koulouri Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εχω προβλημα με τις θυρες USB σε αυτην την μητρικη http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/EVGA-X58-Sli-1366-Ddr3-X58-132-BL-E758-A1.htm ΕΛΕΟΣ.. πληρωσα πριν 1,5 χρονο ενα σκασμο λεφτα για mb για να μην εχω κανενα προβλημα και ολο εμφανιζει προβληματα με τις USB συσκευες που συνδεω και τις αλλαζω ολο θεσεις, βαλε-βγαλε, κανε restart για να διαβασει 1 flash disk και στον υπολογιστη της δουλειας που μαζι με οθονη δε ξεπερναει τα 300€ δουλευει μια χαρα.. Συγκεκριμενες θυρες 1 πανω και 2 κατω δε δουλευουν συνεχομενα και γραφουν κατι χαζα για USB low speed κλπ κλπ Αν την παω πισω για χαλασμενη προφανως θα γελανε στο πλαισιο και θα μεινω και χωρις υπολογιστη για τουλαχιστον 1 μηνα ( αφου μιαλαμε για mb ) και δε πιστευω να γινει και κατι για 1 τετοιο θεμα που φαινεται απλο αλλα ειναι εκνευριστικο!
probe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην το πας στο ΠΛΑΙΣΙΟ να τη δούνε και γιατί ακριβώς θα γελάνε, όπως και γιατί θα μείνεις ένα μήνα χωρίς υπολογιστή. Δεν είσαι ο μόνος που έχει αυτό το πρόβλημα, πιθανόν με bios update να αντιμετωπίζεται (δεν ξέρω κιόλας ρίξε μια ματιά αν υπάρχει σχετικό) ωστόσο εγώ θα την πήγαινα για έλεγχο. Όταν αγοράζεις μια μητρική περιμένεις προφανώς να δουλεύουν και οι usb οπότε όπως και νάχει είτε είναι θέμα ελλατώματος της συγκεκριμένης ή γενικότερο του συγκεκριμένου μοντέλου αυτοί θα πρέπει να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, να λύσουν το πρόβλημα ή να την αντικαταστήσουν ακόμη και με άλλη μάρκα ή μοντέλο εφ όσον είναι η σειρά προβληματική. Ο νόμος σε καλύπτει. ΥΣ. Το να σκάσεις πολλά δεν σημαίνει ότι δεν θάχεις προβλήματα.
koulouri Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 την προηγουμνη φορα που πηγα τον εκτυπωτη μου εμεινα 5 μηνες χωρις αυτον και η κατασταση που τον πηρα ηταν αθλια ( μιλαμε για doa ) Επισης απεχω πολλα πολλα χλμ απο το κοντυνοτερο πλαισιο ~300 Sent from my iPhone using Insomnia
probe Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 την προηγουμνη φορα που πηγα τον εκτυπωτη μου εμεινα 5 μηνες χωρις αυτον και η κατασταση που τον πηρα ηταν αθλια ( μιλαμε για doa ) Επισης απεχω πολλα πολλα χλμ απο το κοντυνοτερο πλαισιο ~300 Sent from my iPhone using Insomnia Κι εγώ επαρχία μένω και έχω στείλει αρκετά πράγματα για έλεγχο - αντικατάσταση και στο ΠΛΑΙΣΙΟ συγκεκριμένα. 2 μέρες περίμενα για έλεγχο και συνενόηση και σε καμιά βδομάδα συνολικά είχα στα χέρια μου και το προιόν της αντικατάστασης. Εν πάσει περιπτώσει πράξε όπως νομίζεις, φοβάμαι όμως ότι δεν θα βγάλεις άκρη εαν το πρόβλημα είναι στη μητρική όπως δείχνει.
kadaka80 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Από το bios βρες την ρύθμιση για το ICH (όχι IOH) και κάντο 1.15 Vcore (Από 1.05 που πιθανόν είναι) Κάνε και ένα bios update και πες μας αν έχει αλλάξει τίποτα. Δες και το forum της Evga http://www.evga.com/forums/tm.aspx?&m=159610&mpage=1
koulouri Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ευχαριστω.. το εκανα 1.15 οπως ειπες ηταν στο auto, και το λινκ θα το ανοιξω αυριο το πρωι..! θα σας πω και αν επιασε.. edit φαινεται να "νιωθει" περισσοτερο απο πριν!! Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.