mixalhs_m Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μια προσπάθεια για την ανακατασκευη ενος παλιου κουτίου, σε ενα κουτι.....με αποψη!!! Δεν ξερω αν σας αρέσει, αλλα ήθελα την αποψη σας. τοvideo μπορειτε να το δειτε εδώ. εκτος απο την μια πλευρά που ειναι ζωγραφισμένη με αερογραφο, τα υπολοιπα εχουν φτιαχτει με πλεξιγκλας και εχουν σκαλιστεί στο χερί. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μιχαλη,μπραβο σου.Πραγματικα μια ομορφη δουλεια.Χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω ατομα με μερακι και ορεξη οπως εσυ.Ασχετα απο το αποτελεσμα,το δικο σου ειναι πραγματικα πολυ καλο,αυτο που μετραει ειναι η προσπαθεια,ο κοπος και η ευχαριστηση που νοιωθεις στο τελος για το δημιουργημα σου.Συγχαρητηρια,και σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JIMBOAthens Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Προσωπικά μου αρέσει γιατί δείχνει ότι πραγματικά έχει γίνει πολύ δουλειά αλλά και γιατί είμαι fan του V (το καταλαβαίνετε βέβαια από το avatar μου). Μπράβο Μιχάλη για το μεράκι, τον κόπο, τον χρόνο που αφιέρωσες και φυσικά το άψογο αποτέλεσμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mixalhs_m Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Σας ευχαριστω πολυ για την ανταποκριση και για τα σχολια σας!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Πολύ ωράιο το αποτέλεσμα φίλε μου εχει γίνει καλή δουλειά,αξιζε ο χρόνος και ο κόπος που αφιέρωσες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p_under Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 πολυ ωραιο , αξιζουν πολλα μπραβο . μονο μερικα τρεξιματα ειδα στην βαφη πανω απο το πλεξυ στην αριστερη μερια. καταταλλα cool ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 p_under Μπορεί να το έκανε και για σχέδιο Πάρα πολύ καλή δουλεία μπράβο για τον χρόνο που αφιέρωσες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2011 παρολο που δεν με αντυπωσιασε,θα σου πω μπραβο μονο και μονο επειδη προσπαθησες και εβγαλες ενα πολυ καλο αποτελεσμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.