Προς το περιεχόμενο

Δίλημμα για Κάρτα γραφικών CPU

Raf_uRecken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Απλά να προσθέσω πιο ξεκάθαρα, αν κάποιος έχει λεφτά που του "περισσεύουν", ας πάρει μία GTX580, να την ευχαριστηθεί και να νιώθει καλά ότι έχει το High End.

Με μία 570 δεν έχει το High End και πληρώνει κιόλας...

Δημοσ.

Εμένα η γνώμη μου είναι για cpu να πάρεις AMD, είναι πολύ καλοί επεξεργαστές και τα λεφτά που θα γλυτώσεις μπορείς να τα ρίξεις στη κάρτα γραφικών.

σκέφτομαι αρκετά να πάρω τον 1100t :D έχω ακούσει αρκετά καλά λόγια! εσύ αν έχω καταλάβει καλά είσαι AMD boy :) ( και λογικά χρησιμοποιείς windows ) οποτε αν πεις. ότι περνώ τον 1100t. + enas SSD + GTX 570/580 + Ram στα 1600 mhz , τι απολέσματα πιστεύεις ότι θα έχω ?? και σε windows και σε linux! :) windows υπενθυμίζω ότι είναι για games only!!

Απλά να προσθέσω πιο ξεκάθαρα, αν κάποιος έχει λεφτά που του "περισσεύουν", ας πάρει μία GTX580, να την ευχαριστηθεί και να νιώθει καλά ότι έχει το High End.

Με μία 570 δεν έχει το High End και πληρώνει κιόλας...

Και εγώ πάντα ήμουν παιδί τις ATi :) αλλα έχω δει από κοντά και έχω δουλέψει αρκετές GTX ( 460-470 πιο πολύ ) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλές! και στα games αλλα και γενικός! βεβαια.. αν ήταν να πάρω κάτι τις ATi η θα έπαιρνα 5970 η 6970 :) ( αλλιώς θα περίμενα για 6990 x) ) παρόλα αυτά είναι και τα Drivers τα οποια συνεχώς ακούω για τις ATi ότι δεν υποστηρίζονται καλά για Linux! και εφόσον Windows θα μπούν μονο για games.. καλύτερα να βασιστώ σε κάτι το οποιο θα μου προσφέρει καλύτερη επίδοση στα Linux

Fixed ξεFixed, μία 6870 φυσάει μια χαρά!

Φυσάει και παρα πολύ καλά :) αλλα μονο για windows :P

Δημοσ.

Και εγώ πάντα ήμουν παιδί τις ATi :)

Από την άλλη εγώ είμαι παιδί της nVidia. :)

αλλα έχω δει από κοντά και έχω δουλέψει αρκετές GTX ( 460-470 πιο πολύ ) και μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλές! και στα games αλλα και γενικός! βεβαια.. αν ήταν να πάρω κάτι τις ATi η θα έπαιρνα 5970 η 6970 :) ( αλλιώς θα περίμενα για 6990 x) ) παρόλα αυτά είναι και τα Drivers τα οποια συνεχώς ακούω για τις ATi ότι δεν υποστηρίζονται καλά για Linux! και εφόσον Windows θα μπούν μονο για games.. καλύτερα να βασιστώ σε κάτι το οποιο θα μου προσφέρει καλύτερη επίδοση στα Linux

Όπως είπα και παραπάνω οι Dual GPU λύσεις δεν είναι για παιχνίδια. Είναι ταλαιπωρία σκέτη.

Μπορεί κάποιοι να τις θεοποιούν και να υπάρχει ένα κλίμα υπέρ τους, αλλά τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά.

Φυσάει και παρα πολύ καλά :) αλλα μονο για windows :P

Αν δεν κάνει ATi κάρτα για Linux, τότε δεν υπάρχει δίλημμα.

Πας για 570... Μπορείς και με λιγότερα λεφτά να κάνεις κάτι...

Έχεις ψάξει το θέμα καθόλου για CPU, μήπως πας σε Xeon?

Δημοσ.

Εγώ του πρότεινα του παιδιού nvidia κυρίως από άποψη συμβατότητας, και όσον αφορά τα games, και όσον αφορά τα λειτουργικά. Κάθε τόσο βγαίνουν νέα drivers

Όταν έιχα Ati τραβούσα τα μαλιά μου με τα drivers και τα catalyst, πας να βάλεις drivers από το site της ATI και σου λέει (δεν βρέθηκε ATI στον υπολογιστη :devil:)

Δημοσ.

Αν θέλεις να πας σε crossfire με το P67 της intel θα έχεις κουτσουρεμένη απόδοση.

Καλύτερα σε single να προτιμήσεις.

Το physhix δεν το πολυκαταλαβαίνεις , αν δεν παίζεις και 3d κοίτα και για τα τις 2 εταιρίες

σε 6950 που ξεκλειδώνουν σε 6970

ή 560Τi σε overclock edition που φτάνουν κοντά σε 570 επιδόσεις.

Α, και μια 5850 που είχα μου δούλεψε μια χαρά σε linux.

Δημοσ.

εγω ψηφιζω υπερ της gtx570...

την 580 την θεωρω πολυ ακριβη!!!

για cpu εγω στη θεση σου θα περιμενα λιγο να δουμε την διορθωση στους sandy αλλα και τις μπουλντοζες , why not???

Αν θες να παρεις τωρα... πηγαινε αφοβα για τον 1100τ...

Μια χαρα ειναι και η amd!!!

Δημοσ.

εγω ψηφιζω υπερ της gtx570...

την 580 την θεωρω πολυ ακριβη!!!

για cpu εγω στη θεση σου θα περιμενα λιγο να δουμε την διορθωση στους sandy αλλα και τις μπουλντοζες , why not???

Αν θες να παρεις τωρα... πηγαινε αφοβα για τον 1100τ...

Μια χαρα ειναι και η amd!!!

καλά το καλοκαίρι θα αγοραστεί το build. και μέχρι τότε πιστεύω θα έχουν βγει η mobo των sandy. φτιαγμένες με σωστό σχεδιασμό. απλός σκέφτομαι και AMD :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...