Προς το περιεχόμενο

Σκέψεις περί αυτοκτονίας και συμβουλές.

geotri314

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 106
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

είμαι επαρχία αδερφε, που στη δικιά μου συγκεκριμένη πόλη, σημαίνει"αν δημιουργηθεί ποτέ θέση εργασίας, θα είναι ήδη καπαρωμένη από γνωστούς γνωστών.

Δημοσ.

Μην πας σε ψυχιατρο, θα σε μπουκωσει χαπια. Σε ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη μπορεις να πας για συμβουλη. Το σημαντικοτερο ειναι να βρισκεις δρασεις παντως, πχ μια δουλεια η ενα χομπυ κλπ

οι ψυχιατροι δε δινουν παντα χαπια

επισης ειναι αρκετα πιθανο ο ιδιος ο ψυχολογος να σε στειλει σε ψυχιατρο(εχει συμβει σε γνωστο μου με παρομοιο θεμα που ειχε)

Δημοσ.

είμαι επαρχία αδερφε, που στη δικιά μου συγκεκριμένη πόλη, σημαίνει"αν δημιουργηθεί ποτέ θέση εργασίας, θα είναι ήδη καπαρωμένη από γνωστούς γνωστών.

Ποια πόλη;

Τώρα έχει κλαδέματα στα περιβόλια. Πήγαινε να κουβαλάς τα κλαριά. Έχει λιπάσματα, κ.α.

Δημοσ.

για την πόλη, ρώτα τη ΓΑΔΑ, τώρα θα το χουν βρει ήδη... :D

ακόμα και αυτές οι δουλειές είναι κλεισμένες από αλλοδαπούς.

τεσπά, σας ευχαριστώ όλους. μάλλον μόνο αυτό ήθελα, λίγη κουβέντα βραδιάτικα, γιατί δεν την πολυπάλευα. -_-

Δημοσ.

Εκτός από αυτά που σου είπε ο Brian, πρέπει να βρεις και να καταπολεμήσεις τη ρίζα του προβλήματος.

Πράγματα που τα ξέρεις ήδη, όπως:

-Γιατί δεν παίρνεις πτυχίο; Είσαι χαζός; Σε έχει πιάσει τεμπελιά; Έχεις απογοητευτεί;

Το 1 μάλλον όχι.

Το 2 μάλλον ναι.

Το 3 είναι φτηνή δικαιολογία.

-Γιατί δεν πιάνεις δουλειά; Έψαξες και δε βρήκες; Δεν έψαξες καν; Δεν προλαβαίνεις από το διάβασμα;

Μάλλον το 2.

Βρες τι φταίει, κούνα το κεφάλι σου και βγες από το σπίτι.

Άλλαξε περιβάλλον: Ξεκίνα διάβασμα σε μέρη που ενδείκνυνται, πχ. βιβλιοθήκη.

Ξεκίνα τρέξιμο.

Ψάξε για δουλειά. Όχι τίποτα σπουδαίο, φυλλάδια. Ίσα ίσα να απασχολείσαι λίγες ώρες και να βγάζεις ένα χαρτζιλίκι μέχρι να πάρεις το πτυχίο σου.

Δημοσ.

πτυχίο δε μπορώ πια να πάρω καθαρά τεχνικά. αφού δεν προλαβαίνω λόγω του 2ν. μιλάμε για δύσκολη σχολή και πολλά μαθήματα.

Δημοσ. · Κρυμμένο από parsifal, 17 Φεβρουαρίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου
Κρυμμένο από parsifal, 17 Φεβρουαρίου 2011 - Κατ' αίτημα του ιδίου

φιλε ξεκολα. νομιζεις οτι εισαι ο μονος που τα τραβαει αυτα αλλα κανεις λαθος απο τα κειμενα σου ηταν σα να εβλεπα τον εαυτο μου, σα να τα ειχα γραψει εγω. εχω βρεθει στην κατασταση σου, εχω συνελθει εχω ξαναβρεθει κοκ. μην απογοητευεσαι.

