GeorgT. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μπορει να τους τρέξεις λίγο ετσι ομως! Εγω απο τη ελεκτρο παρήγγειλα κ δεν θέλω εκθεσιακό απο άλλη εταιρία (θεωρητικά άλλη εταιρία κ το τρέξιμο πάντα)!
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κριμα πανω που ετοιμαζομουν να βαλω παραγγελια. Παλι καλα, εσυ τη γλυτωσες! Θα ειχες τωρα τρεξιμο, καμια 10αρια τηλεφωνηματα και αναμονη για να μπουν τα χρηματα πισω στην καρτα!!
clevercitizen Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 μόλις έσκασε το αναμενόμενο τηλεφωνάκι: .... "ναι , για σας , ο κύριος ...? Εεεεμ... (παύση) δεν υπάρχει η μηχανή που παραγγείλατε, μόνο ένα εκθεσιακό σε κατάστημα...Έεεεμ....(παύση).. μήπως θέλετε να παραγγείλετε κάτι άλλο?" Τα χρήματα τα έχουν δεσμεύσει όμως από την κάρτα ε? Και θα τα αποδεσμεύσουν πότε σε 1 μήνα??? Εγώ θα απαιτούσα άμεση (αυθημερόν ή μια μέρα) την αποδέσμευση/ επιστροφή των χρημάτων μου αλλιώς καταγγελία... Καταγγελία όχι για τη μη αποστολή των προϊόντων αλλά για τη δέσμευση των χρημάτων...
downhill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 τα χρήματα είχαν δεσμευτεί σε μορφή έγκρισης, αλλά τώρα που κοίταξα έχουν αποδεσμευτεί, οπότε οκ. Την τελευταία φορά που είχα παραγγείλει από κοτσό, μου ήρθε με κούριερ μια φωτογραφική κανον με το κουτί της σε άθλια κατάσταση, σα να το είχε πατήσει φορτηγό με όπισθεν, χωρίς να έιναι σφραγισμένο και χωρίς να είναι σε άλλο κουτί μέσα.. Χύμα στο κύμα δηλαδή.. είναι για πολλές φάπες η συγκεκριμένη αλυσίδα. Η κάμερα ευτυχώς ήταν οκ.
Moderators matrixxx Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 μου είπαν δευτέρα θα παραλάβω Ειδα εξω οτι ποσταρες και μπηκα να σου πω καλοριζικη... Λεω, λες να τραβηξε και τον ΠΑΟΚ; Καλα, περιμεναν 2 μερες για να δουν οτι εχουν κομματι και να σου πουν οτι θα παραλαβεις;
nellos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 ούτε μηχανή ... χάσαμε κιόλας... οφφ τοπικ. τα λέμε όταν παραλάβω!
nellos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2011 μόλις παρέλαβα σφραγισμένη κανονικά η συσκευασία
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 ... Ουτε τελικος κυπελλου δεν σου εκατσε ρε φιλε! Καλη η μηχανη για τα 121€; Φυσαει;
citiz Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Σούπερ η μηχανη, οι βραδυνές φώτος είναι το δυνατό της σημείο! Σούπερ φορητή για να την έχεις μαζί σου και σε σούπερ τιμή, μπράβο στον κοτσόβωλο για όσους προλάβαμε. Δώστε οικονομικές και ποιοτικές φωτογραφικές μηχανές στον λαό!
downhill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 κι εγώ τελικά που δεν την πήρα, μου κατσε καλύτερη (για μένα) περίπτωση, χτύπησα πριν από μερικές μέρες την Canon Ixus 130is από Crazy you στα 129 ευρώ (είχε βγάλει 4 τεμάχια μόνο). έτσι έλυσα το θέμα της κόμπακτ και ψάχνω για το βαρύ πυροβολικό (slr)
SpirtouLisS Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Σούπερ η μηχανη, οι βραδυνές φώτος είναι το δυνατό της σημείο! Σούπερ φορητή για να την έχεις μαζί σου και σε σούπερ τιμή, μπράβο στον κοτσόβωλο για όσους προλάβαμε. Δώστε οικονομικές και ποιοτικές φωτογραφικές μηχανές στον λαό! εμμμμ...μπραβο στο electroworld μηπως εννοεις?
Moderators matrixxx Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 εμμμμ...μπραβο στο electroworld μηπως εννοεις? Ειπε μπραβο στον μπαμπα. Το παιδι ειναι "αποτελεσμα" του μπαμπα (η της μαμας αν προτιμας)... Μαλιστα ειναι ανηλικο, βρεφος, οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι εχει αναλαβει πρωτοβουλιες και εχει αναπτυξει δικες του σκεψεις και ιδεες.
downhill Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2011 τότε η dixons πρέπει να είναι ο παππούς, σωστά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.