tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Είμαι σε δίλλημα εαν αξίζει η αγορά ενός SSD προς αντικατάσταση του Samsung Spinpoint F3 1TB που έχω. Έχω ήδη 2 spinpoint F3 και ο ένας είναι σπασμένος σε 2 partition με τα Windows XP σε partition των 60GB. Δεν παίζω παιχνίδια αλλά αραιά και που βάζω κανένα και μόλις το βαρεθώ το βγάζω.Άρα από θέμα χώρου δεν με πειράζει να πάρω έναν SSD των 60GB. Το θέμα είναι εαν αξίζει η αγορά ή δεν θα δω τρελές διαφορές μιας και ο F3 είναι από τους καλύτερους και ταχύτερους της αγοράς. Ένα πρόχειρο τέστ που του έκανα μου έδωσε αυτά τα αποτελέσματα...
barman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εγω ολα μου τα παιχνιδια στον F3 τα εχω περασμενα. Στον SSD εχω βαλει μονο το λειτουργικο. Οποτε μεινε ετσι προς το παρων αν δεν εχεις προβλημα. Οι καλυτεροι δισκοι ειναι οι samsung F3. Μεσα στο κουτι εχω 3 κομματια και 2 εξωτερικους. Για καλη τιμη αν εισαι θεσσαλονικη visionStudio.
million_voices Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 εχω και ssd και τον f3 διαφορα υπαρχει και ειναι παραπανω απο αισθητη
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Με τρώει το χέρι μου να πάρω SSD μιας και ανακοινώθηκαν οτι σύντομα θα βγουν και οι Vertex 3...
barman Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Με τρώει το χέρι μου να πάρω SSD μιας και ανακοινώθηκαν οτι σύντομα θα βγουν και οι Vertex 3... Αν εχεις ΧΡΗΜΑ διαθεσιμο παρε. Αλλιως περιμενε .
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Με τρώει το χέρι μου να πάρω SSD μιας και ανακοινώθηκαν οτι σύντομα θα βγουν και οι Vertex 3... οι Vertex 3 Pro & EX θες να πεις, για τους απλούς Vertex 3 δεν έχουμε δει κάτι... επίσης θα βγουν οι νέοι G3 της Intel καθώς και οι καινούριοι της Corsair
tarantules Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αυτούς...Οπότε καλύτερα να περιμένω.Ξέρουμε πότε βγαίνουν αυτοί της Intel και της Corsair;
rafail1994 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δεν μπορείς να συγκρίνεις μηχανικό δίσκο με ssd και ο λόγος είναι ότι οι μηχανικοί δίσκοι έχουν μεγάλο access time και δεν μπορούν να φτάνουν το access time που έχει ο ssd ακομη και 200mb να κάνει ο μηχανικός δίσκος θα έχει μεγάλη διάφορα από τα 200mb του ssd . Η καινούριοι ssd φαντάζομαι ότι θα είναι αρκετά ποιο ακριβοί σε σχέση με αυτούς που υπάρχουν. Οπότε καλυτέρα θα είναι να πας στους υπαρχών ssd που θα βρεις τα 120gb στα 180 με 200 + ευρώ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ναι αυτούς...Οπότε καλύτερα να περιμένω.Ξέρουμε πότε βγαίνουν αυτοί της Intel και της Corsair; την ίδια περίοδο αν δεν κάνω λάθος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.