Προς το περιεχόμενο

clockαρισμα Q9550 και αγορα ψυκτρας

mainboardER

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 294
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Επειδή σε βλέπω να το παίρνεις και μετά να παίρνεις και το 4άρι NoiseBlocker, ασχολήσου μόνο αν δε σε χαλάει να δώσεις όσα απαιτούνται κι έχεις όρεξη ν' ασχοληθείς.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εννοειτε πως εχω ορεξη να ασχολιθω,αλλα θελω να σιγουρευτω οσο μπορω πως θα χοραει.

21db δεν ειναι υπερβολικα για ενα τετιο ανεμιστιρακι

30 :confused:

λιπον μετα απο ενα γρηγορο ξιλομα ειδα οτι οι βιδες της ψυκτρας ειναι 4χ5cm, λετε με τοις δευτερες τριπες που εχει για τοις βιδες να μπενει;

απ΄ οτι βλεπω κι αλοι εχουν προβληματα με τη θερμοκρασια του nb του p5q

http://forums.extremeoverclocking.com/showthread.php?t=310787

αν παρω την ψυκτρα της Xilence και την ριξω στοις 2000 στροφες θα αποδιδει καλα;

Τοση ωρα διαβαζω και δεν εχω βγαλει ακρη......

Πως ειστε σιγουροι οτι φταει το NB????

Κατεβασε φιλε μου το AIDA64 να δουμε τι θερμοκρασιες εχει το συστημα σου

και μετα βλεπουμε..... ;)

Περιεργο μου φενεται....... :o

Κοιτα, αν υποθεσουμε οτι τελικα το NB εχει υψηλες θερμοκρασιες, ξεκινα μονο με αλλαγη

θερμοαγωγιμης παστας δοκιμαζεις και βλεπεις... αρκετοι που ειχαν προβλημα με την θερμοκρασια του NB

ειδικα στις μητρικες της ASUS μονο με την αλλαγη της παστας ειδαν αρκετη διαφορα....(προς τα κατω)!

κοιτα για να πιανω το ψυκτρακι και να καιει τοσο οστε να μην μπορω να κρατισω το χερι μου ειναι σιγουρα 50< βαθμους η ψυκτρα, αρα το nb θα ειναι ακομι ποιο ζεστο.

το θεμα ειναι μπορω να δουλεψω στα 3,8-4ghz σταθερα με 1,1v στο nd οστε να μην ζεστενετε πολυ;

1.1v στα 3.8GHZ με τπτ!!!!Γενικα με τοσο μικρη ταση σε οποια συχνοτητα και αν δουλευει ο επεξεργαστης

το συστημα φοβαμε οτι θα ειναι ασταθες, γενικα για την συχνοτητα που θες οι τασεις στο NB παιζουν

απο 1.2 εως 1.6 αναλογα το κομματι φυσικα....και οχι μονο!!!

Αν θες κατεβασε το fsb στα 450 και την ταση κατω απο 1.3v, οι διαφορες στην αποδοση του

επεξεργαστη απο τα 3.8 στα 4GHZ ουσιαστικα ειναι μηδαμινες...και λογικα θα δεις χαμηλοτερες

θερμοκρασιες!!!

Μην ξεχνας οτι μπηκαμε στην ανοιξη και σε λιγο ερχεται το καλοκαιρι...Αν εχεις τωρα σε φορτο 73

βαθμους πιο μετα τι θα γινεται??? ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...