Thanos1972 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2011 yep λες να κανω downgrate απο την Α70 στην Hyper 212+; Μπα δεν θεωρείτε downgrade.στα ιδια θα εισαι.αλλα με την τιμη της hyper πλεον εκει που πηγε θα πρεπει να αναζητησουμε αλλη χρυση τομη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2011 για πρωτινετε τιποτα αξιολογο για την gts250 μου μεχρι 30€ το πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουλίου 2011 ριξτε καμια προταση για ψυκτρα γιατι ξανα αρχισα το gaming και τροω κατι 80ρια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Ε ενταξει καλα ειναι απα τρως 80αρια σε Load.δεν θα παθει και τιποτα η καρτα γραφικων(εκτος και εαν εχεις κλιματιστικο ανοιχτο). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αυτό το παιδί μ' έχει μπερδέψει. Τη μία αναφέρεται στον Q9550 και την άλλη στην κάρτα γραφικών. Για να δούμε τώρα τι εννοούσε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2011 Αυτό το παιδί μ' έχει μπερδέψει. Τη μία αναφέρεται στον Q9550 και την άλλη στην κάρτα γραφικών. Για να δούμε τώρα τι εννοούσε.. νομιζω πως τοχω ξεκαθαρισει απο την προηγουμενη σελιδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 αντε προτηνετε μου καμια ψηκτρα για την gts250 γιατι μονος μου δεν προκιτε να βγαλω ακρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2011 να παω σε αυτη; http://www.plaisio.gr/Computers/Tuning/Aircooling/VGA-Coolers/Xigmatek-Bifrost-VD1065-Rev-2-VGA-Cooler-CAV-D0HH5-U01.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Χμμ, η Accelero L2 δεν είναι συμβατή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2011 Χμμ, η Accelero L2 δεν είναι συμβατή; αν πας λιγες σελιδες πισω θα δεις πως ειχα παρει μια της οποιας χαλασε ο ανεμιστηρας και μου εβγαζε 50+ σε idie οποτε θελω κατι καπος ποιο δυνατο σε λογικη τιμη ομως γιατι δεν αξιζει να δοσω 40+ για αυτη την καρτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.