mainboardER Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 λιπον πηγαινωντας μονο τα fsb σε 424 και τα volt του επεξεργαστη σε 1,28.μπουταρε κανονικα στα 3.6 αλλα ο πολλαπλασιαστης επεζε σε 6-8,5 παρολο που τον ειχα βαλει σε 8,5 To sb είναι για άλλα πράγματα για τους δίσκους και δεν χρειάζεται ανέβασμα εκτός αν δουλέψεις σε πολύ ψηλά fsb. α για αυτο καποιοι με υδροψυχτα ψυχουν και το nb Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Έχεις ενεργοποιημένο C1E/EIST; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2011 ναι ηταν ενεργοποιημενο απο default C1E.χωρις να αλαξω τιποτα αλλο εκτος απο τα fsb και και τον πολλαπλασιαστη μπουταρε κανονικα στα 3.8 .και με το burn test δεν μου εβγαλε καποιο error(αν και ειταν στα 1,39volt ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 λοιπον τελικα το pcie frequency δημιουργουσε το προβλημα οταν το πηγαινα απο 100 σε 105,για αυτο μαλλον δεν μου ευγαζε εικονα και ζητουσε reset στο bios. με τοις παρακατω ρυθμισεις νομιζω πως ειμε σταθερος στα 3,8.χρειαζετε να τρεξω καποιο ποιο χρονοβορο stress test;,μπορω να ριξω κι αλλο τα volt; http://img155.imageshack.us/i/img0168sm.jpg/ http://img851.imageshack.us/i/img0169l.jpg/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Δοκίμασε αν θες να ρίξεις κι άλλο το Vcore, μπορεί να είσαι σταθερός και με λιγότερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 εκει που εβλεπα ενα βιντεακι ξαφνικα μου πεταγεται μια μπλε οθονη και αρχιζε να βαραει το biper της μητρικης και μετα απο 5 δευτερολεπτα κανει επανεκινιση. αυτο σημαινει οτι πρεπει να δοσω παραπανω ρευμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 εκει που εβλεπα ενα βιντεακι ξαφνικα μου πεταγεται μια μπλε οθονη και αρχιζε να βαραει το biper της μητρικης και μετα απο 5 δευτερολεπτα κανει επανεκινιση. αυτο σημαινει οτι πρεπει να δοσω παραπανω ρευμα; Μάλλον ναι. Ίσως σε NB ίσως σε termination ίσως vcore. Ανέβασε πρώτα το nb που δεν πονάει την cpu. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 πιγα να δοσω στο nb 1.5v και ειταν τελιος ασταθες(φριζαραν τα windows κολαγε στο μπουταρισμα η δεν μπουταρε).το κατεβασα στα 1.4v και μπουταρε χωρις προβληματα αλλα πιανοντας το ψυχτρακι του nb ειδα πως εβραζε,ακομι και τωρα που το εχω στα 1,3 μου φενετε πως ειναι υπερβολικα ζεστο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis_1 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 πιγα να δοσω στο nb 1.5v και ειταν τελιος ασταθες(φριζαραν τα windows κολαγε στο μπουταρισμα η δεν μπουταρε).το κατεβασα στα 1.4v και μπουταρε χωρις προβληματα αλλα πιανοντας το ψυχτρακι του nb ειδα πως εβραζε,ακομι και τωρα που το εχω στα 1,3 μου φενετε πως ειναι υπερβολικα ζεστο Ε τότε δοκίμασε λίγο ρευματάκι πάνω στην cpu ή στις μνήμες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 τοις μνημες δεν τοις εχω πιραξει ακομα και δεν ξερω και αν χρειαζετε. με ποιο προγραμμα μπορω να δω τη θερμοκρασια του nb; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 20 Μαρτίου 2011 πιγα να δοσω στο nb 1.5v και ειταν τελιος ασταθες(φριζαραν τα windows κολαγε στο μπουταρισμα η δεν μπουταρε).το κατεβασα στα 1.4v και μπουταρε χωρις προβληματα αλλα πιανοντας το ψυχτρακι του nb ειδα πως εβραζε,ακομι και τωρα που το εχω στα 1,3 μου φενετε πως ειναι υπερβολικα ζεστο Μήν το φοβάσαι.Γενικότερα η συγκεκριμένη υλοποίηση ψύξης ήταν λίγο fail,αφού αρέσκεται να "τραβάει" θερμότητα και απο τα γύρω συστήματα (σσ. VGA).Μπορείς να πάρεις μια ιδέα απο την ένδειξη της μητρικής πάντως. Για την ιστορία,όταν είχα την 4870Χ2 με stock ψύξη,η θερμοκρασία της μητρικής δέν έπεσε ποτέ κάτω απο 55C Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 για να ειχες δυο 4870 παει να πει πως ειχες την pro εκδωση η οποια εχει και διαφορετικα ψυκτρακια.η θερμοκπασια της μητρικης ειναι η θερμοκρασια του northbridge; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Την ίδια μητρική έχουμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 να βαλω τιποτα τετοιο http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=22399&cat=7 νομιζα πως ειχες βαλει δυο 4870 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mainboardER Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2011 γαμοτο παλι μπλε οθονη και επανεκκινηση μετα απο κανα τεταρτο βλεποντας ενα hd βιντεο(με hardware acceleration ωμος) :mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.