mainboardER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 με λιγο στριμογμα μπικε αλα ειναι κολιτα στοις μνημες http://img846.imageshack.us/i/img0082.jpg/
Tenshi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 O ανεμιστήρας δέν μπορεί να πάει στην πίσω μεριά,δηλαδή να δουλεύει σε pull; Οχι πώς θα έχει κάποιο πρόβλημα,άλλα καλό είναι μα μήν ζορίζουμε καταστάσεις...
mainboardER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 η Α7Ο εχει δυο ανεμιστιρες για push and pull. καποιος κατοχος Α70 να μου πει που να βαλω τοις ροδελες ;
lionheart75 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Tις ροδέλες και να μην τις βάλεις καθόλου δεν έχεις θέμα. Αν όμως τις βάλεις, βάλτες στη βάση της ψύκτρας πρίν σφίξεις τις βίδες. Για εκεί προορίζονται. Απο κάτω απο το mobo δεν χρειάζονται διότι το backplate έτσι και αλλιώς έχει πλαστικό κάλυμμα και δεν υπάρχει κίνδυνος βραχυκυκλώματος. Και γω το έψαχνα όταν επιχείρησα να την βάλω αλλά κανένα review στο net ή οι οδηγίες στο κουτί δεν ήταν σαφής. Κατέληξα λοιπόν σε αυτό που σου είπα καθώς είναι και το πιο λογικό. Έχε υπόψη σου να μην σφίξεις υπερβολικά τις βίδες και να τις σφίξεις χιαστή μία - μία και ξανα πάλι κοκ. η Α7Ο εχει δυο ανεμιστιρες για push and pull. καποιος κατοχος Α70 να μου πει που να βαλω τοις ροδελες ; Toυς ανεμιστήρες βάλτους και τους δύο. Αν οι ψύκτρες σου έχουν ψηλά heatsinks και βρίσκουν στον push ανεμιστήρα, βάλτες στην πιο πίσω υποδοχή το mobo ιδίου χρώματος για το dual channel (αν έχεις 2 dimms). Aν έχεις 4 dimms τότε δεν μπορείς να κάνεις κάτι ...
mainboardER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 αν ενωεις πως πανε αναμεσα στη μητρικη και την ψυκτρα δεν εχει κανα νοιμα να το βαλω οπως λες και σι γιατι δεν στιριζει τιποτα. αυτο Link το πλαστικο λες πως παει αναμεσα στη μητρικη και το backplate γιατι δεν το εβαλα; τωρα που πηγα και τοις μνημες στιν ποιο πισω υποδοχη χοριει μια χαρα η ψυκτρα
lionheart75 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 αν ενωεις πως πανε αναμεσα στη μητρικη και την ψυκτρα δεν εχει κανα νοιμα να το βαλω οπως λες και σι γιατι δεν στιριζει τιποτα. αυτο Link το πλαστικο λες πως παει αναμεσα στη μητρικη και το backplate γιατι δεν το εβαλα; τωρα που πηγα και τοις μνημες στιν ποιο πισω υποδοχη χοριει μια χαρα η ψυκτρα Δεν σου γράφω αυτό, μάλλον δεν το κατάλαβες Tις ροδέλες και να μην τις βάλεις καθόλου δεν έχεις θέμα. Αν όμως τις βάλεις, βάλτες στη βάση της ψύκτρας πρίν σφίξεις τις βίδες. Για εκεί προορίζονται. Τις ροδέλες τις βάζεις πρίν βάλεις τις βίδες για να σφίξεις την ψύκτρα, ανάμεσα στη μητρική πώς θα τις βάλεις? Σου είπα όμως, και να μην τις βάλεις καθόλου δεν παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα.
