Προς το περιεχόμενο

Sony DSC-WX1 €121 electroworld

citiz

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξέρει κανείς στη λήψη video μπορείς να αλλάζεις zoom ?

Και να zoomareis ή να ξεζουμάρεις στη λήψη video;

Εχω μια άλλη SONY και είναι ακρως ενοχλητικό που πρέπει να σταματήσεις τη λήψη και να αλλάξεις το zoom....

• Moderators
Δημοσ.

Ξέρει κανείς στη λήψη video μπορείς να αλλάζεις zoom ?

Και να zoomareis ή να ξεζουμάρεις στη λήψη video;

Εχω μια άλλη SONY και είναι ακρως ενοχλητικό που πρέπει να σταματήσεις τη λήψη και να αλλάξεις το zoom....

Αν δεις τα βιντεακια στο youtube θα καταλαβεις οτι ΝΑΙ μπορεις. Σε ήσυχο περιβαλλον βεβαια ο ηχος του μοτερ ειναι εμφανης στην εγγραφη του ηχου, ειναι ενα απο τα μικρα μειονεκτηματα της. Επειδη ομως τιποτα δεν ειναι τελειο δεν ειναι λογος να μην την παρει καποιος.

αυτή ή την ixus 105 που κάνει τα ίδια λεφτά?

Πλακα κανεις...

Τελειως αλλη κατηγορια τιμης, η 105 (sd1300is) ειναι entry μοντελο ενω η αλλη ειναι απο τα top. Η μια εχει Αμερικη 350 δολλαρια και η αλλη 130. Το βιντεο που τραβαει η canon ειναι 640χ480 maximum με ποιοτητα κινητου...

http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sd1300is.asp http://www.imaging-resource.com/PRODS/SD1300IS/SD1300ISDAT.HTM

Ειπα οποιος θελει μια τετοια μικρη μην το σκεφτεται...

• Moderators
Δημοσ.

Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...

Τελος!

Αναμενομενο...

Καλοριζικη σε οσους την πηραν, ευχομαι να μη δωσουν τιποτα ανοιγμενα κομματια - εκθεσιακα κλπ. Ενημερωστε οσοι παραλαβετε να ξερουμε πως τα παει τωρα το ελεκτρο...

Δημοσ.

μόλις έσκασε το αναμενόμενο τηλεφωνάκι: .... "ναι , για σας , ο κύριος ...? Εεεεμ... (παύση) δεν υπάρχει η μηχανή που παραγγείλατε, μόνο ένα εκθεσιακό σε κατάστημα...Έεεεμ....(παύση).. μήπως θέλετε να παραγγείλετε κάτι άλλο?"

Δημοσ.

ε, δεν πάνε καλά.. το έχουν χ$σει τελείως!

κάθεσε εσύ, αποφασίζεις για μια αγορά των 100+ ευρώ,

ψάχνεις reviews, διαβάζεις, μετράς τα λεφτά σου, αποφασίζεις..

και απλά σου λέει δεν έχω!

Ρε καραγκιόζη, τι το βάζεις διαθέσιμο για παραγγελία τότε;

Εμένα ποιος θα μου αποζημιώσει τις Χ ώρες που ασχολήθηκα με

το υποτιθέμενο κ010-προϊόν σου;

Δημοσ.

Απίστευτη ρε πστ μου!

Τη εκθεσιακο ρε βλ@κες αφου τα κλείσατε τα κατασηματα σας! Πειτε τουλάχιστον οτι δεν εχετε καν κ ειναι απο το kotso!

• Moderators
Δημοσ.

Παρα πολυ καλη περιπτωση, αλλα αντε τωρα να πληρωσεις (θες δε θες) με καρτα και να σου στειλουν κανενα εκθεσιακο κομματι ταλαιπωρημενο ή dead. Την εχω πατησει απο αυτους και δεν τους εμπιστευομαι. Αν την ειχε και ο Κωτσος θα εβαζα παραλαβη απο καταστημα ωστε να την δω πριν την πληρωσω... Ειναι και 2 χρονων μοντελο και ειναι πολυ επιφοβο να ειναι καμια εκθεσιακη που κοιτανε να διωξουν...

cool.gif

Να μην τους ξεραμε...

• Moderators
Δημοσ.

Απίστευτη ρε πστ μου!

Τη εκθεσιακο ρε βλ@κες αφου τα κλείσατε τα κατασηματα σας! Πειτε τουλάχιστον οτι δεν ειναι εχετε καν κ ειναι απο το kotso!

Αυτο ειναι γνωστο, τα δυο μαγαζια ειναι ενα, μια η αποθηκη και τα αποθεματα, ενα ειναι ακομα και το "τηλεφωνικο κεντρο", το cs, απλα εχουν διαφορετικες πολιτικες τιμων... Τι να εξηγησουν στον "πελατη" που δεν ξερει, θα του αναλυσουν το ιδιοκτησιακο καθεστως;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...