Προς το περιεχόμενο

IP router PIRELLI για παιχνιδια

ArisMartakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Pireli, λεει το internet, ότι κάνει Port forwarding από το menu Address mapping->Virtual Server

Εκεί βάζεις κανόνες (1,2,3,4...)

Στο public IP Address βάζεις 0.0.0.0

Στο Lan Ip Address δεν βάζεις τίποτα, λέει το internet, και ακούγεται λογικό για να ισχύει για κάθε PC στο LAN.

Στο LAN port και Publuc Port βάζεις ότι χρειάζεται το παιχνίδι σου.

Για το age of mythology, το Internet πάλι, λέει ότι πρέπει να φτιάξεις κανόνες για τα εξής:

Ports 2300-2400 UDP

Port 6073 UDP

Ports 28800-28805 UDP

Καλή τύχη.

Προσθήκη... τα UDP στα ports.

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παιδια δεν εχω το αφθεντικο το mythology! και το παιζω απο ενα προγραμμα με παιχνιδια! To gameRanger και αυτο μου λεει να ανοιξω την πορτα 16000!!!!!

Δημοσ.

Ωραια. Βασει εσενα , εχεις ανοιξει ομως την 16000 και δεν σου παιζει.. Χανεις τιποτα να ανοιξεις και αυτες που ειπαν τα παιδια απο πανω??

Δημοσ.

Το Pireli, λεει το internet, ότι κάνει Port forwarding από το menu Address mapping->Virtual Server

Εκεί βάζεις κανόνες (1,2,3,4...)

Στο public IP Address βάζεις 0.0.0.0

Στο Lan Ip Address δεν βάζεις τίποτα, λέει το internet, και ακούγεται λογικό για να ισχύει για κάθε PC στο LAN.

Στο LAN port και Publuc Port βάζεις ότι χρειάζεται το παιχνίδι σου.

Για το age of mythology, το Internet πάλι, λέει ότι πρέπει να φτιάξεις κανόνες για τα εξής:

Ports 2300-2400 UDP

Port 6073 UDP

Ports 28800-28805 UDP

Καλή τύχη.

Προσθήκη... τα UDP στα ports.

μεγα λαθος.δεν μπορεις sto lan ip address να μην βαλεις τιποτα.δεν γινεται να κανεις Port forward μια θυρα σε ολα τα pc στο lan γιατι πολυ απλα το ρουτερ σου δεν θα ξερει που να το στειλει.δεν θα σε αφησει καν να φτιαξεις Rule αμα δεν βαλεις Ip.αν πας να βαλεις την ιδια Port για αλλη Ip θα σου πεταξει error.

Δημοσ.

μεγα λαθος.δεν μπορεις sto lan ip address να μην βαλεις τιποτα.δεν γινεται να κανεις Port forward μια θυρα σε ολα τα pc στο lan γιατι πολυ απλα το ρουτερ σου δεν θα ξερει που να το στειλει.δεν θα σε αφησει καν να φτιαξεις Rule αμα δεν βαλεις Ip.αν πας να βαλεις την ιδια Port για αλλη Ip θα σου πεταξει error.

Όσο αφορά το απλό NAT/PAT θα συμφωνήσω μαζί σου, συνήθως είναι έτσι όπως το λες.

Παρόλα αυτά μπορεί να συμβεί και αυτό που έγραψα (Port Triggering).

Αντιγραφή από ένα Siemens ADSL SL2-141

("Rogue Spear" κάποιο παιχνίδι άγνωστο σε εμένα.)

Port_triggering

Port triggering funcion is a conditional port forwarding feature. When your router detects outbound traffic on a specific port (trigger port), it will set up the port forwarding rules temporarily on the port ranges you specify to allow inbound traffic. This is supposed to increase the support for Internet gaming, video conferencing, and Internet telephony due to these applications require multiple connection.

Application Name Trigger Open

Protocol Port Protocol Port

Rogue Spear TCP 2346 TCP/UDP 2346 - 2348

Δημοσ.

για απλο Port forward λεω που παει να κανει ο φιλος.αν και υπαρχουν σε πολλα προγραμματα επιλογες να αλλαξεις την θυρα οποτε μπορεις να βαλεις διαφορετικη θυρα πχ στο Remote desktop και το ενα pc να ειναι 3389 και το αλλο 3390

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους!!!!

