ceasar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Τις τελευταίες δύο εβδομάδες η νόβα μου κάνει προβλήματα, ξεκίνησε αραιά και που (καθε λίγες ώρες) να κάνει restart/reset μόνος του ο αποκωδικοποιητής. Τις τελευταίες 4-5 μέρες, εχω εικόνα 30'' με 1 λεπτο και μετα παλι restart. Φυσικά η παρακολούθηση είναι αδυνατη.. Το σημα συγχρονισμος κλπ ειναι σταθερά όπως ήταν όταν εβαλα τη νόβα, πριν 3 μήνες. Τους πηρα τηλ., δοκίμασαμε reset, μου ελεγε να πατησω κατι κουμπια να κανει update, με τα πολλα μετα απο κανενα 20αλεπτο στο τηλεφωνο να ακολουθω οδηγίες μου είπε οτι πρεπει να παω σε ενα τεχνικό τους τον αποκωδικοποιητή να δει το πρόβλημα. Δεν μπορουσα να τους πω οτι είμαι εξωτερικό και δεν ξέρω αν αυτό παιζει καποιο ρόλο στο πρόβλημα. Αν είχε κανείς ποτε το ιδιο πρόβλημα ευχαρίστως να ακούσω καποια λυση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο μοντελο δεκτη ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γενικά ο 831 (και το firmware της Nova) είναι GTP. Το ξέρω, δε βοηθάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Aν στο κανει ενω ειναι ανοιχτος τοτε φταιει ο δεκτης και πρεπει να τον στειλεις για αλλαγη . Αν σου κανει ρεσταρτ ενω ειναι κλειστος τοτε ειναι "φυσιολογικη συμπεριφορα" και για να λυσεις το προβλημα μην τον κλεινεις ποτε , οπως κανω κ εγω .. Ριξε και μια ματια εδω : http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?t=64834 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ceasar Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δεν ξέρω ακόμη το μοντέλο, θα το δω όταν πάω Σπιτι. Το Κάνει πάντως όταν είναι ανοιχτός.. Δεν το Κλεινω Ποτέ ούτε εγω. Κάτι ακόμα. Στης βουλής κ στο mad δεν το Κάνει.. Στα μεγάλα ελληνικά κ σε eurosport το Κάνει.. Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.