Hal9000 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το αδερφικό site skroutz.gr κυκλοφόρησε σήμερα την επίσημη του εφαρμογή για το iPhone. Μέσα από τo skroutz app μπορείτε να βρείτε την φθηνότερη τιμή σε περισσότερα από 550 καταστήματα από όπου και να βρίσκεστε ενώ η εφαρμογή σας ενημερώνει για το κοντινότερο κατάστημα που μπορείτε να βρείτε το προιόν που σας ενδιαφέρει. Επιπλέον μπορείτε να επιλέξετε κατηγορία προιόντος που σας ενδιαφέρει και να περιορίσετε τα αποτελέσματα με τη χρήση διάφορων φίλτρων και ανάλογα με το προιόν. Για παράδειγμα σε αναζήτηση τηλεόρασης μπορείτε να ορίσετε φίλτρα έτσι ώστε η αναζήτηση να επιστρέψει αποτελέσματα με συγκεκριμένη μάρκα, συγκεκριμένες ίντσες η τεχνολογία και πολλά άλλα. Στην κεντρική οθόνη μπορείτε να δείτε και την επιλογή αναζήτησης μέσω barcode scanner με το οποίο μπορείτε να βρείτε τη φθηνότερη τιμή σε ένα προιόν σκανάροντας απλά το barcode του με την κάμερα του iPhone. Αρχικά η συγκεκριμένη λειτουργία είναι συμβατή κυρίως με βιβλία κάτι που όμως θα αλλάξει στο μέλλον αφού η βάση εμπλουτίζεται συνεχώς. Η εφαρμογή του skroutz.gr είναι δωρεάν και μπορείτε να την κατεβάσετε από τον παρακάτω σύνδεσμο ή απλά με το να συνδεθείτε στο Top 25 των δωρεάν εφαρμογών και να πλοηγηθείτε στην κορυφή όπου βρίσκεται η εφαρμογή μετά από λίγες ώρες κυκλοφορίας. Site: skroutz.gr για iPhone
leukonas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Αυτά είναι.....ωραία κίνηση πάντως η αναζήτηση με Barcode.
Tigran Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπράβο στο skroutz! Ειδικά αυτό με τα barcodes είναι πολύ καλή μαγκιά!
telas Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 καλή περίπτωση, ωραία εφαρμογή άντε να βγει και για android & wp7
mariosCS Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Και εις ανώτερα αν και δεν περιέχει ολα τα καταστήματα (δεν θα ήταν εφικτό άλλωστε...), είναι το αγαπημένο μου για να ψάχνω προιόντα με το καλό και σε άλλες πλατφόρμες !
speedman_26 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μόνο που το barcode είναι άθλιο αργή να λοκαρη. Η καταχώρηση έγινε από το iPhone μου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Tapatalk
dark_banishing Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δείξτε και λίγο επιείκεια παιδιά.. Έλεγχος τιμής με barcode είναι και κάτι αρκετά καινοτόμο.. Δεν το έχω δει πουθενά αλλού..
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το BarCode ολα τα λευτά αρκεί να λειτουργεί σωστά
mihalakis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ωραία κίνηση, αλλά ο λαός ζητά και android
alexzzz Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δείξτε και λίγο επιείκεια παιδιά..Έλεγχος τιμής με barcode είναι και κάτι αρκετά καινοτόμο.. Δεν το έχω δει πουθενά αλλού.. εντάξει είπαμε ότι είναι καλή εφαρμογή αλλά barcode scanner υπάρχουν ήδη 2-3... χωρίς να θέλω να μειώσω το app. Ήδη μπήκε στα must μου πάντως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα