Προς το περιεχόμενο

Σκέψεις περί αυτοκτονίας και συμβουλές.

geotri314

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

καλά τι ζώα υπάρχουν s αυτό το φόρουμ πια? μέχρι και moderators?

τέτοια συμπεριφορά είναι απαράδεκτη για μένα...

το ξέρουμε είστε έξυπνοι και φανταστικοί apolaa ta proigoumena posts sas

πρέπει να ποστάρετε και σε αυτό το thread?

why? για να δείξετε την ανωτερότητα σας απέναντι σε κάποιον που υποφέρει?

έλεος

όσο για την αυτοκτονία φιλε μου δεν αξίζει σε καμια περίπτωση!

ο στρατός είναι καλή ιδέα, θα σου δώσει χρόνο να σκεφτείς, θα αλλάξει η προσωπικότητα σου,

θα γίνεις πιο δυνατός και μπορεί να γνωρίσεις και άτομα

από την άλλη, είναι και πολλά τα λεφτά που χαλάς στο στρατό

και αν είσαι αδύναμος χαρακτήρας μπορεί να είναι χειρότερα.

για μένα πήγαινε στρατό

Δημοσ.

1.προς topik starter: στην σχολη σου σιγουρα θα υπαρχει καποιος συμβουλος σπουδων-καθηγητης σου και ισως και καποιος ψυχολογος (με τον οποιο συνεργαζεται το ΑΕΙ η ΤΕΙ σου).πηγαινε εκει και πες τα προβληματα σου μπορει να σε βοηθησουν στα μαθηματα σου και στο να τελειωσεις την σχολη σου...πιο ευκολα απο οσο νομιζεις...υπαρχουν και καθηγητες που δειχνουν κατανοηση στα προβληματα των σπουδαστων και τους βοηθουν σιγουρα καποιον θα βρεις...ρωτα στην γραμματεια της σχολης σου...

και κλαψου σους καθηγητες της σχολης σου...υπαρχουν και καλοι καθηγητες ,δεν ειναι ολοι γουρουνια...

και κατι τελευταιο...μην μασας..μια.. γινε γραψαρχιδις...

2.προς:

Μη λες τέτοια και χώρισα πριν κάτι ώρες , λίγο έλεος δείξτε ( γκόμενο είχα όχι γκόμενα , σαφές νομίζω αυτό ε ) :devil:

κατι λιγο off topik ποσο χρονων εισαι περιπου ,για να δω αν με περνει??

Δημοσ.

θεωρήστε ένα υποθετικό σενάριο. έχετε αποτύχει στις σπουδές σας, πιθανότατα δε θα πάρετε ποτέ πτυχίο, είστε σε άσχημη οικονομική κατάσταση, οι γονείς σας είναι άρρωστοι σωματικα, και ψυχολογικά αδύναμοι να ακούσουν και τα δικά σας προβλήματα, δεν έχετε κανένα φίλο για να μιλήσετε, δεν έχετε δουλειά για να αποκτήσετε την ανεξαρτησία σας. τι άλλο πρέπει να συμβεί για να αρχίσει κάποιος να κάνει σκέψεις περί αυτοκτονίας?

τι θα κάνετε απο εδώ και πέρα αν ήσαστε στη θέση του και ω του θαύματος δε σκεφτόσασταν την αυτοκτονία...

Για ονομα του maker, η ζωη δεν ειναι πτυχιο και γονεις! Δουλεια θα βρεις, αρκει να θες.

Χαμογελα, η ζωη θελει λιγο τρελα rolleyes.gif

Δημοσ.

δηλαδη γινε μουνοδουλος για να κρατηθεις στην ζωη

απο που κι ως που το λες μουνοδουλιαση αυτο?

απο οτι φαινεται απεχεις απο το αθλημα και βλεπεις οσα ισα κι ομοια.

ΔΗΛΑΔΗ οι πατεραδες μας, παππουδες μας, θειοι κτλ

που εκαναν καποιο μεγσλο βημα στη ζωη τους για μια γυναικα ειναι μουνοδουλοι?

αλλοι κλεφτηκαν και εφυγαν απο το χωριο για πανε να ζησουν ευτυχισμενοι αλλου

αλλοι πηραν δανειο για να κανουν επειχηριση ετσι ωστε να βγαλουν λεφτα να παντρευτουν τη γυναικα που θελουν και να κανουν παιδια.

αλλοι εγιναν ακομα και κλεφτες για μια γυναικα ωστε να ζησουν μαζι τους

αλλοι κανουν 2 δουλειες ετσι ωστε να ζησουν τη γυναικα τους και τα παιδια τους...

μουνοδουλοι ειναι ολοι αυτοι?

