Προς το περιεχόμενο

IP router PIRELLI για παιχνιδια

ArisMartakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάλι κάτι κάνω λάθος!

Πάω στην ασύρματη σύνδεση με το ρουτερ μου, βάζω στην κάρτα δικτύου (πρωτόκολλο internet έκδοση 4 TCP/IPv4)

Και βάζω τις ΙP Που μου λες! Αλλά τιποτα..... τα ξαναγυρισα στο αυτοματο...

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αν βαλεις την 44 στο pc σου μετα αυτην θα βαλεις και στο port forward.επισης το 192.168.1.1 δεν ξερω αν ειναι η Ip του ρουτερ σου.μπορει να ειναι αλλη.ποια Ip γραφεις για να μπεις στο μενου του?εγω απλα εφερα παραδειγμα

Δημοσ.

ωραια αν εχεις ανοιξει πορτες για το 192.168.1.3 τοτε θα πας στο tcp ip v4 και θα βαλεις

Ip 192.168.1.3

subnet 255.255.255.0

default gateway 192.168.1.1

dns 192.168.1.1

αυτα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά να κάνω άλλη μια ερώτηση?

Θέλει να ανοίξω στο ρουτερ και τίποτα στο firewall? Γιατί τα έκανα όλα αυτά και μου λέει για το τοίχος προστασίας τώρα!

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

]εγω εχω cyta-pirelli και δεν μπορω να ανοιξω τα πορτ μου και εκεινο το προγραμμα που ανοιγεις τα πορτ τo Port Forwarding το θελω να ανοιξω σερβερ στο counter μπορεις να μου πεις πος τα ανοιγουμε?????

Δημοσ.

καλως ηρθες.της cyta το ρουτερ ειναι κλειδωμενο η κανω λαθος?οποτε δεν μπορεις να πας να κανεις port forward νομιζω.δεν ειναι προγραμμα το port forward.to www.portforward.com ειναι ενα site Που σου λεει πως να κανεις port forward στον ρουτερ που εχεις.αλλα αμα ειναι κλειδωμενο τοτε δεν μπορεις να μπεις στο μενου για να κανεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...