mainboardER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 λιπον ολα ενταξι απο οτι φενετε.τελικα αλαξα και την θερμοαγωγικη ετσι για τους 1-2 βαθμους που λεγαμε . Τις ροδέλες τις βάζεις πρίν βάλεις τις βίδες για να σφίξεις την ψύκτρα, ανάμεσα στη μητρική πώς θα τις βάλεις? Σου είπα όμως, και να μην τις βάλεις καθόλου δεν παίζει ρόλο στο αποτέλεσμα. οι ροδελες μπικαν εδω δεν χρισιμευουν σε τιποτα αλα δεν μου φενετε πως θα δημιουργισουν και καποιο προβλημα.επεισης τα παξιμαδια τα εσφικσα μονο με το χερι(αρκετα ομως) γιατι απο τι μια μερια δεν χοραγε κατσαβιδι παιζει να εκανα μαμακια και να μην παταει οπως θα επρετε ; οριστε και οι τορινες θερμοκρασιες μου Link υγ. μαυτο το τερας και 24molex την P5Q πισω απο την ψυκτρα το cable managment ειναι τραγικο pic 1 pic 2 υγ2.ου δυο 12αριδες στοις 2000 στροφες της ψυκτρας ειναι λιγακι ποιο θοριβοδεις απο την στοκ
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Βάλε τα ανταπτοράκια τουλάχιστον. Θα μειώσεις αρκετά τον θόρυβο.
mainboardER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 τα εβαλα αν και δεν ειχε μεγαλη διαφορα ο θοριβος σε συγκριση με την stock.λες να μην εχει πιασει καλα η ψυκτρα επειδι την εσφιξα με το χερι;
phanispal Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πόσο καλά μπορεί να τις έσφιξες με το χέρι; Δε νομίζω να έχεις πρόβλημα πάντως. ΑΠό θερμοκρασίες είσαι εντάξει;
mainboardER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 δεν μου φενετε πως μειωθηκαν και πολυ οι θερμοκρασιες ιδικα με τους ανταπτορες που ριχνουν τοις στριφες. προσπαθισα να τον παω στα 3,8 με αυτες τοις ρυθμισεις αλα μου εκανε επανεκκινησεις και και δεν μπουταρε(ακομα και με 1.4volt )
Tenshi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 δεν μου φενετε πως μειωθηκαν και πολυ οι θερμοκρασιες ιδικα με τους ανταπτορες που ριχνουν τοις στριφες. προσπαθισα να τον παω στα 3,8 με αυτες τοις ρυθμισεις αλα μου εκανε επανεκκινησεις και και δεν μπουταρε(ακομα και με 1.4volt ) Γουάτ;10°C διαφορά στους πυρήνες; Αν υποθέσουμε οτι πάνε σε "ζεύγη",φαντάζομαι οτι κάπου δέν πατάει καλά η Α70. Ζηλεύω το κομμάτι σου πάντως που δουλεύουν όλα τα DTP.Ο 9550 που έχω,δέν δείχνει κάτω απο 34°C στους 0-1-4 και κάτω απο 42°C στον 3.Απο εκεί και πάνω μετράνε κανονικά... Intel,εγγύηση... edit:Βλέπω οτι και εδώ πάλι 40αρες χτύπαγαν οι 3-4.Να υποθέσω οτι βράζουμε στο ίδιο καζάνι;
mainboardER Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 λες να εχουν καποιο προβλημα οι αισθητηρες των δυο πυρινων η να μην εχει πατισει καλα η ψυκτρα απο τη μια μερια,γιατι σε idie ενω στους δυο πρωτους πεζουνε οι δερμοκρασιες οι αλοι δυο εχουν σταθερα 40αρια.το περιεργο ειναι οτι οταν τρεχω το IntelBurnTest και οι τεσσερεις πυρινες πεζουν κανονικα στους 50 περιπου. υγ. τι ειναι τα DTP που λες;
lionheart75 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Πιθανόν να έχεις κολλημένους sensors στους 2 αυτούς πυρήνες. Είχα παρατηρήσει σε έναν E5400 που είχα παλιότερα ότι όταν ήταν σε idle η θερμοκρασία του Core 1 δεν έπεφτε ποτέ κάτω απο 42c ενώ ο Core 0 ήταν στους 30-32. Είχα κάνει προσπάθειες με αλλαγές πάστας και επανατοποθέτηση της ψύκτρας αλλά δεν άλλαζε η ενδείξη του πυρήνα σε idle. Όταν όμως stress-άριζα και ο Core 0 ξεπέρναγε τους 40-42c τότε ο Core 1 ανέβαζε και αυτός θερμοκρασία ταυτόχρονα με τον άλλο μέχρι τη μέγιστη όπου έπαιζαν μαζί. Είναι πιθανό να συμβαίνει και αυτό στον δικό σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.