biscoto Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ποίες είναι οι αγαπημένες, πιο εύχρηστεs, λειτουργικές εφαρμογές για το iPhone sas? [αν μπορείτε δώστε και μια μικρή περιγραφή] !εκτος από κοινά Apps (facebook, mail,calendar κλπ) !αν θέλετε κάντε k ένα top5 games 1. Shazam [free/$5.99] Αναγνωρίζει οποιοδήποτε τραγούδι! από radio/ταινίες κλπ 2. Time Flies [free] απλό εργαλείο για να θυμάστε πόσες ώρες πριν κάνατε κάτι συγκεκριμένο 3. Take Me To My Car [free] για να μην ψάχνετε που παρκάρατε το αμάξι 4. All Recipes [free] πολύ καλο app για μαγείρεμα 5. USB Disk [free] top5 games 1. FLip It [free] 2. Street Fighter I\/ [0.99$] 3. Unblock Me [free] 4. Cat Physics [free] 5. OldSBlocks [free]
manoshahou Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 καλησπέρα και από μένα. είμαι καινούργιος στο φόρουμ αλλά μια ολιά ιδέα την έχω από τεχνολογία. τοπ εφαρμογές κατά την γνώμη μου: 1. air mouse [προσομοιώνει τo iphone ως ποντίκι και είναι απλά φοβερό το πως λειτουργεί] 2. Sleep Cycle [υπολογίζει τα στάδια του ύπνου του χρήστη. σε τι φάση βρισκόσουν την συγκεκριμένη ώρα και σε ξυπνάει όταν έχεις ολοκληρώσει τα στάδια ύπνου.] 3. relax [παράγει ήχους που σε ηρεμούν και σε χαλαρώνουν] 4. shazaam 5. runkeeper [καταγράφει την διαδρομή που έκανες τρέχοντας/περπατώντας/ποδηλατώντας/κτλ μέσω gps και δείχνει στατιστικά περι θερμίδες κτλ] τοπ παιχνίδια 1. fruit ninja 2. Audiotorium 3. angry birds 4. facefighter 5.idrop paper
clip Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2011 Dropbox (free) Συγχρονισμός δεδομένων και free χώρος Soundhound (free) Το Αντίστοιχο του shezam αλλα σαφέστατα πολύ καλύτερο Ternon (free) Εύρεση εστιατορίων,bar hotel με την χρήση gps για ν βρει την θέση σου. Επίσης κριτικές χρηστών για τα παραπάνω. My artist (free) Σύνδεση με το iPod του κινητού και βρίσκει στίχους, video, βιογραφικά κτλ Ihollidays ( πλέον με πληρωμή) Συνδέει τις επαφές σου και σου δείχνει ονομαστικές εορτές, γενέθλια και φυσικά αργίες κτλ Games Glass tower (free) Dark nebula (free) Fleetmaster (ναυμαχία) (free) Sandslides (free) Iquarioum (free)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.