ArisMartakis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλημέρα παιδιά! Έκανα στην cyta νέα σύνδεση με ρουτερ Pireli και δεν μπορώ να μπω σε ένα πρόγραμμα για να παίξω ένα παιχνίδι Συγκεκριμένα μπαίνω στο game ranger και μου λέει να ανοίξω την πόρτα 16000 Πάω και την ανοίγω και μετά λειτούργει το game ranger αλλά όταν είναι να μπω στο παιχνίδι (age of mythology) μου λέει ότι δεν έχω την σωστή IP! To παιχνίδι μέσα δίνει μια ΙP αλλά δεν μπορώ να την βάλω γιατί στο router με αφήνει να αλλάξω μόνο το τελευταίο ψηφίο της IP! Μήπως δεν ανοίγω σωστά την IP? η cyta μου ειπε να βαλω μια IP που γραφει στο port forward..... αλλα που να την βαλω?
poulinos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 οταν κανεις Port forward βαζεις την θυρα πχ 16.000 και μετα βαζεις την ip που εχει παρει το Pc σου .την Lan ip οχι την wan που σου δινει ο Provider.για να την δεις την Lan πηγαινε command prompt και γραψε ipconfig θα σου βγαλει ποια ειναι η lan ip σου και σε αυτην θα κανεις Port forward.αν το κανεις σωστα μετα θα πρεπει στο www.canyouseeme.org να σου λεει οτι ειναι ανοιχτη.αν ειναι ανοιχτη τοτε δοκιμασε να τρεξεις το παιχνιδι και κανε ενα print screen τι σου βγαζει.
ArisMartakis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 που ειναι το command prompt??? :-Ο και μετα που να βαλω την ip? στο nat virtual server? http://www.usr.com/support/9112/9112-ug/images/nat_mapping.GIF
3leven Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Το command prompt ειναι αυτο το μαυρο παραθυρακι: Πας εναρξη μετα πατας run αν εχεις XP η συμπληρωνεις κατευθειαν τη φορμα αν εχεις Vista/7 και μεσα γραφεις "ipconfig". Μετα θα σου δωσει την IP που θα βρισκεται μεσα στη λιστα που θα σου εμφανιστει. Αυτη την ΙP θα βαλεις οταν σου τη ζητησει το Router. Επισης μπορεις να μας πεις το ακριβες μοντελο του Pirelli? Ειμαι 100% σιγουρος οτι η portforward.com εχει guide για το πως γινεται το PortForwarding και ενα προγραμματακι για να αλεγξεις κατα ποσο ηταν επιτυχες το ανοιγμα της θυρας.. (Ειχα κι εγω cyta-pirelli και απο εκει ειχα κανει το portforward)
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ipconfig καλο ειναι να κανει αφου γραψει cmd αλλιως θα ανοιξει παραθυρο και θα κλεισει γρηγορα.και απο το www.canyouseeme.org Μπορεις να δεις αν ειναι ανοιχτη η θυρα. ναι στο nat virtual server.
3leven Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ας μπει πρωτα γιατι αλλιως , δεεεεν......
poulinos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 που να μπει?εδω στο θεμα του να το διαβασει?
ArisMartakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπέρα παιδιά! Δεν καταλάβατε! Είμαι λίγο άσχετος! Καταρχήν κατέβασα προγραμματάκι από το port forward.com που μου λέει αν έχω ανοιχτή την πόρτα. (δεν την έχω δηλαδή… το τσέκαρα) Αλλά μέσα από το ρουτερ δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα? Πάω στο μενού ΝΑΤ-->DCHP list ->ΝΑΤ και Virtual Server ->τύπο της διασύνδεσης ->TCP&UDP ->LAN PORT και PUBLIC PORT = 16000 ->τσεκάρω το κουτάκι enable και πατώ add Αλλά τίποτα!!!! Πάω να δω άμα άνοιξε μετά….. και δεν έχει ανοίξει!!! Γιατί????
