xctaek21 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ρε μαγκες μου κανανε δωρο ενα laptop ψιλο παλιο fujitsu amilo δεν ξερω ποιο ακριβως μοντελο... τεσπα, για καποιον λογο η καμερα γραφει αναποδα καθε φορα που κανω record (δηλαδη ειναι στο +180 μοιρες απο το κανονικο για να καταλαβετε καλυτερα) Αυτο συμβαινει και σε win7 και σε ubuntu που εχω στον δευτερο σκληρο τι μπορει να φτεει;
35apontos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ρε μαγκες μου κανανε δωρο ενα laptop ψιλο παλιο fujitsu amilo δεν ξερω ποιο ακριβως μοντελο... τεσπα, για καποιον λογο η καμερα γραφει αναποδα καθε φορα που κανω record (δηλαδη ειναι στο +180 μοιρες απο το κανονικο για να καταλαβετε καλυτερα) Αυτο συμβαινει και σε win7 και σε ubuntu που εχω στον δευτερο σκληρο τι μπορει να φτεει; Ρυθμίζεται αυτό...
TheELF Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κάποια στιγμή με το κανονικό πρόγραμμα της webcam όρισαν να δουλεύει έτσι,οπότε αν δεν ξαναβρείς το κανονικό του πρόγραμμα ελέγχου δεν σε κόβω,εκτός και αν έχει ρύθμιση και το πρόγραμμα εγγραφής για να το γυρίσεις ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.