Προς το περιεχόμενο

domain name + search results

dimsag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας! Θέλω να κάνω μια απλή (μάλλον) ερώτηση.

Θέλω να επιλέξω ένα domain για ένα site. Προτιμότερο είναι να βάλω στο domain ένα όνομα το οποίο θα βοηθάει και στο search,

ή δεν παίζει κανένα απολύτως ρόλο το όνομα, αλλά μόνο τα keywords?

Επίσης, πως είναι προτιμότερο να χωρίζω τις λέξεις στο domain αν τελικά βοηθάει στην αναζήτηση?

Με ".", με "_", με "-" ή να τις κολλήσω ?????

Δημοσ.

Aν είναι πολύ ανταγωνιστικός ο χώρος που θα κινείται το site τότε το σχετικό domain βοηθάει.Αν δεν έιναι πολύ θα προτιμούσα ένα ευκολομηνόνευτο domain.Δεν μπορείς να χωρίσεις τις λέξεις στο domain με "." & "_" μόνο - , σε κάθε περίπτωση πάρε το domain και με - και χωρίς.

Δημοσ.

Σ' ευχαριστώ! Θα πρέπει να αγοράσω 2 domain δηλαδή? Σκεφτόμουν να πάρω και το .com και το .gr! (Δηλαδή 4 ?? :confused: )

Καμιά καλή εταιρία (και φτηνή) για domain και host??? :rolleyes:

Δημοσ.

Αν απευθύνεσαι αποκλειστικά σε ελληνικό κοινό θα σου έλεγα πάρε μόνο τα .gr. Δε νομίζω να σου προσφέρει τίποτα το .com, παρα μόνο ίσως τη περίπτωση κάποιος να θυμάται το domain και να βάλει .com αντί για .gr..

Δημοσ.

απ' όσο ξέρω οι τιμές είναι ίδιες 20ευρώ για 2 χρόνια..

αν θες βοήθεια στο συνδυασμό του ονόματος του domain πες το να σου βρούμε ένα καλό όνομα..

Δημοσ.

Ευχαριστώ! Η ιστοσελίδα αφορά ενοικιαζόμενα δωμάτια στη Σχοινούσα, με το όνομα Λειβάδι(λόγω του ονόματος της παραλίας).

Οπότε λέω να το ονομάσω livadirooms.com/gr ή livadischinousa.com/gr.

Δεν ξέρω ακόμα.. Το έχουν αφήσει σε εμένα το domain... :X

Αυτό που αναρωτιόμουν ήταν αν θα έπρεπε να τα βάλω με "-" ανάμεσα, όπως είπε ο "fouros" για να γίνει πιο αποτελεσματική η αναζήτηση.. :confused:

Δημοσ.

το πιο σωστό λογικά είναι με το ονομα της επιχείρησης.. livadi.. αλλα πάλι πιο πιθανό είναι κάποιος να ψάχνει για σχοινούσα.. εγω θα πήγαινα για το livadi....gr και θα έκανα ενα καλό onsite seo για σχοινούσα/λιβάδι/ενοικιαζόμενα δωμάτια

ασχετο.. το λιβάδι με "ει" δεν ειναι κανονικά? τι μου το βγάζει λάθος? Πάει και αυτό.. απλοποιήθηκε?

Δημοσ.

το livadi σκέτο ίσως να μην είναι τόσο αποτελεσματικό ..

εγώ θα πρότεινα το dwmatia-livadi ή livadi-dwmatia ...

όχι rooms.

επίσης θα χρειαστείς ένα καλό seo καθώς η λέξη ενοικιαζόμενα δωμάτια έχει καλό ανταγωνισμό..

Δημοσ.

Καλημέρα! Όταν λέμε SEO, εννοούμε...? :mrgreen:

Κυρίως με τις flash σελίδες (.swf - import σε σελίδες)

Θα ψάξω στο γοογλ! :X

Γενικά Flash σελίδες και seo δεν πάνε μαζί...

Δημοσ.

αναλόγως πως θα το φτιάξεις υπάρχει πλέον σημαντική βελτίωση στο πως βλέπει το google τα flash-o-sites.. αλλα θα σου πρότεινα να το αποφύγεις. Δεν σου χρειάζεται flash για τέτοιου είδους site.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...