Παιδιά 1000 ευχαριστώ!

ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑ!

Λοιπόν! Η πόρτα χρειαζόταν μόνο η 16000!

Απλά όπως είπε και ο φίλος μας o "At0m0" το Mythology στο game ranger χρειάζεται τανζανιές για να παίξει!

Ακλούθησα τις οδηγίες και έπαιξε!

Και πάλι ευχαριστώ!!!

Υ.Γ. Ότι χριστείτε στο χώρο του ποδηλάτου πείτε μου να βοηθήσω και εγώ! Εκεί έχω γνώσεις. www.oikokinisi.gr

:-D

Δημοσ.

apla Λιγο παραξενο το ενα Site να δινει μια πορτα ενω το port forward να δινει .....πολλες.επισης να θυμασαι παντα οτι αμα ειναι πολλες θυρες να ανοιξεις και ειτε το ρουτερ δεν μπορει να ανοιξει τοσες ειτε σε μπερδευει πολλα ρουτερ υποστηριζουν dmz που να το πω απλα ειναι σαν να σου ανοιγει ολες τις θυρες αυτοματα.

Δημοσ.

Καλημέρα και πάλι παιδιά! Μάλλον βιάστηκα να χαρώ!

Το παιχνίδι έπαιξε μια φορά!

Πάλι τα ίδια!

Δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει!

Ξαναέκλεισε η πόρτα?

Μήπως έχει πρόβλημα η cyta?

:shock:

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια!

Ξαναέκλεισε η πόρτα?

Ναι και αφησαν το κλειδι απο πισω :P

Τι σου λεει δηλαδη? Τα κλασσικα να ανοιξεις την 16000??

Δημοσ.

Ναι και αφησαν το κλειδι απο πισω :P

Τι σου λεει δηλαδη? Τα κλασσικα να ανοιξεις την 16000??

xaxaxaxaxa κατι για την IP μου λεει! Θα το ξαναδω και θα σου πω! :rolleyes:

Δημοσ.

Πάλι τα ίδια!

Ξαναέκλεισε η πόρτα?

h cyta Οχι.ενα απο τα 2,η το Pc σου πηρε αλλη Ip επειδη δεν την εχεις δωσει static η το ρουτερ εφαγε σκαλωμα.

τσεκαρε το πρωτο και αν το προβλημα ειναι το δευτερο τοτε κανε dmz να τελειωνεις.

η Ip που εδωσες sto port forward πχ 192.168.1.33 ειναι η ιδια με αυτη που βλεπεις στο ipconfig?

οταν εκανες το port forward και επαιξε ηταν σιγουρα η ιδια αλλα ειναι ακομα η ιδια?αν οχι τοτε βαλε στο pc σου καρφωτα Ip.

xaxaxaxaxa κατι για την IP μου λεει! Θα το ξαναδω και θα σου πω! :rolleyes:

εν τω μεταξυ νομιζω οτι και καποιος αλλος ειχε θεμα και ελεγε οτι του ξανακλειναν τα Port me to pirelli Και εκανε dmz στο τελος.

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά!

Όντος είχε αλλάξει η IP του Lan, αλλά δεν ξέρω γιατί!

Μπαίνω στο ρουτερ και στο μενού LAN – DHCP – client list μου δίνει την IP LAN 192.168.1.3 (άλλαξε… πριν μου έλεγε 192.168.1.67)

Στο παιχνίδι πάλι την άλλαξα και δεν παίζει! Μου λέει could not join a game at the given address… please try another…

Type a direct IP 94.67.70.155

Τι καρφωτή να δώσω? Πως γίνετε αυτό?

Δημοσ.

στο Port forward πχ εβαλες Ip 192.168.1.44 λεμε τωρα.αν εχεις βαλει αυτην θα πας στο tcp ip της καρτας δικτυου σου και θα δωσεις

ip στο pc σου την 192.168.1.44 subnet 255.255.255.0 default gateway px 192.168.1.1 την ip που εχει το ρουτερ σου

απο κατω dns η θα βαλεις απυεθειας την εταιρειας σου η θα βαλεις την Ip του ρουτερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...