Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1.Γρηγορότερο Ίντερνετ. Όχι ότι θα κατεβαίνουν τα δεδομένα γρηγορότερα, αλλα θα δουλεύει ποιο smooth το προγραμμα περιήγησης και ποιο γρήγορα.

2.Καλύτερο βίντεο. Τα δεδομένα κωδικοποιουνται σε mpeg4 part 10 συνηθως, on real time. Εδω οι 2πυρινοι κάνουν ήδη θαύματα. Οσο μεγαλύτερη επεξ. ισχυ τόσο καλύτερη συμπίεση και ποιότητα.

3.Χαμηλότερη κατανάλωση. Μπορει να σας φαίνεται περιεργο, αλλα υπάρχουν και σχετικά άρθρα στο νετ.

Οταν ενας 1giga επεξεργαστης δουλεύει στο 100% (πολυ συχνά στα κινητά σήμερα) καταναλώνει πολυ περισσότερο απο ένα 2πυρινο που κάθε πυρήνας δουλεύει 50%. Στην εξίσωση βάλε και την βελτίωση της αρχιτεκτονικής, και το ότι γενικά καταναλώνουν λιγότερο.

4.Θα έχεις το hardware για μελλοντικές αναβαθμισεις λειτουργικού. Με μονοπυρινο δεν θα το έλεγα.

5.Σε λίγο θα γεμίσει ο τόπος δυπιρινα και αναπόφευκτα και εφαρμογές.

6.Ακόμα και αν δε σου χρειάζονται οι 2 πυρήνες , πρόκειται για καλύτερους επεξεργαστες. Ο 1 πυρήνας ειναι πολυ γρηγοροτερος απο ένα μονοπυρινο. Και έχουν και 4πυρινες κάρτες γραφικών πάνω στον πύρινα κλπ.

Υπάρχουν και αλοι λόγοι αλλα μένω σε αυτα.

Σε αυτά που λες φίλε μου μπορώ να δεχτώ ότι το θέμα περί κατανάλωσης είναι ουσιαστικό. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν είναι. Απλά νομίζω ότι κάποιος που αναζητά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, δεν ψάχνει για κινητό αλλά για laptop-netbook-pc-mediaplayer-παιχνιδομηχανή. Είναι κατά την γνώμη μου υπερβολικό να ζητάμε τόσα πολλά. Συμφωνούμε όλοι ότι η τεχνολογία προχωράει απίστευτα αλλά όσο κι αν το θέλουμε δεν μπορούμε να αντικαταστήσουε ολες τις ηλεκτρονικές συσκευές με ένα smartphone.

Δημοσ.

Σε αυτά που λες φίλε μου μπορώ να δεχτώ ότι το θέμα περί κατανάλωσης είναι ουσιαστικό. Όχι ότι τα υπόλοιπα δεν είναι. Απλά νομίζω ότι κάποιος που αναζητά τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, δεν ψάχνει για κινητό αλλά για laptop-netbook-pc-mediaplayer-παιχνιδομηχανή. Είναι κατά την γνώμη μου υπερβολικό να ζητάμε τόσα πολλά. Συμφωνούμε όλοι ότι η τεχνολογία προχωράει απίστευτα αλλά όσο κι αν το θέλουμε δεν μπορούμε να αντικαταστήσουε ολες τις ηλεκτρονικές συσκευές με ένα smartphone.

Συμφωνώ απόλυτα! Έλεος πια...θέλουμε να έχουμε μια συσκευή για όλα, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, κάμερα, φωτογραφίες, ίντερνετ...(εξακολουθούν τουλάχιστον να μην βγάζουν το σκύλο βόλτα ή να φτιάχνουν και καφέ, οπότε τι να το κάνουμε; :ρ)

Μπείτε στον κόπο να τσεκάρετε το παρακάτω λίνκ:

http://pomegranatephone.com/

;)

Δημοσ.

Ρε παιδια, τώρα το καταλάβατε ότι οι παραπάνω συσκευές δεν ειναι μόνο τηλέφωνα; Οποίος θέλει τηλέφωνο παει και παιρνει με 20€.

Επισης αμα δεν έχεις απαιτήσεις και θές μια στο τόσο να μπαίνεις στο νετ, κανά Facebook κλπ πάρε ένα blade με 140€, και εισαι μια χαρα.

Οποιος παιρνει τα state of the art ,πανάκριβα κινητά προφανώς το κάνει γιατί θέλει, παιχνιδομηχανη, gps,φωτο, βίντεο,mini laptop, και αν ειναι δυνατόν να ψηνει και καφέ.

