mainboardER Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 το θεμα εινα να πετυχω τοις υψηλοτερες δυνατες συχνοτητες γιατι αν το πας ετσι γιατι να μην κατευω και απο τα 3.8 στα 3.6 αφου δεν θα καταλαβω μεγαλες διαφορες. απο θερμοκρασιες εμενα μου φενοντε μια χαρα αν λαβω υποψιν οτι ακομα και σε gaming δεν προκιτε να δουλευει συνεχος στο φουλ,και το πολυ πολυ να ξαναπεσω στα 3,8 οταν αρχισουν οι ζεστες και μετα να ξανα ανεβω. τωρα στα 1,2 ειναι μεν ζεστο το northbridge αλλα σε λογικα επιπεδα ομως ανεξαρτητα απο τα stress test θα ειμε σταθερος στα 4+ με 1,2 volt στο nb; οριστε και τα αποτελεσματα του occt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Το ανέφερα νομίζω, απ'τα 3.8 στα 4GHZ δεν θα δεις καμιά ουσιώδη διαφορά....Αν δεν είχες θέμα με τις θερμοκρασίες τότε ναι ανέβασε τον στο θεό.... ειδικά όμως τώρα που έχεις σαν έλεγχο θερμοκρασίας το **** χέρι**** τότε το ζεστό-λίγο ζεστό ειναι σχετικά....Την άποψη μου την είπα, αν θες να ανεβάζεις στα τυφλά χωρίς να έχεις κάποιο μέτρο σύγκρισης τότε είναι δική σου απόφαση.... Για καλό και για κακό κανε καμιά 'μοντα' στο NB με κάποιο ανεμιστιρακι για να είσαι σίγουρος..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 τι να κανω αφου το northbridge μου δεν εχει αισθητηρα θερμοτητας . τωρα για το ανεμιστιρακι που λες απο τη μια το 4αρι NoiseBlocker θα ειναι σιγουρα αρκετα ησυχο αλλα δεν μου φενετε πως θα ειναι αρκετα αποδοτικο λογο της κατευθινσης των "φυλων" του Heatsink,απο την αλλη το Xilence σιγουρα θα ειναι αρκετα αποδοτικο αλλα πολυ θοριβοδες λογο των 4000rpm. βεβαια αν μπορω να κρατισω το nb στα 1.2 με μια αλαγη παστας δεν μου φενετε να εχω προβληματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν δεν έχεις αλλάξει πάστα στο NB, do it, γιατί συνήθως αυτοί βάζουν μια "τσίχλα"... Αν ακουμπάς το HS και δεν αντέχει το χέρι, είσαι στους ~55-60 απ' ότι ξέρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 θα εχω ωμος σημαντικη μειωση μονο με αλλαγη παστας η 2-3 βαθμους; ιπαρχει μεταλικη επιφανια πανω απο το chip του nb μου η ειναι καπος ετσι Link; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 θα εχω ωμος σημαντικη μειωση μονο με αλλαγη παστας η 2-3 βαθμους; ιπαρχει μεταλικη επιφανια πανω απο το chip του nb μου η ειναι καπος ετσι Link; Μην περιμένεις μεγάλα πράγματα. Εγω και πάστα της είχα βάλει μιας και ανεμηιστηράκι και είχε κατέβει 4 βαθμούς στην καλύτερη. Βασικά δεν υπάρχει περίπτωση να βελτιώσει το overclock σου. Μη τυραννιέσαι άδικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
caution Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Το P45 δεν έχει heat sink από πάνω, οπότε καλύτερα να χρησιμοποιήσεις seramique Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 ολες οι silver based παστες ειναι αγωγιμες γιατι εκτoς απο την as5 εχω και μια αλη που μου ηρθε με την ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 H AS5 δέν είναι ηλεκτρικά αγώγιμη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μπορεί να κάνει ζημιά όμως, τουλάχιστον προειδοποιεί η ίδια η εταιρεία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 αρα δεν γλιτονω την αγορα της Ceramique.απο θερμοκρασιες η as5 δεν ειναι καλυτερη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Στα ίδια είναι θα έλεγα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 τοτε γιατι οι περισσοτεροι προτιμανε την as5 που ειναι αγωγιμη και ποιο παχυρευστη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Χμμ τι να σου πω.. πάντως κι οι δύο καλές είναι. Η AS5 είναι η πιο κλασική λύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2011 οποτε μιας που θα παρω την Ceramique θα αλαξω παστα σε nb,sb και gpu μιπος ξερεις και τι ψυχουν τα δυο μακροστενα ψυκτρακια πανω και δεξια του socket Link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.