κατ Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 κατεβάζω ταινίες από το ιντερνέτ, ενσωματώνω υπότιτλους με τα προγράμματα avirecomp και mkvmerge.πώς μπορώ να μετατρέψω τις ταινίες με τους ενσωματωμένους υπότιτλους, ώστε να τους βλέπω στην τηλεόραση. είτε αποθηκευμένα σε σκληρό δίσκο είτε σε ντιβιντι. είμαι λίγο άσχετη, το ξέρω αλλά μόλις ξεκίνησα να ασχολούμαι με όλα αυτά...
micos000 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κανονικό dvd-video δεν χρειάζεται να προηγηθεί ενσωμάτωση των υπότιτλων. Με το COnvertXtoDVD (shareware) ή το DVD Flick (δωρεάν) κάνεις την δουλειά σου άνετα. Φορτώνεις την ταινία, αν οι υπότιτλοι είναι στον ίδιο φάκελο και με το ίδιο όνομα θα τους πάρει μόνο του το πρόγραμμα και θα σου ετοιμάσει ένα dvd με τους υπότιτλους κανονικά. Αν η tv σου έχει usb και παίζει avi με εξωτερικούς υπότιτλους δεν χρειάζεται να κάνεις καμιά μετατροπή. Η καλύτερη λύση κατά την άποψη μου είναι να πάρεις ένα media player που να παίζει τα πάντα από στικάκια και εξωτερικούς δίσκους. Μια διαδεδομένη υλοποίηση είναι της wd, το WDTV Live (από 95€). Μια καινούργια συσκευή και μάλιστα Ελληνική είναι το picohd (στα 60€)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.