kateriniotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 καλησπερα εχω παρει προσφατα 1 zte wifi router ,αυτο που δινει η wind με τις συνδεσεις σταθερης. ενω το laptop Μου συνδεεται με το router,δεν μπαινει και δεν συνδεεται στο Internet. το laptop ειναι fujitsu siemens esprimo mobile. να σημειωσω οτι βαζοντας παλι το παλιο μου wifi router gennet oxygen,συνδεεται κανονικα. τι μπορει να φταιει? ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 αν εισαι ασυρματα δοκιμασε αρχικα με ξεκλειδωτο δικτυο.αν μπει μετα δοκιμασε Wep και μετα wpa και μετα wpa2.επισης μην ξεχασεις να βαλεις αυτοματη αποδοση Ip στην καρτα δικτυου με καλωδιο αμα συνδεθεις παιζει?
kateriniotis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 θα το δοκιμασω.ναι με ethernet παιζει κανονικα.
kateriniotis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 λοιπον,επαιξε μονο χωρις κωδικο στο wifi.μολις εβαλα κωδικο δεν συνδεοταν. δοκιμασα στη συνεχεια wpa2-psk,συνδεθηκε στο wifi αλλα δεν εμπαινε και παλι στο ιντερνετ. αυτα!!
poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 dokimase ολα τα κλειδωματα. κατα σειρα απο το χειροτερο προς το καλυτερο περιπου wep wpa tkip wpa+wpa2 wpa2 tkip wpa2 aes dokimase ολα τα κλειδωματα. κατα σειρα απο το χειροτερο προς το καλυτερο περιπου wep wpa tkip wpa+wpa2 wpa2 tkip wpa2 aes
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.