DaNastyPolar Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 κοιταξε και προς Thermalright μερια!.Μπορει να βρεις κατι καλυτερο.. οσο για τα σκαμπανεβασματα στις θερμοκρασιες!...τσεκαρε παλι τα ρευματα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ορεει ειναι και οι Thermalright αλλα καπως ακριβοι, αυτη εδω τη λεει απο επιδοσεις; http://www.eworld.com.gr/front/details/74 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Που θελεις να την βαλεις αυτην???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Φιλαρακι κατι ασχετο και χωρις παρεξηγηση, ειδα τo post και τα προυγουμενα και ενω εχεις ολες τις αγγλικες λεξεις με τελεια ορθογραφια,ολες οι ελληνικες ειναι πιασε την μια και χτυπα την αλλη Αν ηταν και οι αγγλικες ανορθογραφες οκ, αλλα αυτες ειναι αψογες ορθογραφικα! Χωρις παρεξηγηση ,ετσι? ,απλα μου εκανε εντυπωση ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 τι εννοεις που να την βαλω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 τι εννοεις που να την βαλω; Μπαινει η ψυκτρα που ποσταρες στην καρτα γραφικων σου?μηπως δεν αξιζει να αλλαξεις ψυκτρα σε αυτη την καρτα γραφικων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 ισως αλλα μου εχει σπασει μια απο τις 4 βιδες της ψυκτρας και οι θερμοκρασιες δεν ειναι και οι καλυτερες.εχεις να προτεινεις κατι πιο οικονομικο; pc_admin εχω ενα "θεματακι" με την ορθογραφια μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Που ρε σου εσπασε η βιδα?απο ποια ψυκτρα?της καρτας γραφικων?τι ψυκτρα εχει πανω και πηγες να την βγαλεις,την κανονικη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Συμφωνα με αυτον τον πινακα οι τρυπες που μπαινει η ψυκτρα στις gts250 κανει με την accelero s1 Οποτε λογικα δεν θα εχει προβλημα.Το θεμα ειναι οτι ειναι καπως μεγαλη ,αλλα κατα τα αλλα ειναι πολυ καλη Επισης εχουν εξαφανιστει οι ψυκτρες για καρτες γραφικων απο την αγορα.παλιοτερα εβρισκες οσες ηθελες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 αστα πηγα να αλλαξω θερμοαγωγιμη και στο βιδωμα μου εμεινε η μια βιδα στο χερι,κανα μηνα την εχω ετσι οπως ειναι με ενα ξυλαρακι για να την κραταει απο την μερια που λιπει η βηδα αλιος εχω 70+ σε idie. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Βασικα δεν μπορεις να βρεις καμια αλλη ποιο καινουργια που να υποστηριζει και πιο καινουργιες καρτες αλλα και την δικη σου??? Δεν ξερω τι να σου προτεινω παντως.και δεν ξερω εαν αξιζει να δωσεις λεφτα σε αυτην εαν παιζεις παιχνιδια. Αλλιως δωσε κανενα κατοσταρικο παραπανω και παρε την 5850 του πλαισιου να σου μεινει κιολας. Για δες και αυτη.που φαινεται πιο universal.....(κανει ομως σε εσενα)?και εαν σε παιρνει απο τιμη ετσι. VGA Cooler Zalman VF900-Cu Orange/Black Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Φυσιολογικα και h zalman vf900-cu πρεπει να κανει για την gts250 : http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/psyktres/zalman-vf900-cu/prod370017pp/ και ειναι πολυ ωραια και αθορυβη Α ! εδω σε εχω ! πιο φτηνα δεν βρισκεις ψυκτρα που να χτυπας κατω τον κ@λο σου! http://www.eworld.com.gr/front/details/412 13.5 ευρω μονο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Φυσιολογικα και h zalman vf900-cu πρεπει να κανει για την gts250 : http://www.getitnow.gr/prod/anabathmisi/psyktres/zalman-vf900-cu/prod370017pp/ και ειναι πολυ ωραια και αθορυβη Α ! εδω σε εχω ! πιο φτηνα δεν βρισκεις ψυκτρα που να χτυπας κατω τον κ@λο σου! http://www.eworld.com.gr/front/details/412 13.5 ευρω μονο! Χαχα πανω κατω τα ιδια λεμε αλλα σε τιμη θα χτυπας εσυ τον κολο σου κατω... VGA Cooler Arctic Accelero L2 Pro 9.2 x 9.2 cm Black/White Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pc_admin Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 χα χα πιο φτηνη η δικια μου ! Γιατι ? Mονο 4 ευρω μεταφορικα !(με πιστωτικη ή paypal ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2011 χα χα πιο φτηνη η δικια μου ! Γιατι ? Mονο 4 ευρω μεταφορικα !(με πιστωτικη ή paypal ) Θα του την παρω και θα την στειλω με το κτελ....Τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.