Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα dual screen gaming"?"

nicoc89

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω συνδέσει δύο οθόνες lg 22" στην ati 4770 hd και αυτομάτως χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση όταν το mouse περνάει το όριο της πρώτης δεξιά συνεχίζει στο δεύτερο monitor. Το πρόβλημα μου είναι ότι πήγα να παίξω crysis αλλά δεν βρήκα τρόπο να το κάνω να παίζει και στις δύο οθόνες. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό ? :confused:

edit : κανείς δεν ξέρει ? :eek:

Δημοσ.

Έχω συνδέσει δύο οθόνες lg 22" στην ati 4770 hd και αυτομάτως χωρίς να κάνω κάποια ρύθμιση όταν το mouse περνάει το όριο της πρώτης δεξιά συνεχίζει στο δεύτερο monitor. Το πρόβλημα μου είναι ότι πήγα να παίξω crysis αλλά δεν βρήκα τρόπο να το κάνω να παίζει και στις δύο οθόνες. Πώς μπορώ να το κάνω αυτό ? :confused:

edit : κανείς δεν ξέρει ? :eek:

λοιπον! γενικα ειμαι ασχετος, αλλα αυτο μαλλον το ξερω(επειδη εχω κι εγω 2 οθονες).

ή απ το προγραμμα της καρτας σου θα κανεις επιλογη οθόνης(οπως κανω εγω με δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας μου το βγαζει σαν επιλογη του μενου)

ή πιο απλα δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας, ιδιοτητες, ρυθμισεις.

ελπιζω να ειναι το ιδιο σε w7 (εγω εχω xp) ελπιζω να βοηθησα

Δημοσ.

Ευχαριστώ για την απάντηση σου. Οι δυο οθόνες λειτουργούν κανονικά αλλα το πρόβλημα μου είναι πως δεν μπορώ να παίξω παιχνίδια και στις δυο ταυτοχρόνως (να χωρίζεται το παιχνίδι και να βάζω μεγαλύτερη ανάλυση). Ένα παιδί μου είπε ότι το διαλέγεις στα options του κάθε παιχνιδιού αλλα στο crysis πχ δεν βρήκα κάτι. :mellow:

Δημοσ.

Η ερώτηση μου είναι η εξής.

Όταν κάνεις ένα παράθυρο full screen (σε πλήρη οθόνη) αυτό γεμίζει και τις δύο οθόνες σου ;

Άν ναι. Τότε το ίδιο θα έπρεπε να κάνει και το παιχνίδι σου ...

Αν όχι. Ε λογικό είναι, ότι κάνουν όλα τα άλλα παράθυρα κάνει και το παιχνίδι σου...

Καλό ψάξιμο στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών σου ;)

Προσθήκη:

Μόλις έψαξα στις ρυθμίσεις της κάρτας γραφικών μου (nvidia gts250) και διαπίστωσα

ότι δεν υπάρχουν πλέον αυτές οι "ρυθμίσεις" που χρειάζονται για να κάνεις αυτό που

ζητάς.

Στην παλιά μου καρτα γραφικών (nvidia 9600) το είχα κάνει παλιώτερα και μάλιστα

είχα παίξει και το Guild Wars με αυτές τις ρυθμίσεις.

Μάλλον στις "συγχρονες" κάρτες τα έχουν αφαιρέσει αυτά τα "καλούδια".

Κρίμα :(

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Όλα δείχνουν ότι τελικά δεν μπορώ. Ούτος η άλλος δεν πήρα δεύτερη οθόνη γι'αuτο το λόγο οποτε τι είχαμε τι χάσαμε , είπα να δοκιμάσω μήπως αλλα αφού δεν γίνετε θα αρκεστώ στην μια ;)

Δημοσ.

Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα ότι η επίσημη απάντηση από την nvidia είναι ... "Δεν γίνεται πιά γιατί ... φταίει η Microsoft και ο τρόπος που έφτιαξε (WDDM) τα Vista και τα Windows 7 !!!"

Σε αύτο το Post κάποιος (καμένος WoW-er) που επίσης το έψαξε, λέει το ίδιο (φταίει η microsoft !!).

Και φυσικά τα ίδια παράπονα στα forum της Microsoft.

Υποθέτω ότι και η AMD/ATI κάτι αντίστοιχο θα έχει απαντήσει κάπου αλλού.

Όποιος διαθέτει 3 Monitors και παιχνιδια που "βολεύονται" με DX8 kai DX9 μπορεί να δοκιμάσει και αυτή την λύση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...