yiannis_1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 οποτε μιας που θα παρω την Ceramique θα αλαξω παστα σε nb,sb και gpu μιπος ξερεις και τι ψυχουν τα δυο μακροστενα ψυκτρακια πανω και δεξια του socket Link Τα phases. Την τροφοδοσία της cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 thanx γιαννη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 thanx γιαννη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 περασα σημερα απο πλαισιο και δυστυχως μονο 6αρι NoiseBlocker ειχαν ο οποιος ειταν αρκετα παχυς.θερμοαγωγικη δεν ειχε την 2,7αρα Ceramique αποτε πιρα την 22αρα η οποια ενω εχει 8πλασια ποσοτητα εκανε μονο 8 ευρο αντι για 4 που ειχε το μικρο ,επειδη 22 γραμαρια θα κρατισουν για αρκετο καιρο θα δω διαφορα στη θερμοκρασια αν παω απο την as5 στην Ceramique; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Δε νομίζω να δεις ούτε ένα βαθμό, εκτός κι αν παίξει ρόλο ο τρόπος απλώματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 παντος συμφερει αρκετα η 22αρα Ceramique οταν η 2.7αρα κανει μονο τα μισα και η 12αρα as5 κανει 15€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Φυσικά, εγώ έχω μια τέτοια εδώ και πολύ καιρό και θα την έχω για ακόμα περισσότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 λιπον μιας που την πιρα παω να αλαξω και στην καρτα μου ,γιατα vrm δεν υπαρχει λογος να φοβαμε ετσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Να αλλάξεις, με την εργοαστασιακή είσαι; Δε νομίζω πως έχεις λόγο να φοβάσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 ναι δεν εχω ξαναλαζει ειμε στους 44 σε idie για να δουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 λιπον.ευγαλα την καρτουλα μου ξεβιδοσα την ψυκτρα καθαρισα την παλια θερμοαγωγικη(η οποια εμιαζε πολυ με as5)βαζω καινουρια και την απλονω οστε να ειναι οσο το δυνατον ποιο λεπτη γηνετε και την ξανα μονταρω χαρουμεος .δυστιχος βιδονοντας τη μου εσπασε η μια βιδα μες το παξιμαδι :mad: . οποτε παω για καινουρια-καλυτερη ψυκτρα και με την "ευκερια" θα κλοκαρω και την καρτα. το θεμα ειναι μπορω να τη δουλεψω βιδομενη με τοις τρεις βιδες μονο και με ισις λιγο περισσοτερη θερμοαγωγικη οστε να μην μινει κενο απο τη μια μερια, μεχρι να παρω την καινουρια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 26 Μαρτίου 2011 λιπον ξαναπερασα παστα εβαλα και τοις τρεις βιδες και ενα ξιλαρακι απο τι μερια που λιπει η βιδα οστε να κρατισει την ψυκτρα σταθερη, απο θερμοκρασιες πεζω στους 46 οποτε δεν υπαρχει προβλημα μεχρι να βαλω την καινουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Σε κατάσταση ηρεμίας οι 46°C, έτσι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 ναι αν και σημερα παρολο το σπασμενο ποδαρακι πεζει στους 38-42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 27 Μαρτίου 2011 εκτος απο την MK-13 πεζει καμια αλη αξιολογη ψυκτρα σ αυτα τα χρηματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.