Doc1355 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 ωχ θα είναι σαν το fan που είχε η δικιά μου mobo για τα mosfets που έκανε σαν f16 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Επειδή σε βλέπω να το παίρνεις και μετά να παίρνεις και το 4άρι NoiseBlocker, ασχολήσου μόνο αν δε σε χαλάει να δώσεις όσα απαιτούνται κι έχεις όρεξη ν' ασχοληθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 εννοειτε πως εχω ορεξη να ασχολιθω,αλλα θελω να σιγουρευτω οσο μπορω πως θα χοραει. 21db δεν ειναι υπερβολικα για ενα τετιο ανεμιστιρακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doc1355 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 το δικό μου έβγαζε 30+ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 30 λιπον μετα απο ενα γρηγορο ξιλομα ειδα οτι οι βιδες της ψυκτρας ειναι 4χ5cm, λετε με τοις δευτερες τριπες που εχει για τοις βιδες να μπενει; απ΄ οτι βλεπω κι αλοι εχουν προβληματα με τη θερμοκρασια του nb του p5q http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=310787 αν παρω την ψυκτρα της Xilence και την ριξω στοις 2000 στροφες θα αποδιδει καλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Τοση ωρα διαβαζω και δεν εχω βγαλει ακρη...... Πως ειστε σιγουροι οτι φταει το NB???? Κατεβασε φιλε μου το AIDA64 να δουμε τι θερμοκρασιες εχει το συστημα σου και μετα βλεπουμε..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 δεν μου φενετε πως εχει καπου την θερμοκρασια του nb το AIDA64 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Εγω τωρα πως βλεπω οτι εχω 32 βαθμους????? Τα δειχνει ολα φιλε μου..... Uploaded with ImageShack.us Με ανοιχτα τα παραθυρα να φυγει η καπνα απ'το τσιγαρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τι να σου πω ισος να μην εχει αισθητηρα το δικο μου northbridge [/img] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Περιεργο μου φενεται....... Κοιτα, αν υποθεσουμε οτι τελικα το NB εχει υψηλες θερμοκρασιες, ξεκινα μονο με αλλαγη θερμοαγωγιμης παστας δοκιμαζεις και βλεπεις... αρκετοι που ειχαν προβλημα με την θερμοκρασια του NB ειδικα στις μητρικες της ASUS μονο με την αλλαγη της παστας ειδαν αρκετη διαφορα....(προς τα κατω)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 κοιτα για να πιανω το ψυκτρακι και να καιει τοσο οστε να μην μπορω να κρατισω το χερι μου ειναι σιγουρα 50< βαθμους η ψυκτρα, αρα το nb θα ειναι ακομι ποιο ζεστο. το θεμα ειναι μπορω να δουλεψω στα 3,8-4ghz σταθερα με 1,1v στο nd οστε να μην ζεστενετε πολυ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 1.1v στα 3.8GHZ με τπτ!!!!Γενικα με τοσο μικρη ταση σε οποια συχνοτητα και αν δουλευει ο επεξεργαστης το συστημα φοβαμε οτι θα ειναι ασταθες, γενικα για την συχνοτητα που θες οι τασεις στο NB παιζουν απο 1.2 εως 1.6 αναλογα το κομματι φυσικα....και οχι μονο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2011 τον πειγα στα 472fsb με 1,35v και 1,2 στο nb, ετρεξε μια χαρα το burntest με max 73 βαθμους και μεχρι τωρα ειναι σταθερος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Αν θες κατεβασε το fsb στα 450 και την ταση κατω απο 1.3v, οι διαφορες στην αποδοση του επεξεργαστη απο τα 3.8 στα 4GHZ ουσιαστικα ειναι μηδαμινες...και λογικα θα δεις χαμηλοτερες θερμοκρασιες!!! Μην ξεχνας οτι μπηκαμε στην ανοιξη και σε λιγο ερχεται το καλοκαιρι...Αν εχεις τωρα σε φορτο 73 βαθμους πιο μετα τι θα γινεται??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2011 Ναι, αλλά με normal χρήση δεν πρόκειται να δει 73°C τώρα. Λογικά με gaming δε θα ξεπερνάει τους 65°C. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.