paoad Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γεια και χαρά, Αντιμετωπίζω ένα προβληματάκι με την μεταφορά τον λογαριασμών e-mail που διατηρώ στο γραφείο (outlook express) σε windows live στον υπολογιστή του σπιτιού. Ακολούθησα τη συνήθη διαδικασία account->export για να αποθηκεύσω τα στοιχεία των λογαριασμών και έπειτα import για να περάσω τους λογαριασμούς .iaf στο live mail. Ενώ όλα πηγαίνουν ρολόι ως προς την παραλαβή των mail ( λαμβάνω πλέον κανονικά τα mail στο σπίτι και από τους 3 λογαριασμούς)- δεν μπορώ να στείλω e-mail από τον ένα. Το παράξενο με τον λογαριασμό είναι ότι έχει ακριβώς τις ίδιες ρυθμίσεις με τον υπολογιστή του γραφείου, όπου εκεί λειτουργεί κανονικά. Τι μπορεί να συμβαίνει?
varemarious Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 options -> email accounts -> επιλέγεις το λογαριασμό που έχει πρόβλημα -> properties -> αν δεν είναι επιλεγμένο επιλέγεις το Outgoing Mail Server. (my server requires authentication) και είσαι ok
paoad Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστώ varemarius, είσαι άψογος.
sifounas1 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 εχω και εγω ενα προβλημα με το live mail. μου ανοιγει μονο του οποτε του ερθει ξερει καποιος κατι γι αυτο?
SPANK Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 28 Ιουλίου 2011 Απέγκατάσταση και εγκατάσταση παλι μήπως φτιάξει για αρχή
sifounas1 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2011 Απέγκατάσταση και εγκατάσταση παλι μήπως φτιάξει για αρχή θα το κανω και βλεπουμε ευχαριστω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.