pappous_soulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οχι δεν εχουμε. τουλάχιστον προσωπικά δεν ξέρω κάποιον που να ήταν τόσο μόνος. Πως θα ήταν αν σηκωνόσουν, τους μόνους ανθρώπους που έβλεπες ήταν οι γονείς σου, το τηλέφωνο σου δε χτύπαγε ποτε, και δεν εβγαινες ποτέ εξω? και αυτό να συνεχίζει για 1 χρόνο τώρα? Κι όμως. τώρα το τι αλαξα δεν ξέρω. με τις παλιές μου παρέες χάθηκα λόγω απόστασης, και απ ότι φαινεται σε αυτή την ηλικία δεν κάνεις εύκολα νέες φιλίες. Βρες άλλες. Όπως είπες κάποτε ήσουν ο αστείος της παρέας. Γίνε πιο εξωστρεφής και ψάξε για καινούριες φιλίες.
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οπότε αν πω οτι κάνω πλάκα δε θα έρθει κάποιος ειδικός? κομπλέ? Έχω την εντύπωση οτι και μόνο που ανέφερες τη λέξη ΗΔΗ πρέπει να έχει υπάρξει καταγραφή ανεξάρτητα από τα υπόλοιπα λεγόμενά σου.Απόσο γνωρίζω θα υπάρχει τουλάχιστον μια έστω και διακριτική παρακολούθηση από μεριάς εμπλεκόμενων φορέων.Αυτοί αξιολογούν ανάλογα και πράττουν.Για το φόβο των Ιουδαίων...
geotri314 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 23 ειμαι. και wow η ελληνικη αστυνομία τα σπαει! αντι να ψάχνουν για καταθλιπτικούς, γιατί απλά δε σταματάνε να σκοτώνουν έμβρυα στην κοιλιά της μάνας τους?
firewalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ε, τα αυτοκτονούν από νωρίς. btw, οι αρχές ενημερώθηκαν.
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 23 ειμαι. και wow η ελληνικη αστυνομία τα σπαει! αντι να ψάχνουν για καταθλιπτικούς, γιατί απλά δε σταματάνε να σκοτώνουν έμβρυα στην κοιλιά της μάνας τους? Γιατί αυτοί που τα κάνουν δίνουν "τροφή" σε όλους εμάς ώστε να τους τσουβαλιάζουμε όλους ανεξαιρέτως και να τους κολάμε τις πρέπουσες ταμπέλες και να μπαίνουμε στο insomnia και να ξεσπάμε πάνω τους...
pappous_soulis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 23 λέει? Ρε φίλε χαράμισες όλη σου τη ζωή, τι να κάνεις γέρος άνθρωπος τώρα.
geotri314 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 χε χε. λες ε? εσβησε το άστρο μου?
cb_papi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Είμαι σίγουρος πως αν βρεις 1 φίλο (γιατί αυτό χρειάζεσαι.. ένα στήριγμα) δεν θα βλέπεις τόσο απελπιστικά την κατάσταση. Και δεν το λέω για να σου χαιδέψω τα αυτιά, στο λέω γιατί ισχύει 100%. Πηγαίνεις ακόμα στο πανεπιστήμιο; Κάτσε συστηματικά δίπλα σε κάποιον άλλο. Γίνε μέλος κάποιας ομάδας (έστω και προσκόπους ξέρω γω ), πιάσε μία δουλειά που θα βλέπεις κάποιο άλλο πρόσωπο. Είναι κρίμα γιατί όπως και στους περισσότερους, για μία περίοδο είμαστε χάλια και μετά από λίγο καιρό λέμε " Τι βλακείες σκεφτόμουν τότε".