Και απο τις πωλήσεις αυτών των συσκευών φαίνεται ότι ειναι πόλοι αυτοι που ψάχνουν κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Συμφωνώ απόλυτα! Έλεος πια...θέλουμε να έχουμε μια συσκευή για όλα, παιχνίδια, μουσική, ταινίες, κάμερα, φωτογραφίες, ίντερνετ...(εξακολουθούν τουλάχιστον να μην βγάζουν το σκύλο βόλτα ή να φτιάχνουν και καφέ, οπότε τι να το κάνουμε; :ρ)

Μπείτε στον κόπο να τσεκάρετε το παρακάτω λίνκ:

http://pomegranatephone.com/

;)

Προφανώς μια παιχνιδομηχανή θα παίζει καλύτερα παιχνίδια απο ένα κινητό της ίδιας χρονολογίας.

Όμως, ναι, θέλουμε να τα κάνει όλα μαζί, όσο το δυνατόν καλύτερα. Και σε τέτοια χρήματα, γκρινιάζουμε αν δεν κάνει αυτά για τα οποία λανσαρίστηκαν.

Αν λέγαμε, ε εντάξει, ιντερνετ να μη βάλουμε, έχουμε το pc, φωτογραφία έχουμε τις φωτογραφικές, παιχνίδια έχουμε pc-consoles κτλ, θα ήμασταν ακόμα με ασπρόμαυρες οθόνες...Πράγμα όχι απαραίτητα κακό, αλλά και τέτοια βγαίνουν (εντάξει έγχρωμα, αλλά πάλι μόνο για τηλέφωνο).

Δημοσ.

Όπως και να 'χει παιδιά καλό είναι η συσκευή να μας παρέχει τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις. Κανένας δεν λέει όχι σε αυτό. Αλλά προσωπικά αν πατήσω πχ. τον πλοηγό για το internet στο κινητό και αντί να ανοίξει σε μισό δευτερόλεπτο, ανοίξει σε ενάμιση δεν με πειράζει καθόλου.

Αλήθεια, όταν λέμε ότι οι τιμές θα είναι στα ίδια επίπεδα των προκατόχων τι εννοούμε;

Ότι θα είναι στις τιμές που είναι οι προκάτοχοι τώρα ή στις τιμές που ήταν όταν πρωτοκυκλοφόρησαν;

Δημοσ.

... σε ένα απλό επεξεργαστή του 1Ghz ... Και μην ξεχνάμε.. μιλάμε πάντα για κινητό ... Δεν μιλάμε για υπολογιστή.

Νομίζω ότι αυτό το τμήμα τα λέει όλα. Προσωπική μου άποψη ότι τα κινητά σαν hardware έχουν ξεφύγει κατά πολύ, ακόμα και τα "σμαρτφωνάκια". Το software υστερεί.Αλλά να μην τρέχεις και ένα video editor στο video που τράβηξες με το κινητό σου; :P

Δημοσ.

Προσωπικα διαφωνώ πλήρως. Αμα δεις γράφω παντου τα καλυτερα λόγια για το blade των 600mhz. Ειναι τέλειο για τα λεφτά του (150€). Δε θα το έπαιρνα ποτε για εμένα, γιατί για εμένα ειναι πολυ αργο. Ειμαι όμως διαθετημενος να πληρώσω 650+ € γι αυτο..

Τα android των 1giga, σε πολλα πράγματα μου φαίνονται επισης αργά. Να μη συζητήσουμε για τα tablet, με μεγάλες αναλύσεις κλπ που παρουσιάζουν κοληματα συνέχεια. Οι νέοι επεξ. δε βγαίνουν μόνο για τα κινητά. Το android εχει απαιτήσεις για να δουλέψει smooth. Δεν ειναι iOS.

Απο εκει και περα, παρα πόλοι δεν έχουν ιδιαίτερες απαιτήσεις και πόλοι καλά θα κάνουν να μείνουν στα φθηνότερα μονοπυρινα των 1giga ή και 600 MHz. Δεν τους υποχρεώνει κανείς να πάρουν τα superphone.

Απλα ειναι καλο να ξέρει κάποιος τα συν και πλην για να μη πιαστεί κορόιδο. Αν ειναι να δώσεις 550€ για μια καινούρια συσκευη με μονοπυρινο, δωσε 650€ για δυπιρινο και δε θα το μετανειωσεις. Οποίος θέλει μονοπυρινο να το πάρει στη σωστή τιμη.

Δημοσ.

Αχαχαχαχα. Τι τραγικές αναλύσεις είναι αυτές; :lol:

Ακόμα να ξυπνήσουν κάποιοι μου φαίνεται...

Δημοσ.

Αν το wildfire ειχε εστω λιγο μεγαλυτερη οθονη με τα ιδια χρηματα θα μπροουσε να σταθει ανετα στην αγορα....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...