FallenAngelGR Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Θα ήθελα όποιος γνωρίζει να μου απαντήσει!!! Στην ert3 παίζεται μια σειρά επισοδείων με επιστημονικό περιεχόμενο με όνομα "το σύμπαν που αγάπησα" με <πρωταγωνιστή> τον Μάνο Δανέζη. Έχω βρει ένα site, το http://greek-video.net/tv-shows/2007/0700/ Αλλά δεν ξέρω αν είναι "νόμιμο" γιατί έτσι και αλλιώς δεν μπορώ να δω τα βίντεο που προβάλει. Υπάρχει άλλος τρόπος που να μπορώ να δω αυτά τα επισόδεια?
PCharon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Νόμιμος τρόπος για να βρεις αυτό το υλικό προφανώς δεν υπάρχει, εκτός αν το πουλάνε κάπου να το αγοράσεις. Πάντως είναι μία εξαιρετικά αξιόλογη εκπομπή, λίγες φορές που έτυχε να τη δω στο παρελθόν μου έκανε μεγάλη εντύπωση ο απλός και συνάμα μεστός και απόλυτα περιγραφικός, τέλεια οργανωμένος επιστημονικός λόγος. Το αντικείμενο που πραγματεύεται δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο να το μεταδώσεις σε ανθρώπους που δεν κατέχουν κάποιο γνωστικό υπόβαθρο, αλλά σίγουρα κάτι καταφέρνουν.
FallenAngelGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Κατάλαβα... Να φανταστώ δεν παίζεται ακόμη? Δεν κάνουν τον κόπο για επαναλήψεις?
Sellers Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Όντως ήταν ωραία σειρά και έχω καιρό να την δω να παίζεται στην ΕΤ-3. FallenAngelGR, δοκίμασες το κόλπο της υπογραφής σου;
FallenAngelGR Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Sellers, Αμέ χιλιάδες φορές!!! Ειδικά μέσα στο σχολείο ονομάζεται δημιουργική ανάπαυση!!!
Sellers Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Βρε για την σειρά που ψάχνεις σε λέω αν το δοκίμασες?
FallenAngelGR Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Λες στην υπογραφή σου και μπερδεύτηκα!!! Ναι, την βρήκα(όχι ακριβώς εγώ) στο youtube!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.