιαστε κουβεντα. Ολοι μας εχουμε βρεθει χωρις φιλους ειδικα οταν αλλαζουμε γυμνασιο/λυκειο/πανεπιστημιο/στρατος/κτλ ,σκεψου μερικοι που μετακομιζουν συχνα κιολας . Πιστευω πως ολα ειναι στο μυαλο μας, και ειτε μια γυναικα ειτε ενας δυο καλοι φιλοι θα σε βοηθησουν αν οχι να το ξεπεράσεις να ανεβαινεις εστω ψυχολογικα. Τελος σκεψου πως δεν εισαι ο μονος ουτε ο μοναδικος που εχει σκεφτει κάτι τετοιο ! get up and fight !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.