mainboardER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 http://www.eworld.com.gr/front/details/74 δεν μου πολυαρεσει,τιποτα αλο;
mainboardER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 νταξι ρε Tenshi χαλαρωσε ,τα αλλα ειδικα πολυ πλαστικουρες μου φαινονται.
Tenshi Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 -Το πλαστικό shroud είναι εκεί για να κρατάει τους ανεμιστήρες στην θέση τους. -Φωτο έχει και είναι απόλυτα περιγραφικές. Και το κυριότερο: -Σταμάτα να διυλίζεις τον κώνωπα.Θα γίνει καμιά χοντρή ζημιά και θα τρέχεις.Ηδη χάνεις 0-1... Τελείως φιλικά.
mainboardER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 anyway δεν μ αρεσει το design της ψυκτρας Και το κυριότερο: -Σταμάτα να διυλίζεις τον κώνωπα.Θα γίνει καμιά χοντρή ζημιά και θα τρέχεις.Ηδη χάνεις 0-1... what?
mainboardER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παλι μπλε οθονη βλεποντας video στο youtube, και νομιζα πως ειμουν στραθερος τωρα
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Τι νοημα εχει βρε παιδί μου να τον έχεις κλοκαρισμένο και να σαι στο γιουτιουμπ; φτιάξε ένα προφιλ για τα μπεντσιζ ή τα παιχνίδια! Εγώ για καθημερινή χρήση τον έχω στα 1500MHz, με downgrade τα παντα όλα,όπως και τη 5870 (καλά αυτή αυτόματα το κάνει), ώστε να εχω ένα οικονομικό πισί. (24/7/365 γάρ...)
Benton Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 παλι μπλε οθονη βλεποντας video στο youtube, και νομιζα πως ειμουν στραθερος τωρα Περνα το συστημα μ ενα 6-8ωρο Prime95 (blend) και θα δεις αν εισαι σταθερος μετα απο OC... IBT,OCCT κτλ δεν εβγαζαν error μετα απο 2 ωρες(OCCT Linpack) ουτε με 20 passes στο High(IBT) στο δικο μου συστημα,στο Prime ομως χτυπουσε στανταρ αν δεν ηταν σταθερο το pc...γι αυτο τσεκαρε το παλι.
mainboardER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 βρε kanesaxo αυτη τη δουλεια θα κανω. ουτε σε μενα δεν εβγαλαν καποιο error τα υπολιπα, οταν βρω χρονο θα τρεξω Prime95. επειδη δεν βλεπω καποια αλλη αξιολογη ψυκτρα μαλλον θα παω για την MK-13,με ποια αποδοτικα πλην ησυχα ανεμιστιρακια να την συνοδευσω;
kanesaxo Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Ωραίος τότε. Μπορείς να κάνεις μια έρευνα αγοράς και να βάλεις τα φθηνότερα 12ρια φανς,κάτω των 20db. Είναι πρακτικά αθόρυβα.Εγώ για παράδειγμα έχω/είχα για τη μκ13 2 12ρια xigmatek, πολύ τίμια για τα 8ε που κόστισαν. Δεν υπάρχει λόγος να πάς σε ακριβά φανς κατ'εμέ για τη μκ13,επειδή απο μόνη της είναι θηρίο ψύξης!
mainboardER Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 28 Μαρτίου 2011 γλικοκοιταω τον NoiseBlocker αλλα ειναι ακριβος ο ατιμος. για αυτον τι λες υγ.σκοπευω να παρω fan controler οποτε δεν θα πεζουν συνεχεια στο full
tmjuju Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Ο Noctua που κοιτάς με πράσινη τιμή… πάω στοίχημα ότι δεν υπάρχει και είναι άλλο ένα ‘λάθος’ του πλαισίου. Και ναι οι Noctual είναι κορυφαίοι… αλλά είναι και στην ίδια κατηγορία τιμής με τους εξίσου κορυφαίους NoiseBlocker (ΝΒ). Μικρό προβάδισμα ανάλογα με τη χρήση και εφόσον επιλέξεις σωστά το μοντέλο που επιθυμείς θα έχεις με NB και fan controller IMHO.
mainboardER Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 29 Μαρτίου 2011 λιπον πειρα τηλεφωνο το πλαισιο και απ οτι μου ειπαν την εχουν σε stock μονο σε δυο καταστηματα και πως περιμενουνε παραλαβη για τον αντικαταστατη της MK-13 επεισης ο Noctua ειναι εκθεσιακο κοματι και μου ειπαν πως δεν θα τον ξαναφερουν.αυτος Link λεει τιποτα;
mainboardER Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2011 χθες λογο διακοπης ρευματος το πρωι αποφασισα να βαλω τον κ@λο μου κατω και να αλαξω παστες στον επεξεργαστη εβαλα ceramique αντι για ac5 που ειχε πριν, απλωσα ενα λεπτο στρωμα σε ολο τον επεξεργαστη και εβαλα και αναμεσα στα heatpipes της ψυκτρας οστε να μεινουν οσα το δυνατον λιγοτερα κενα.το περιεργο ειναι πως χθες παρολο που οι θερμοκρασιες των πυρινων ειταν μια χαρα(30 σε idie)οπως και σημερα η ενδειξη cpu στο HWMonitor επεζε απο 30 σε 110 συνεχια,ενω σημερα ειναι σταθερη στους 15. τo northbridge τωρα ειχε ενα σα σιλικονενιo αυτοκολλητο αντι για παστα το οποιο αντικατεστισα επισεις με ceramique.τωρα το ψυκτρακι ειναι αρκετα ποιο κρυο το οποιο δεν ξερω αν ειναι καλο η κακο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.