raniaa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας, Θέλω να κανω μια αγορα μεσω ιντερνετ και σημερα εκανα καταθεση..οταν πήγα στο site δεν μπορουσα να ολοκληρώσω την αγορά..μήπως πρεπει να περιμενω μεχρι αυριο??
isay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Αν την κατάθεση την έκανες στο ταμείο με βιβλιάριο τα λεφτά είναι άμεσα διαθέσιμα. Αν την κατάθεση την έκανες μέσω ΑΤΜ συνήθως μπαίνουν την επόμενη εργάσιμη. Επίσης οταν λες οτι δεν μπορούσες να ολοκληρώσεις την αγορά τι εννοεις; Δεν δεχόταν την κάρτα; Δεν είχες αρκετό υπόλοιπο; Κάτι άλλο;
raniaa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 στο ταμειο εκανα την καταθεση...μου λεει : The Authorisation has been declined by the bank.
isay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το μήνυμα λάθους είναι πολύ γενικό και μπορεί να ισχύουν όλα όσα έγραψα συν οτι μπορεί να έβαλες λαθος στοιχεία. -Ψωνίζεις σε ευρώ ή σε άλλο νόμισμα; -Ψωνίζεις απο ΕΕ ή εκτός ΕΕ; -Το ποσό που έχεις είναι ακριβώς το ποσό της αγοράς ή έχεις βάλει κάτι παραπάνω; -Τα λεφτά είναι διαθέσιμα; (ΑΤΜ ή ταμείο που έγραψα) -Το site που ψωνίζεις είναι αξιόπιστο ή καμία απάτη;
predator Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 αν τυχον προσπαθεις να βαλεις λεφτα σε σελιδα που ασχολειται με στοιχημα η τζογο (πχ ποκερ) να ξερεις πως οι περισσοτερες τραπεζες τα μπλοκαρουν πλεον. σε αυτη την κατηγορια εχουν και το neteller. Sent from my iPhone using Insomnia
raniaa Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το μήνυμα λάθους είναι πολύ γενικό και μπορεί να ισχύουν όλα όσα έγραψα συν οτι μπορεί να έβαλες λαθος στοιχεία. -Ψωνίζεις σε ευρώ ή σε άλλο νόμισμα; -Ψωνίζεις απο ΕΕ ή εκτός ΕΕ; -Το ποσό που έχεις είναι ακριβώς το ποσό της αγοράς ή έχεις βάλει κάτι παραπάνω; -Τα λεφτά είναι διαθέσιμα; (ΑΤΜ ή ταμείο που έγραψα) -Το site που ψωνίζεις είναι αξιόπιστο ή καμία απάτη; ευχαριστώ πολύ! ειχα βαλει ακριβως τα χρηματα π χρειαζόμουν κ επειδη το site ήταν σε αγγλικές λίρες χρειαζόταν 1 € παραπανω
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ευχαριστώ πολύ! ειχα βαλει ακριβως τα χρηματα π χρειαζόμουν κ επειδη το site ήταν σε αγγλικές λίρες χρειαζόταν 1 € παραπανω Στην πρωτη συναλλαγη (και μετα απο καιρο) παντα γινεται δεσμευση 1€ για επιβεβαιωση της καρτας, οποτε στο πηρε εκει πρωτα το 1€ με αποτελεσμα να μην φτανει μετα το υπολοιπο. Μετα απο 15-20 μερες το 1€ θα ξαναγινει διαθεσιμο στην καρτα σου.
isay Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 matrix δεν μίλησε για paypal. Εγω νομίζω οτι κάτι παίχτηκε με την ισοτιμία στερλίνας-ευρώ. Αφού λύθηκε το θέμα...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 matrix δεν μίλησε για paypal. Εγω νομίζω οτι κάτι παίχτηκε με την ισοτιμία στερλίνας-ευρώ. Αφού λύθηκε το θέμα... Ουτε εγω μιλησα για paypal. Ολες οι επιχειρησεις στην πρωτη σου συναλλαγη μαζι τους ελεγχουν την καρτα. Και το play.com και το amazon, ολοι. Αυτος ο ελεγχος γινεται με την δεσμευση ενος ευρω (σε μια "νεα" καρτα μαλιστα προχθες το αμαζον μου δεσμευσε 1 λιρα (1.18€) για ελεγχο και οχι 1 ευρω! )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.