css03027 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 αυτή ή την ixus 105 που κάνει τα ίδια λεφτά?
nellos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 σορρυ δεν ειδα. λινκ http://www.multirama.gr/products/product?pid=0514950&catid=061011 μεταφορά δεδομένω θα δεις διαφορά πολυ εδω http://www.youtube.com/watch?v=7lmFqPn3Sr4 την πήρα αυτή τελικά
christ0s1 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς στη λήψη video μπορείς να αλλάζεις zoom ? Και να zoomareis ή να ξεζουμάρεις στη λήψη video; Εχω μια άλλη SONY και είναι ακρως ενοχλητικό που πρέπει να σταματήσεις τη λήψη και να αλλάξεις το zoom....
downhill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 όντως πολύ καλή τιμή... ευχαριστούμε φίλε
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ξέρει κανείς στη λήψη video μπορείς να αλλάζεις zoom ? Και να zoomareis ή να ξεζουμάρεις στη λήψη video; Εχω μια άλλη SONY και είναι ακρως ενοχλητικό που πρέπει να σταματήσεις τη λήψη και να αλλάξεις το zoom.... Αν δεις τα βιντεακια στο youtube θα καταλαβεις οτι ΝΑΙ μπορεις. Σε ήσυχο περιβαλλον βεβαια ο ηχος του μοτερ ειναι εμφανης στην εγγραφη του ηχου, ειναι ενα απο τα μικρα μειονεκτηματα της. Επειδη ομως τιποτα δεν ειναι τελειο δεν ειναι λογος να μην την παρει καποιος. αυτή ή την ixus 105 που κάνει τα ίδια λεφτά? Πλακα κανεις... Τελειως αλλη κατηγορια τιμης, η 105 (sd1300is) ειναι entry μοντελο ενω η αλλη ειναι απο τα top. Η μια εχει Αμερικη 350 δολλαρια και η αλλη 130. Το βιντεο που τραβαει η canon ειναι 640χ480 maximum με ποιοτητα κινητου... http://www.dpreview.com/reviews/specs/Canon/canon_sd1300is.asp http://www.imaging-resource.com/PRODS/SD1300IS/SD1300ISDAT.HTM Ειπα οποιος θελει μια τετοια μικρη μην το σκεφτεται...
adi32 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Την εχω 1 χρονο περιπου Τελειο βιντεο hd με ζουμ Αριστες νυχτερινες φωτο και χωρις φλας
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Οποιος προλαβε τον κυριο ειδε... Τελος! Αναμενομενο... Καλοριζικη σε οσους την πηραν, ευχομαι να μη δωσουν τιποτα ανοιγμενα κομματια - εκθεσιακα κλπ. Ενημερωστε οσοι παραλαβετε να ξερουμε πως τα παει τωρα το ελεκτρο...
default Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κριμα πανω που ετοιμαζομουν να βαλω παραγγελια.
downhill Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 μόλις έσκασε το αναμενόμενο τηλεφωνάκι: .... "ναι , για σας , ο κύριος ...? Εεεεμ... (παύση) δεν υπάρχει η μηχανή που παραγγείλατε, μόνο ένα εκθεσιακό σε κατάστημα...Έεεεμ....(παύση).. μήπως θέλετε να παραγγείλετε κάτι άλλο?"
MakisCE Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ε, δεν πάνε καλά.. το έχουν χ$σει τελείως! κάθεσε εσύ, αποφασίζεις για μια αγορά των 100+ ευρώ, ψάχνεις reviews, διαβάζεις, μετράς τα λεφτά σου, αποφασίζεις.. και απλά σου λέει δεν έχω! Ρε καραγκιόζη, τι το βάζεις διαθέσιμο για παραγγελία τότε; Εμένα ποιος θα μου αποζημιώσει τις Χ ώρες που ασχολήθηκα με το υποτιθέμενο κ010-προϊόν σου;
GeorgT. Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Απίστευτη ρε πστ μου! Τη εκθεσιακο ρε βλ@κες αφου τα κλείσατε τα κατασηματα σας! Πειτε τουλάχιστον οτι δεν εχετε καν κ ειναι απο το kotso!
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Παρα πολυ καλη περιπτωση, αλλα αντε τωρα να πληρωσεις (θες δε θες) με καρτα και να σου στειλουν κανενα εκθεσιακο κομματι ταλαιπωρημενο ή dead. Την εχω πατησει απο αυτους και δεν τους εμπιστευομαι. Αν την ειχε και ο Κωτσος θα εβαζα παραλαβη απο καταστημα ωστε να την δω πριν την πληρωσω... Ειναι και 2 χρονων μοντελο και ειναι πολυ επιφοβο να ειναι καμια εκθεσιακη που κοιτανε να διωξουν... Να μην τους ξεραμε...
Moderators matrixxx Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Moderators Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Απίστευτη ρε πστ μου! Τη εκθεσιακο ρε βλ@κες αφου τα κλείσατε τα κατασηματα σας! Πειτε τουλάχιστον οτι δεν ειναι εχετε καν κ ειναι απο το kotso! Αυτο ειναι γνωστο, τα δυο μαγαζια ειναι ενα, μια η αποθηκη και τα αποθεματα, ενα ειναι ακομα και το "τηλεφωνικο κεντρο", το cs, απλα εχουν διαφορετικες πολιτικες τιμων... Τι να εξηγησουν στον "πελατη" που δεν ξερει, θα του αναλυσουν το ιδιοκτησιακο καθεστως;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.