εχω περασει απο το σκηνικο να βλεπω ολους μου τους φιλους με τις γκομενες τους και να λεω εγω γιατι να μην εχω εστω μια καριολα να τη γαμαω. μετα απο πολυ καιρο ξενερας ηρθε. και εφυγε και ξαναηρθε αλλη κλπ.

γενικα ποτε δε ξερεις ποτε θα γνωρισεις καποια κοπελα που θα σε κανει να τα ξαναδεις ολα θετικα.

οσο για τους φιλους, εγω δε τους κατατασω στα απαραιτητα, ειναι καλο να εχεις μερικους γνωστους για να μπορεις να βγεις να πιεις καμια μπυρα αλλα δεν ειναι απαραιτητο να εχεις φιλους "αδερφους". οποτε μην ανισυχεις.

για τη σχολη σου: στα 23 μου αισθανομουν ακριβως ετσι, δε θα τελειωσω ποτε και τα λοιπα. τελικα μετα απο προσπαθεια τα μαζεψα καπως τα πραγματα, οχι οτι ειναι απαραιτητο να τελειωσεις, εγω πιο πολυ για τη "φουκαριαρα τη μανα μου" το προσπαθω.

ειναι λογικο ειδικα αν εισαι σε επαρχιακη πολη και δεν εχεις και παρεες να εχεις ξενερωσει με τη ζωη σου, γιατι δε κανεις κανενα ταξιδακι να αλλαξεις λιγο παραστασεις? να βρεθεις σε ενα μερος που θα ειναι λογικο να εισαι μονος σου (ως τουριστας) και αρα δε θα σε παρεξηγησει κανενας αν πας στην πλατεια η στο μπαρ μονος να πιεις καμια μπυρα

αν εχεις καποια οικονομικη δυνατοτητα το πρωτο που σου προτεινω ειναι να κανεις ενα ταξιδι, η και να αλλαξεις εντελως πολη/ χωρα και να ξεκινησεις απο την αρχη.

Δημοσ.

λέω να κόψω την αναβολή και να πάω φαντάρος. ίσως και ειδικές δυνάμεις. δεν είμαι στρατόκαυλος ή κάτι τέτοιο, αλλά πιστεύω πως αν περάσω μερικά ζόρια, θα βλέπω τη ζωή αλλιως. τι λέτε?

Δημοσ.

και αυτο καλο ειναι. εκ των πραγματων εκει θα βρεις φιλους. βλεπεις? παντα εχεις δυνατοτητα να κανεις καινουριες παρεες.

Δημοσ.

αποτυχία, ντροπή που απογοήτευσα ανθρώπους που με αγαπάνε, και μάλλον το ότι απ όσα είχα ονειρευτεί μάλλον δε θα ζήσω τίποτα.

αν τα λαμβαναν ολοι υπ'οψιν τους αυτα μονο εγω θα ειχα μεινει στον πλανητη :-( μονη μου........ΜΟΝΗ :-D

1295715815967.png

capturejf.jpg

απλα respect

Μην πας σε ψυχιατρο, θα σε μπουκωσει χαπια. Σε ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη μπορεις να πας για συμβουλη. Το σημαντικοτερο ειναι να βρισκεις δρασεις παντως, πχ μια δουλεια η ενα χομπυ κλπ

ε αν δε του φυγει η καταθληψη μπορει να εχει overdose, οπως και να εχει καλυμενος θα ειναι :rolleyes:

αυτο δε συμβαινει μονο στην επαρχια.......εκτος και αν ολη η Ελλαδα ειναι επαρχια οποτε οκ.

δες six feet under θα φυγουν και καταθληψεις και ολα......θα συνειδητοποιησεις οτι ασχολησε με μ@λ@κιες και θα συνελθεις.....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...