Προς το περιεχόμενο

Xρεωστική καρτα της Τραπεζας Πειραιως

raniaa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,

Θέλω να κανω μια αγορα μεσω ιντερνετ και σημερα εκανα καταθεση..οταν πήγα στο site δεν μπορουσα να ολοκληρώσω την αγορά..μήπως πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο??

Δημοσ.

Αν την κατάθεση την έκανες στο ταμείο με βιβλιάριο τα λεφτά είναι άμεσα διαθέσιμα.

Αν την κατάθεση την έκανες μέσω ΑΤΜ συνήθως μπαίνουν την επόμενη εργάσιμη.

Επίσης οταν λες οτι δεν μπορούσες να ολοκληρώσεις την αγορά τι εννοεις; Δεν δεχόταν την κάρτα; Δεν είχες αρκετό υπόλοιπο; Κάτι άλλο;

Δημοσ.

Το μήνυμα λάθους είναι πολύ γενικό και μπορεί να ισχύουν όλα όσα έγραψα συν οτι μπορεί να έβαλες λαθος στοιχεία.

-Ψωνίζεις σε ευρώ ή σε άλλο νόμισμα;

-Ψωνίζεις απο ΕΕ ή εκτός ΕΕ;

-Το ποσό που έχεις είναι ακριβώς το ποσό της αγοράς ή έχεις βάλει κάτι παραπάνω;

-Τα λεφτά είναι διαθέσιμα; (ΑΤΜ ή ταμείο που έγραψα)

-Το site που ψωνίζεις είναι αξιόπιστο ή καμία απάτη;

Δημοσ.

αν τυχον προσπαθεις να βαλεις λεφτα σε σελιδα που ασχολειται με στοιχημα η τζογο (πχ ποκερ) να ξερεις πως οι περισσοτερες τραπεζες τα μπλοκαρουν πλεον. σε αυτη την κατηγορια εχουν και το neteller.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Το μήνυμα λάθους είναι πολύ γενικό και μπορεί να ισχύουν όλα όσα έγραψα συν οτι μπορεί να έβαλες λαθος στοιχεία.

-Ψωνίζεις σε ευρώ ή σε άλλο νόμισμα;

-Ψωνίζεις απο ΕΕ ή εκτός ΕΕ;

-Το ποσό που έχεις είναι ακριβώς το ποσό της αγοράς ή έχεις βάλει κάτι παραπάνω;

-Τα λεφτά είναι διαθέσιμα; (ΑΤΜ ή ταμείο που έγραψα)

-Το site που ψωνίζεις είναι αξιόπιστο ή καμία απάτη;

ευχαριστώ πολύ! ειχα βαλει ακριβως τα χρηματα π χρειαζόμουν κ επειδη το site ήταν σε αγγλικές λίρες χρειαζόταν 1 € παραπανω

• Moderators
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ! ειχα βαλει ακριβως τα χρηματα π χρειαζόμουν κ επειδη το site ήταν σε αγγλικές λίρες χρειαζόταν 1 € παραπανω

Στην πρωτη συναλλαγη (και μετα απο καιρο) παντα γινεται δεσμευση 1€ για επιβεβαιωση της καρτας, οποτε στο πηρε εκει πρωτα το 1€ με αποτελεσμα να μην φτανει μετα το υπολοιπο. Μετα απο 15-20 μερες το 1€ θα ξαναγινει διαθεσιμο στην καρτα σου.wink.gif

• Moderators
Δημοσ.

matrix δεν μίλησε για paypal. Εγω νομίζω οτι κάτι παίχτηκε με την ισοτιμία στερλίνας-ευρώ. Αφού λύθηκε το θέμα...

Ουτε εγω μιλησα για paypal. rolleyes.gif

Ολες οι επιχειρησεις στην πρωτη σου συναλλαγη μαζι τους ελεγχουν την καρτα. Και το play.com και το amazon, ολοι. Αυτος ο ελεγχος γινεται με την δεσμευση ενος ευρω (σε μια "νεα" καρτα μαλιστα προχθες το αμαζον μου δεσμευσε 1 λιρα (1.18€) για ελεγχο και οχι 1 ευρω! laugh.gif )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...