3leven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 που να μπει?εδω στο θεμα του να το διαβασει? Ναι Καλησπέρα παιδιά! Δεν καταλάβατε! Είμαι λίγο άσχετος! Καταρχήν κατέβασα προγραμματάκι από το port forward.com που μου λέει αν έχω ανοιχτή την πόρτα. (δεν την έχω δηλαδή… το τσέκαρα) Αλλά μέσα από το ρουτερ δεν μπορώ να ανοίξω την πόρτα? Πάω στο μενού ΝΑΤ-->DCHP list ->ΝΑΤ και Virtual Server ->τύπο της διασύνδεσης ->TCP&UDP ->LAN PORT και PUBLIC PORT = 16000 ->τσεκάρω το κουτάκι enable και πατώ add Αλλά τίποτα!!!! Πάω να δω άμα άνοιξε μετά….. και δεν έχει ανοίξει!!! Γιατί???? Μπορεις να μας πεις πιο router εχεις σε παρακαλω?? Το γραφει κατω απο το router.. Ειναι του στυλ: DRG 225G Για πες μας το δικο σου...
poulinos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 επισης οκ μας ειπες οτι ανοιξες την 16.000 port.καπου πρεπει να σε ρωταει σε ποια Ip θες να την ανοιξεις και εκει θελει την Lan ip του pc σου που καλο ειναι να την εχεις δωσει καρφωτα. για το αν ειναι ανοιχτη δες και το link Που σου δωσα απο το να κατεβαζεις προγραμμα.
ArisMartakis Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το ρουτερ ειναι το DRG 225G και προγραμμα κατεβασα αλλα μου λεει οτι δεν ανοιξε! την IP του Lan δεν ξερω που να την βαλω στο μενου του router!
3leven Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο προγραμμα κατεβασες?? Προσεχε γιατι εκει με τα προγραμματα μπορει να εχεις προβληματα.. Καλυτερα χειροκινητα.. Mηπως ειναι το Α225G??? Γιατι δεν βρισκω για 225G και μου κανει εντυπωση.. Αν ειναι το Α225G , οριστε το guide.. http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pirelli/DRG-A225G/default.htm
ArisMartakis Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Ποιο προγραμμα κατεβασες?? Προσεχε γιατι εκει με τα προγραμματα μπορει να εχεις προβληματα.. Καλυτερα χειροκινητα.. Mηπως ειναι το Α225G??? Γιατι δεν βρισκω για 225G και μου κανει εντυπωση.. Αν ειναι το Α225G , οριστε το guide.. http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Pirelli/DRG-A225G/default.htm το ρουτερ ειναι το A225G αλλά στο nat virtual server εμενα μου βγαζει μονο ανοιγμα πορτας! και δεν διχνει IP σαν την εικονα!!! μονο LAN IP address που αλλαζει το τελευταιο ψηφιο μονο!!! http://www.google.gr/imgres?imgurl=http://www.cpp-software.net/documents/other_documents/pirelli/graphics/nat-virtual%2520server.png&imgrefurl=http://www.cpp-software.net/documents/other_documents/pirelli/graphics/&usg=__0FnU9IOn_2Lxb8V1OtIceK92vC4=&h=1030&w=1920&sz=208&hl=el&start=0&zoom=1&tbnid=U2cSGRtfcRIqMM:&tbnh=93&tbnw=173&ei=weNeTYinBIbGlQfBrunWCw&prev=/images%3Fq%3Dnat%2Bvirtual%2Bserver%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN%26biw%3D1229%26bih%3D518%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=300&vpy=86&dur=786&hovh=164&hovw=307&tx=151&ty=115&oei=weNeTYinBIbGlQfBrunWCw&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0
poulinos Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 μονο σου το ειπες.lan ip address που αλλαζει το τελευταιο ψηφιο.εκει τι βαζεις?εκει θα πρεπει να μπει η Ip που εχει το Pc σου cmd ipconfig για να δεις την Ip
3leven Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2011 Σωστος ο προλαλησαντας Μονο LAN IP address που αλλαζει το τελευταιο ψηφιο μονο!!! Ειναι λογικο καπως καθως στις περισσοτερες περιπτωσεις οι IP εχουν τη μορφη 192.168.1.x (το τελευταιο ψηφιο ειναι αυτο που κυμαινεται).. Υπαρχουν βεβαια και περιπτωσεις που ειναι και 192.168.2.x αλλα δεν ξερω ποιος ειναι ο καθοριστικος παραγωντας Mηπως ο Super Goofy θα μπορουσε να μας ριξει τα φωτα του?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.