Super Moderators billdanos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Super Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Σήμερα που θα κάνω εξόρμηση για αγορά συσκευών για το νέο σπίτι, θα το τιμήσω δεόντως!
spyros_kos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δείξτε και λίγο επιείκεια παιδιά.. Έλεγχος τιμής με barcode είναι και κάτι αρκετά καινοτόμο.. Δεν το έχω δει πουθενά αλλού.. Θα συμφωνήσω με τον dark banishing... Δεν είναι εύκολο να κάνεις check με βάση το barcode... Όταν όμως με το καλό τελειοποιηθεί τότε θα μιλάμε για φοβερό εργαλείο...
tempo Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 μπράβο, θα έλεγα ότι άργησε κιόλας μια τόσο χρήσιμη εφαρμογή
captain556 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Η ευχές μου εισακουστεικαν και βγήκε... επιτέλους
jim82jim Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 το barcode δεν το κατάφερα να δουλέψει (2-3 δοκιμές) κατα τα άλλα το πρόγραματάκι τα σπάει.πολύ καλό.
kfyros Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 για να καταλάβω. το barcode πού ψάχνει; με το product number; με το serial number; ποιο site εμφανίζει τα barcodes ή τα part numbers του κατασκευαστή και σου δίνει δυνατότητα να ψάξεις με αυτά; Επίσης κάθε μοντέλο μπορεί να έχει 20 part numbers - barcodes ανάλογα με τη μνήμη, το χρώμα, το δίσκο , την παρτίδα και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Κατά τα άλλα μια χαρά το βρίσκω. edit : άκυρο. Τώρα είδα στα ψηλά γράμματα ότι το barcode αναφέρεται κυρίως σε βιβλία (ISBN). Είπα κι εγώ.
bandito Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το barcode ψάχνει στα EAN/UPC product numbers. Ta βιβλία είναι ο "εύκολος στόχος" λόγω του ISBN αλλά γίνεται πολύ δουλειά να έχουμε παρα πολλά προϊόντα. Ήδη έχουμε περίπου 1000 προϊόντα που έχουν barcode (εκτός απο τα 130.000 βιβλία). Πάντως σίγουρα δεν έχουμε κρέμες προσώπου, σαμπουάν, προφυλακτικά, λάμπες, χαρτομάντηλα κτλ :) Ελπίζω μέσα σε 2-3 μήνες να υπάρχουν 25-30 χιλιάδες κωδικοί και θα καλύπτουν μεγάλη γκάμα.
Tony_Montana Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ καλή εφαρμογή. Απλά μπήκα με το λογαριασμό μου και δεν μου βγάζει ολα τα προϊόντα που έχω στα αγαπημένα. Sent from my iPhone using Insomnia
bandito Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πολυ καλή εφαρμογή. Απλά μπήκα με το λογαριασμό μου και δεν μου βγάζει ολα τα προϊόντα που έχω στα αγαπημένα. Sent from my iPhone using Insomnia Μπορείς να μου πείς το username σου;
Freakster Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Δημοσ. 23 Μαΐου 2011 Μάλλον είμαι εγώ ανάπηρος. Δεν βρίσκω πως θα αποθηκεύσω ένα προιόν ως αγαπημένο :-/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα