Προς το περιεχόμενο

Τα καλύτερα RPG για PS3

RedPanda

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έχεις θέσει σωστά την ερωτησή σου.

Ποια θεωρείτε ή ποια θεωρούνται είναι το σωστό καθώς τα γούστα όπως και τα RPG διαφέρουν σε πολλά πράγματα.

Προσωπικά και εντελώς υποκειμενικά θα επέλεγα:

1.Demon's Souls (Σκοτεινή ατμόσφαιρα, δυσκολία που σου σπάει τα νεύρα αλλά με την καλή έννοια)

2.Dragon Age: Origins (Μόνο αν δεν μπορείς να το έχεις σε PC)

3.The Elder Scrolls IV: Oblivion (Ομοίως)

4.Eternal Sonata (Διαφορετικό, αλλά καλό διαφορετικό)

5.Fallout 3 ή Fallout: New Vegas (Προσωπικά προτιμώ το πρώτο, αλλά γούστα είναι αυτά)

6.Star Ocean: The Last Hope (Σε αυτό πολλοί θα διαφωνήσουν, αλλά μου άρεσε)

7.Valkyria Chronicles (Τρομερό Strategy RPG)

Δημοσ.

Δεν έχεις θέσει σωστά την ερωτησή σου.

Ποια θεωρείτε ή ποια θεωρούνται είναι το σωστό καθώς τα γούστα όπως και τα RPG διαφέρουν σε πολλά πράγματα.

ναι οκ, εννοούσα ότι θέλω γνώμες από εσάς για τα καλύτερα RPG του PS3, αν μπορεί κάποιος mod να αλλάξει τον τίτλο σε "Ποιά θεωρείτε τα καλύτερα RPG για PS3"

Δημοσ.

Εχουμε και λεμε λοιπον

- Demon's Souls

- Disgaea 3: Absence of justice

- Valkyria Chronicles

- Folklore

- Fallout 3: new vegas (προτιμησε το σε PC αν μπορεις)

- Sacred 2: fallen angel (ομοιως)

Υποσχομενα που δεν εχω ασχοληθει ακομα

- Atelier Rorona

- Resonance of fate

- Vandal Hearts: Flames of judgement (PSN download μονο)

Δημοσ.

Μονο το Valkyria Chronicles και Disgaea 3 ειναι σε στυλ turn-based και αυτα δεν ειναι καν καθαρα "κλασσικα" RPG. Μονο το Final Fantasy 13 πιανει καπως αυτο αλλα δυστυχως το παιχνιδι το ιδιο ειναι σουπερ μετριοτητα. Εκπληκτικο συστημα μαχης (μετα απο 20-25 ωρες) αλλα ολα τα αλλα ειναι απλα οτι χειροτερο (στην καλυτερη).

Δυστυχως η νεα γενια κονσολων δεν εχει να μας πει τιποτα απο "κλασσικα" RPG.

Δημοσ.

Παιδια για ριχτε καμια προταση με rpg στυλ finalfantasy..

Turn base rpg αν δεν κανω λαθος..

αυτό σκεφτόμουνα και περιμένω το White Knight Chronicles 2 που υποτίθεται θα έχει και το πρώτο παιχνίδι πακέτο

φέρνει λίγο σε FFXII

Εκπληκτικο συστημα μαχης (μετα απο 20-25 ωρες) αλλα ολα τα αλλα ειναι απλα οτι χειροτερο (στην καλυτερη).

δεν μπορώ να το πάρω αυτό στα σοβαρά ! με τράβηξαν όλα τα άλλα και πολύ μέσα στο παιχνίδι το σύστημα μάχης και νομίζω αυτό επιδίωκαν οι σχεδιαστές από την στιγμή που η δυσκολία του παιχνιδιού ανεβαίνει πολύ αργά. το παιχνίδι ακολουθεί πάρα πολύ την ιστορία, εξελίσσεται σε σχέση με αυτήν και έχει πολύ γρήγορη action αίσθηση για να σε κάνει να βαρεθείς, γενικά δεν παίζεις απλά ένα παιχνίδι, δεν συναγωνίζεται στο επίπεδο του Demon's Soul, είναι concept. και δεν είναι μόνο τα γραφικά, γενικά οι χαρακτήρες και η σχεδίαση των κόσμων είναι τρομερή. είναι το μόνο RPG που θα ξανάπαιζα απλά για να το δω

Δυστυχως η νεα γενια κονσολων δεν εχει να μας πει τιποτα απο "κλασσικα" RPG.

Σε σχέση με το χρέος που δημιούργησε το μεγάλο FFX είμαι της γνώμης πως η Square Enix έκανε το καθήκον της.

Τώρα είναι σειρά της Atlus να υπερασπιστεί τους τίτλους της στο PS3

• 2 εβδομάδες αργότερα...
επισκέπτη Hernandez30
Δημοσ.

Λοιπόν έχουμε και λέμε

1. Dragon Age: Origin

2. Mass Effect II

3. Final Fantasy XIII

4. Fallout 3

5. Star Ocean: The Last Hope

6. Record of Aragest war

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

αυτό διάβαζα, πως φτιάχτηκε αρχικά για xbox και φοβάμαι πόσο "δυτικοποιημένο" θα είναι. τουλάχιστον τώρα θα έχει original φωνές. θα μου πείτε λεπτομέρια αλλά σε παιχνίδια με πολύ ιστορία είναι βασικό, το Final Fantasy X παράδειγμα είναι κορυφή με τις original φωνές, άλλο tidus και άλλο tidus με τη φωνή του ichigo

είναι από την tri-Ace που έκανε και το resonance of fate, σε σχέση με αυτό πως είναι ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...