Luxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Καταρχας θα ηθελα να ρωτησω εαν χρειαζεται να γινει θεωρηση εξετασεων ( πχ αιματος σε μικροβιολογικο ) για να μας κανουν τις εξετασεις. Αν ναι, που γινεται αυτη η θεωρηση; Ανηκω στο Δημοσιο. Δευτερον, ο γιατρος μου ειχε γραψει κατι εξετασεις πριν 5 μηνες και δε πηγα να τις κανω. Παρουσιασα ξανα τωρα το προβλημα και θελω να τις κανω. Μπορω, απο τη στιγμη που περασε ο χρονος; Επισης ο γιατρος μου τις εγραψε στην Αθηνα. Μπορω να τις κανω στην Κομοτηνη που βρισκομαι τωρα; Υπαρχει και το προβλημα οτι δεν εχω θεωρησει ακομα το βιβλιαριο, αλλα αυτο ειναι το λιγοτερο.
FilipposMD Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 5 μηνών εξετάσεις δε νομίζω ότι μπορείς να κάνεις. Δεν ξέρω συγκεκριμένα για το Δημόσιο, αλλά η συνήθης διαδικασία είναι: 1. Γιατρός σου γράφει τις εξετάσεις 2. Ελεγκτής γιατρός σου τις εγκρίνει 3. Τις κάνεις. Όλα αυτά πρέπει να γίνουν μέσα σε λίγες μέρες. Επαναλαμβάνω, τα λέω με επιφύλαξη γιατί δεν ξέρω για το συγκεκριμένο ταμείο, αλλά οι 5 μήνες παραείναι μεγάλος χρόνος.
leftermann Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 δεν χρειάζονται όλες οι παρακλινικές θεώρηση ελεγκτή. Κάποιες γίνονται χωρίς. Δες εδώ μπας και βρεις αυτό που σε ενδιαφέρει. Λογικά όμως ο γιατρός που τις γράφει θα ξέρει αν χρειάζονται ή όχι θεώρηση. Εδώ θα βρεις διευθύνσεις-τηλέφωνα (τηλέφωνα; μουχαχαχα! Χλωμό να το σηκώσει κάποιος) στην περιοχή σου. Μπορείς να κάνεις τις εξετάσεις σε οποιοδήποτε συμβεβλημένο, οπουδήποτε. Παραπεμπτικό 5 μηνών χλωμοθεόχλωμο να ισχύει. Νομίζω γράφει πάνω σε κάθε σελίδα του βιβλιαρίου σου για πόσες μέρες ισχύει κάθε παραπεμπτικό. Νομίζω 30 μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.