Προς το περιεχόμενο

ebaking με probank

lefkaori

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας σε ολους εδω.

Εδω και λιγο καιρο μπηκα και εγω στην οικογενεια της apple και εχω βρει την υγεια μου.

Πριν δυο μερες πηρα το ebaking της probank με το token αλλα δεν μου δουλευει ουτε με firefox ουτε με safari, τους τηλεφωνισα και μου ειπαν οτι δεν μπορουν να με βοηθησουν γιατι εχω mac os, μπορει να δουλεψει αλλα δεν ξερουν να μου πουν πως????? Μπραβοοοοο λεω.

Μηπως ξερει κανεις απο εδω??

Ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν γνωρίζω αν το ebanking της Probank έχει κάποια ιδιαιτερότητα, πάντως ebanking άλλων τραπεζών που έχω δοκιμάσει παίζουν κανονικά τόσο στο firefox, όσο και στο safari. Αν έχεις την beta εκδοση του firefox δοκίμασε να την αντικαταστήσεις με την stable.

Εδω και λιγο καιρο μπηκα και εγω στην οικογενεια της apple και εχω βρει την υγεια μου.

Μην βιάζεσαι να βγάλεις συμπεράσματα...θα πρέπει να ξέρεις ότι η κάθε οικογένεια έχει τα προβλήματα της! :-)

Κατέβασε τον Opera και δοκίμασε με αυτόν... Κάπου στα preferences έχει μια επιλογή να γίνεται identified as internet explorer το οποίο μπορεί να σε βοηθήσει.

(υπάρχει και plugin για το safari που το κάνεi αυτό, και λέγεται safari enhancer ή κάπως έτσι, αλλά νομίζω ότι είναι για παλιότερες εκδόσεις του safari)

Επειδή κι εγώ έχω πρόβλημα με usb stick της Probank λόγω ασυμβατότητας οδηγών τόσο καιρό,

δε νομίζω ότι είναι θέμα browser.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...