LeoNaXe Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2011 σορρυ μάγκες λάθος section :shock: :shock: απο την αϋπνία θα είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2011 ρε παιδια μου ηρθε πριν λιγο η ψυκτρα και λιπει απο το κουτι το σακουλακι με τη θερμοαγωγικη και τους ανταπτορες που ριχνουν τοις στριφες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Θύμισέ μου ποια πήρες ακριβώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 την Α70 της corsair, και δεν βρηκα πουθενα στο κουτι το σακουλακι (στα αριστερα) με την παστα τους ανταπτορες και τα παξιμαδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Από πού την πήρες; Επιστροφή πίσω όπως είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Επειδή την συγκεκριμένη την έχω, το σακουλάκι με τους 2 αντάπτορες και το σωληνάριο με την πάστα υπάρχει μέσα στο μικρό άσπρο κουτάκι που βρίσκεται και το redention kit για όλα τα sockets (όχι στο μεγαλύτερο που είναι τα fans). Αν δεν περιέχονται την πάς πίσω asap όπως είπε και ο Φάνης. Κάτι άλλο, η Ψύκτρα έρχεται κανονικά σφραγισμένη με νάυλον συσκευασία, Αν την παρέλαβες χωρίς το νάυλον τότε 100% κάποιος εξυπνάκιας σούφρωσε τα ανταπτοράκια και την πάστα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μονο η βαση και τα δυο κλιπακια για τα sockets ειταν στο κουτι, το οποιο ειταν σφραγισμενο οποτε λογικα δεν μπηκαν απο το εργοστασιο. πηρα το πλαισιο και περιμενο να με ξαναπαρουν να μου πουν τι θα γινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Σφραγισμένο με τι; Δεν είναι και δύσκολο να σφραγισθούν, γι' αυτό το λέω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 με zελατινα οπως στο video.to σακουλακι στο 3.25 λιπει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lionheart75 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Nαι αυτό το σακουλάκι σου λέω. Μάλιστα εκτός απο τους 2 αντάπτορες έχει και μια μικρή προέκταση με δύο 3πινα που καταλλήγουν σε ένα. Αν επιθυμείς να συνδέσεις μαζί τα 2 fans σε μία υποδοχή στη μητρική ή αν η μητρική σου δεν έχει άλλες υποδοχές. Εφόσον ήταν σφραγισμένη με νάυλον τι να πω, μπορεί να μην μπήκε απο το εργοστάσιο, αν και χλωμό μου φαίνεται. Όπως και να χει την επιστρέφεις και παίρνεις άλλη εκτός και αν βαριέσαι τη διαδικασία οπότε θα χρειαστεί να αγοράσεις ανταπτοράκια: http://www.eworld.com.gr/front/details/1024. Mην τους την χαρίσεις όμως φίλε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 μολις με πειραν απο το πλαισιο,μου ειπαν πως μιλησαν με την corsair και μπορω να την επειστρεψω σε καποιο καταστημα και να μου δοσουν καινουρια.παντος παιδια οτι και να λεμε για το πλαισιο στην περιπτωση μου ειταν πολυ εξυπηρετικοι και δεν ειταν και δικο τους λαθος. δεν μενω κεντρο δυστυχως και δεν ξερω αν θα καταφερω να παω να την αλαξω μεσα στο σκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kanesaxo Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Την πηγαίνεις πίσω έτσι απλά. Χωρίς πολλά πολλά. Εγώ οταν πήρα την megahelems, έλειπε απο μέσα η πάστα και ένα μικρό αυτοκόλλητο που έχει εκεί που ακουμπάει στον επεξ. Την πήγα πίσω και δεν είπαν κουβέντα. Πήρα μια άλλη,την ανοιξαμε μπροστά τους και όλα καλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 εννοειται πως θα την ανηξω μπροστα τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 εφηγα για πλαισιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Χεχ, ακόμα; :Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.