epp Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 23 ειμαι. και wow η ελληνικη αστυνομία τα σπαει! αντι να ψάχνουν για καταθλιπτικούς, γιατί απλά δε σταματάνε να σκοτώνουν έμβρυα στην κοιλιά της μάνας τους? ναι γιατι προφανως επειδη καποιοι στα ματ πηγαν για ξυλο σημαινει οτι ολοι οι αστυνομικοι ειναι γουρουνια δολοφονοι οσο αφορα το θεμα , αν ηταν τοσο δραματικα θα το χες κανει ηδη , ψαχνεις οποιδιποτε στηριγμα για να κινηθεις 'προς τα μπρος' δε καταλαβαινω γιατι δεν εχεις απευθυνθει σε ειδικους (ψυχιατρο) , αυτη ειναι η δουλεια τους ουτε ντροπη ειναι ουτε κακο αμα ειχες πυρετο/πονους δε θα πηγαινες στν παθολογο?? απτη στιγμη που βλεπεις πως 'ζοριζεσαι' ψυχολογικα γιατι να μη πας σε καποιον γιατρο που εχει σπουδασει πανω σε αυτο το θεμα?? οσο αφορα τη δουλεια , δεν υπαρχει περιπτωση καποιος που να θελει να δουλεψει να μη βρει δουλεια(προς θεου δε μιλαω για δουλεια που σπουδασε,απλα για δουλεια ειτε ειναι πωλητης ειτε γκαρσονι ειτε οτιδιποτε αλλο οταν εχεις αναγκη ολες οι δουλειες καλες ειναι) να μπει προφανως δε θα βγαζει σοβαρα λεφτα αλλα σιγουρα θα περναει καλυτερα το μηνα του αποτι πριν
geotri314 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ναι ίσως αυτό να χρειάζομαι πράγματι. πιστεύω πως όλα θα ήταν καλύτερα αν απλά έβρισκα μια δουλειά. αλλά στις μέρες μας είναι κομμάτι δύσκολο. και όχι και οικοδομή θα πήγαινα αν έβρισκα....
klainmaingr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 οχι δεν εχουμε. τουλάχιστον προσωπικά δεν ξέρω κάποιον που να ήταν τόσο μόνος. Πως θα ήταν αν σηκωνόσουν, τους μόνους ανθρώπους που έβλεπες ήταν οι γονείς σου, το τηλέφωνο σου δε χτύπαγε ποτε, και δεν εβγαινες ποτέ εξω? και αυτό να συνεχίζει για 1 χρόνο τώρα? τώρα το τι αλαξα δεν ξέρω. με τις παλιές μου παρέες χάθηκα λόγω απόστασης, και απ ότι φαινεται σε αυτή την ηλικία δεν κάνεις εύκολα νέες φιλίες. Το ένα φέρνει το άλλο. Όσο περισσότερο μένεις κλεισμένος σπίτι τόσο πιο ξεγραμμένος είσαι και απο τις σκέψεις των τρίτων κτλ και φυσικά τόσο πιο δύσκολα γνωρίζεις κόσμο. Είτε να πάς στη σχολή να παρακολουθήσεις ώστε σιγά σιγά να γνωρίσεις άτομα απο εκεί και φυσικά να την τελειώσεις κάποια στιγμή, είτε όπως σου είπα πρίν βρές μια δουλειά και θα δείς οτι θα κοινωνικοποιηθείς μια χαρά μέσα απο αυτή. Αν ήσουν όπως είπες, ευχάριστος και χαρούμενος άνθρωπος κάποια στιγμή, είσαι ακόμα.. απλά δεν έχεις που να το εξωτερικεύσεις. Για να είσαι στην ηλικία που λές καταλαβαίνω οτι έχασες λόγω σχολών κτλ τις παρέες απο το σχολείο και έκτοτε δεν προσπάθησες ιδιαίτερα να κάνεις καινούριες. Well... do so.. Να χαίρεσαι που έχεις σωματικά/ψυχικά τη δυνατότητα να κάνεις οτιδήποτε και να την αξιοποιείς με κάθε ευκαιρία. Όπως λέει και το life quote μου "Η ζωή είναι πολύ μικρή για να είναι μίζερη" και προσπαθώ να το θυμάμαι όσο πιο συχνά γίνεται.
-nick- Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μην πας σε ψυχιατρο, θα σε μπουκωσει χαπια. Σε ψυχολογο-ψυχοθεραπευτη μπορεις να πας για συμβουλη. Το σημαντικοτερο ειναι να βρισκεις δρασεις παντως, πχ μια δουλεια η ενα χομπυ κλπ
firewalker Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τηλεφωνητής, να μοιράζεις φυλλάδια, κουβαλητής σε super market, καθαριότητα σε Goodies κ.τ.λ. Κάτι να βγαίνεις από το σπίτι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.