Προς το περιεχόμενο

Custom PC case - V for Vendetta

mixalhs_m

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια προσπάθεια για την ανακατασκευη ενος παλιου κουτίου, σε ενα κουτι.....με αποψη!!!

Δεν ξερω αν σας αρέσει, αλλα ήθελα την αποψη σας.

τοvideo μπορειτε να το δειτε εδώ.

εκτος απο την μια πλευρά που ειναι ζωγραφισμένη με αερογραφο, τα υπολοιπα εχουν φτιαχτει με πλεξιγκλας και εχουν σκαλιστεί στο χερί.

Ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μιχαλη,μπραβο σου.Πραγματικα μια ομορφη δουλεια.Χαιρομαι παρα πολυ οταν βλεπω ατομα με μερακι και ορεξη οπως εσυ.Ασχετα απο το αποτελεσμα,το δικο σου ειναι πραγματικα πολυ καλο,αυτο που μετραει ειναι η προσπαθεια,ο κοπος και η ευχαριστηση που νοιωθεις στο τελος για το δημιουργημα σου.Συγχαρητηρια,και σε ευχαριστουμε που το μοιραστηκες.

Προσωπικά μου αρέσει γιατί δείχνει ότι πραγματικά έχει γίνει πολύ δουλειά αλλά και γιατί είμαι fan του V (το καταλαβαίνετε βέβαια από το avatar μου). :rolleyes:

Μπράβο Μιχάλη για το μεράκι, τον κόπο, τον χρόνο που αφιέρωσες και φυσικά το άψογο αποτέλεσμα! ;)

πολυ ωραιο , αξιζουν πολλα μπραβο . μονο μερικα τρεξιματα ειδα στην βαφη πανω απο το πλεξυ στην αριστερη μερια. καταταλλα cool !

παρολο που δεν με αντυπωσιασε,θα σου πω μπραβο μονο και μονο επειδη προσπαθησες και εβγαλες ενα πολυ καλο αποτελεσμα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...