Προς το περιεχόμενο

Εγκατασταση αρχειων sis se nokia 5230.

louben

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια να κανω μοια ερωτηση?Εχω το νοκια 5230.Εχω κατεβασει απο το ovi store καποια αpplications.Οσα ληγουν σε dm(jad αρχειο) ολα οκ εγκαθιστανται μια χαρα.Το πιο πολλα ομως ειναι σε μορφη sis.Διαβασα οτι για να εγκατασταθουν τ αανοιγεις με notepad και σβηνεις τις αρχικες και την τελευταια σειρα που ειναι αναγνωσιμες για να διαβαστουν.Το εκανα τα περασα στο τηλεφωνο αλλα δεν εγκαθιστανται.

Καμια ιδεα?

Δημοσ.

παιδια να κανω μοια ερωτηση?Εχω το νοκια 5230.Εχω κατεβασει απο το ovi store καποια αpplications.Οσα ληγουν σε dm(jad αρχειο) ολα οκ εγκαθιστανται μια χαρα.Το πιο πολλα ομως ειναι σε μορφη sis.Διαβασα οτι για να εγκατασταθουν τ αανοιγεις με notepad και σβηνεις τις αρχικες και την τελευταια σειρα που ειναι αναγνωσιμες για να διαβαστουν.Το εκανα τα περασα στο τηλεφωνο αλλα δεν εγκαθιστανται.

Καμια ιδεα?

Δεν σβήνεις καμία σειρά από το αρχείο εγκατάστασης .sis. Απλά το τρέχεις με οποιονδήποτε file manager έχει η συσκευή σου ή χρησιμοποιείς. Δεν κάνεις κάτι με το notepad.

Ps. Επειδή έχω καιρό να ασχοληθώ με Symbian (από εποχής 6600), δεν ξέρω αν υπάρχει θέμα ασυμβατότητας στα αρχεία .sis. Τί θέλω να πω: το Nokia 5230 έχει Symbian OS v9.4, Series 60 rel. 5. Εσύ μπορεί να έχεις κατεβάσει κάποιο .sis για την έκδοση Series 60 rel. 3 ή Series 60 rel. 4. Τότε υπάρχει περίπτωση η εφαρμογή να μην μπορεί να εγκατασταθεί. Ίσως και να κάνω λάθος, αλλά πρόσεξέ το.

Δημοσ.

Οσα αρχεια εχω περασει στο κινητο δεν τα αναγνωριζει.Οσο για τα αρχεια τα κατεβαζω απο το ovi store εχοντας πριν δηλωσει το κινητο μου (5230).Τι να πω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...