Προς το περιεχόμενο

the butterfly effect ending

tr3quart1sta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το ξαναδα χτες μετα απο πολυ καιρο αλλα με διαφορετικο φιναλε!

δλδ με αυτο:

αλλα εγω θυμομουν αυτο: (το οποιο ειναι και πολυ καλυτερο)

ποιο απο τα 2 ειναι το κανονικο? ξερω οτι στο 2ο βιντεο γραφει alternate αλλα οταν το πρωτοδα το ειχα νοικιασει απο video club δλδ με το αυθεντικο dvd του...

Δημοσ.

Επειδη δεν εχω δει και τα 2 τελη το εναλλακτικο ειναι:

Εκει που πεθαινει πριν γεννηθει

απλα ειχαν κανει μια "μαγκια" στους κινηματογραφους επαιζαν μισες αιθουσες το ενα μισες το αλλο και ειχαμε παθει πλακα οταν ζητουσαμε μεταξυ μας για την ταινια... :-D

Παντως εχω την εντυπωση οτι στο DVD εχει περισσοτερα απο 2...

Δημοσ.

Έγω όταν το είχα δει (σε dvd) πέτυχα αυτό

που πεθαίνει μωρό πριν γεννηθεί

.

Ευτυχώς δηλαδή γιατί το άλλο είναι ξενέρα.

Τώρα ποιο είναι το κανονικό δεν έχω ιδέα.

Δημοσ.

Aπ'όσο ξέρω το πρώτο ήταν αυτό που προβλήθηκε στους κινηματογράφους ενώ το δεύτερο είναι γνωστό σαν director's cut.

Σε DVD που το είδα για πρώτη φορά και εγώ είδα το δεύτερο (το καλό)

Δημοσ.

βασικά υπάρχου 4 διαφορετικά!

αυτά τα δυο που είπατε παραπάνω, και τα δυο στο παρακάτω video

την πρώτη φορα που την είδα είχε το τέλος του πρώτου video στο post του tr3quart1sta που νομίζω είναι και το πιο δραματικό.

αυτό με τον πνιγμό μου φάνηκε πολύ άκυρο, και τα αλλα δυο που i)μιλάνε και ii)την ακολουθάει μου φάνηκαν πολύ γλυκανάλατα...

Δημοσ.

Κι εγω μοναχα με αυτο που απλα ανταλασσουν βλεμματα εχω δει, τα αλλα τα ειδα τωρα. Αυτο με τον πνιγμο στη γεννα ειναι αισχρο, χαιρομαι που ειδα το καλυτερο φιναλε. Σου αφηνει γλυκοπικρη γευση, ειναι το πιο ταιριαστο για την ταινια.

Δημοσ.

Εγώ το δεύτερο είχα δει από το post του tr3quart1sta,αλλά είναι πιο υπερβολικό.Το πρώτο μάλλον μου φαίνεται καλύτερο.

Δημοσ.

Εγώ το δεύτερο είχα δει από το post του tr3quart1sta,αλλά είναι πιο υπερβολικό.

καλυτερα το υπερβολικο παρα τα απλοικα και βαρετα... ^_^

Δημοσ.

καλυτερα το υπερβολικο παρα τα απλοικα και βαρετα... ^_^

Εντάξει μωρέ, και καλά δεν είχε άλλη λύση όμως; Ή έπρεπε να δικαιολογήσει και την ατάκα της γριάς που του διάβασε το χέρι;:P

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

Πολύ ωραία ταινία παιδιά.Η directors cut είναι αυτή

που πνίγεται ως μωρό και νομίζω είναι και το καλύτερο τέλος απο τα άλλα 3.

Αν θυμάστε όταν πήγε να επισκεφτεί τον πατέρα του πήγε να τον πνίξει γιατί είπε ότι είναι η μόνη λύση(ο πατέρας του ήξερε ότι δεν έπρεπε να γεννηθεί ποτέ το μωρό).Οπότε αυτομάτως τα άλλα 3 endings ακυρώνονται.

Δημοσ.

Αν θυμαμαι καλα (εχουν περασει χρονια) ειχε μαθει σε μια φαση

οτι η μανα του ειχε και αλλα still born παιδια. 3 αν δεν μαπατα η μνημη, οποτε περα απο το οτι ειναι το ποιο σωστο/γαματο τελος, ειναι και το ποιο ταιριαστο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...