Προς το περιεχόμενο

Sony DSC-WX1 €121 electroworld

citiz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορει να τους τρέξεις λίγο ετσι ομως! Εγω απο τη ελεκτρο παρήγγειλα κ δεν θέλω εκθεσιακό απο άλλη εταιρία (θεωρητικά άλλη εταιρία κ το τρέξιμο πάντα)!

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Κριμα πανω που ετοιμαζομουν να βαλω παραγγελια.

Παλι καλα, εσυ τη γλυτωσες! Θα ειχες τωρα τρεξιμο, καμια 10αρια τηλεφωνηματα και αναμονη για να μπουν τα χρηματα πισω στην καρτα!! laugh.gif

Δημοσ.

μόλις έσκασε το αναμενόμενο τηλεφωνάκι: .... "ναι , για σας , ο κύριος ...? Εεεεμ... (παύση) δεν υπάρχει η μηχανή που παραγγείλατε, μόνο ένα εκθεσιακό σε κατάστημα...Έεεεμ....(παύση).. μήπως θέλετε να παραγγείλετε κάτι άλλο?"

Τα χρήματα τα έχουν δεσμεύσει όμως από την κάρτα ε? Και θα τα αποδεσμεύσουν πότε σε 1 μήνα??? Εγώ θα απαιτούσα άμεση (αυθημερόν ή μια μέρα) την αποδέσμευση/ επιστροφή των χρημάτων μου αλλιώς καταγγελία... Καταγγελία όχι για τη μη αποστολή των προϊόντων αλλά για τη δέσμευση των χρημάτων...

Δημοσ.

τα χρήματα είχαν δεσμευτεί σε μορφή έγκρισης, αλλά τώρα που κοίταξα έχουν αποδεσμευτεί, οπότε οκ. Την τελευταία φορά που είχα παραγγείλει από κοτσό, μου ήρθε με κούριερ μια φωτογραφική κανον με το κουτί της σε άθλια κατάσταση, σα να το είχε πατήσει φορτηγό με όπισθεν, χωρίς να έιναι σφραγισμένο και χωρίς να είναι σε άλλο κουτί μέσα.. Χύμα στο κύμα δηλαδή.. είναι για πολλές φάπες η συγκεκριμένη αλυσίδα. Η κάμερα ευτυχώς ήταν οκ.

• Moderators
Δημοσ.

μου είπαν δευτέρα θα παραλάβω :rolleyes:

Ειδα εξω οτι ποσταρες και μπηκα να σου πω καλοριζικη... Λεω, λες να τραβηξε και τον ΠΑΟΚ;

Καλα, περιμεναν 2 μερες για να δουν οτι εχουν κομματι και να σου πουν οτι θα παραλαβεις;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

...

Ουτε τελικος κυπελλου δεν σου εκατσε ρε φιλε!

Καλη η μηχανη για τα 121€; Φυσαει;

Δημοσ.

Σούπερ η μηχανη, οι βραδυνές φώτος είναι το δυνατό της σημείο! Σούπερ φορητή για να την έχεις μαζί σου και σε σούπερ τιμή, μπράβο στον κοτσόβωλο για όσους προλάβαμε. Δώστε οικονομικές και ποιοτικές φωτογραφικές μηχανές στον λαό!

Δημοσ.

κι εγώ τελικά που δεν την πήρα, μου κατσε καλύτερη (για μένα) περίπτωση, χτύπησα πριν από μερικές μέρες την Canon Ixus 130is από Crazy you στα 129 ευρώ (είχε βγάλει 4 τεμάχια μόνο). έτσι έλυσα το θέμα της κόμπακτ και ψάχνω για το βαρύ πυροβολικό (slr)

Δημοσ.

Σούπερ η μηχανη, οι βραδυνές φώτος είναι το δυνατό της σημείο! Σούπερ φορητή για να την έχεις μαζί σου και σε σούπερ τιμή, μπράβο στον κοτσόβωλο για όσους προλάβαμε. Δώστε οικονομικές και ποιοτικές φωτογραφικές μηχανές στον λαό!

εμμμμ...μπραβο στο electroworld μηπως εννοεις? :devil:

• Moderators
Δημοσ.

εμμμμ...μπραβο στο electroworld μηπως εννοεις? :devil:

Ειπε μπραβο στον μπαμπα. Το παιδι ειναι "αποτελεσμα" του μπαμπα (η της μαμας αν προτιμας)... grin.png

Μαλιστα ειναι ανηλικο, βρεφος, οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι εχει αναλαβει πρωτοβουλιες και εχει αναπτυξει δικες του σκεψεις και ιδεες. tongue.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...