αυτοι ειναι οι πραγματικοι αντρες που εχουν χαθει γι'αυτο μας βριζουν οι γυναικες σημερα και λενε

οτι χαθηκανε οι αληθινοι αντρες.

σημερα οι "αντρες' το μονο που του νοιαζει ειναι το ποδοσφαιρο, το call of duty και 3 πουλακια καθονται.

δικιο εχουν.

χαθηκαν οι αντρες που να αγωνιζονται/πολεμουν για μια γυναικα - ζωη

(εκτος απο μενα)

Δημοσ.
λέω να κόψω την αναβολή και να πάω φαντάρος. ίσως και ειδικές δυνάμεις. δεν είμαι στρατόκαυλος ή κάτι τέτοιο, αλλά πιστεύω πως αν περάσω μερικά ζόρια, θα βλέπω τη ζωή αλλιως. τι λέτε?

αν θες να περάσεις δύσκολα στο στρατό απλά μη βάλεις βύσμα και όλα τα άλλα ερχονται. Θα εκτιμήσεις την ελευθερία σου, τον υπνάκο σου, τα σαββατοκυριακα σου, την αμοιβόμενη εργασία, το να καθεσαι στην τουαλέτα, το σπιτικό φαγάκι, τα γκομενακια που κυκλοφορούν, τα χριστουγεννα/πρωτοχρονια/πασχα με την οικογένεια και τους φίλους, το να δεις ένα ματσακι CL στην τηλεόραση και θα σου πρίζουν τον πουτσο επινενοημενες ανωτερότητες, θα πλένεις χεσμένες τουαλέτες, θα τρίβεις καμένα φαγητά απο καζάνια και ταψιά με τις ώρες, θα φιλάς σκοπιές στα όρη και στα άγρια βουνά σαν τον βρυκολακα στα καρπαθια, θα βγάινεις έξω απο το κοτέτσι μόνο για λίγες ώρες με υπηρεσιακό να πάρεις μια ανάσα ελευθερο αέρα και θα πηγαίνεις σπίτι σου κάθε 2-3 μήνες.

Αν το αντέξεις χωρίς να τους βυσματώσεις και να πανε να γαμηθούνε, μόλις απολυθείς σίγουρα θα έχεις αλλάξει γνώμη για πολλά πράγματα, ειδικά αυτοκτονίες, και κυρίως θα έχεις μάθει να γράφεις πολύ περισσότερα, αν όχι τα πάντα, στα αρχίδια σου.

Δημοσ.

ο στρατός είναι καλή ιδέα, θα σου δώσει άπειρο χρόνο να σκεφτείς, δυστυχώς μπορεί να επηρεάσει την προσωπικότητα σου,

θα γίνεις πιο "στα @@ σου όλα" και μπορεί να γνωρίσεις και άτομα που εμμέσως θα ανεβάσουν την αυτοεκτίμησή σου.

Fixed :rolleyes:

Δημοσ.

ναι, ο στρατός προσφέρεται για την αντιμετώπιση τάσεων αυτοκαταστροφής.

Τι λέτε μωρέ. Γι αυτό αν μόλις περάσεις την πύλη δηλώσεις "έχω σκεφτεί να αυτοκτονήσω" τσιμπάς ταληράκι σπέσιαλ.

Δημοσ.

εγω πιστευω πως στο στρατο ζοριζονται μονο αυτοι που εχουν μαθει στην ευκολη ζωή. που δεν τους καθεται καλα να χτυπανε προσοχη κτλ. αμα έχεις φάει σκατα στη ζωή ο στρατος δε μπορει να ειναι χειροτερος.

Δημοσ.

Αλεντητζεηο, όποτε σε διαβάζω ανησυχώ για τα επίπεδα της τεστοστερόνης μου, σοβαρά. χεχε

Δημοσ.

Ελπίζω τουλάχιστον να μην αγόρασες το λογαριασμό που λεγες στο Hotfile :P

Ε χρειαζόμουνα ένα λογαριασμό στο Hotfile , σκέφτομαι πάντα πρακτικά εγώ :mrgreen:

κατι λιγο off topik ποσο χρονων εισαι περιπου ,για να δω αν με περνει??

25 ( προς 26 , 25 δηλώνω ακόμα ) . Είμαι τεκνατζού όμως εγώ B)

Τopic starter , πλάκα πλάκα οι μ....δουλοι πάντα καλά περνάνε , δεν έχω ακούσει κάποιον να περνάει down φάσεις και έτσι :shock:

Δημοσ.

Κάτσε ρε, κ εμείς περάσαμε χάλια καταστάσεις στα προσωπικά μας αλλά η αυτοκτονία είναι απορριπτέα κατάσταση απ την αρχή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...