ProIcons Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Καλησπερα, θελω να παρω ενα νεο κινητο και θα ηθελα την γνωμη σας... να παρω ενα κινητο με Symbian η με Android δηλαδη να παρω το Sony Ericsson η το Nokia? Αν παρω το XPERIA να του βαλω Android 2.2?
vasilisga Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 μεταξυ των 2 συσκευων θα σου ελεγα το n8 σιγουρα μεχρι πριν 3 μερες... μετα την στροφη της nokia ομως στα wp7 θα σου προτεινα σιγουρα android, κατα προτιμηση ομως σε καποια αλλη συσκευη περαν τo x10
sam sam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 μεταξυ των 2 συσκευων θα σου ελεγα το n8 σιγουρα μεχρι πριν 3 μερες...μετα την στροφη της nokia ομως στα wp7 θα σου προτεινα σιγουρα android, κατα προτιμηση ομως σε καποια αλλη συσκευη περαν τo x10 +1000000 κριμα γιατι ηταν πολυ καλο κινητο (n8)δεν αξιζει νοκια κινητο πλεον... τουλαχιστον απο πλευρας εφαρμογων... ασε που κατι μου λεει οτι θα το εγκαταλείψει στη μοιρα του (βλεπε παρελθον της)...
ProIcons Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 το x10 εχει καμια δυσλειτουργεια η κατι;
sam sam Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 το x10 εχει καμια δυσλειτουργεια η κατι; ριζε μια ματια και εδω
vasilisga Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 φιλε αν ψαχνεις για αγορα καινουριου κινητου πες ποσα χρηματα δινεις και κατι θα βρουμε...
ProIcons Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 δεν ψαχνω με βαση λευτων αλλα λειτουργιων, πχ, μαρεσε πολυ το x10 κατι παρομοιο...
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Desire Galaxy S Desire HD Nexus S Είναι κάποιες εναλλακτικές...
ProIcons Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Παρατησηρα οτι στο SE XPERIA x10 με το firmware update εγιναν ορισμενες αλαγες... οπως το HD Video που διαβασα οτι δεν υπηρχε κλπ. μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τα αρνητικα που εχει αυτο το κινητο; Φενεται πολυ καλητερο απο το χ10, καμια Release Date παιζει;, http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaarc?cc=gr&lc=el#view=features_specifications
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Αρνητικά σε σχέση με Galaxy S. -Μέγεθος -UI -Οθόνη -Ραδιόφωνο -Bluetooth -Ενσωματωμένη μνήμη
Meraklis56 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 μειονεκτήματα του x10?λοιπόν: τελευταία επίσημη έκδοση του android που μπορεί να δεχθεί είναι η 2.1 κλειδωμένο bootloader οθόνη κλειδωμένη να τρέχει στα 30fps 65k χρώματα dual touch έλλειψη κάρτας γραφικών και θα ήθελα proIcons να μου πεις,που είναι καλύτερο το arc απο το x10!παιχνίδια του marketing είναι. βάλαν το όνομα "bravia engine" και το "αισθητήρας exmor R",κάρτα γραφικών,και android 2.4 και το πουλάν 400+ Ευρώ ως καινούργιο μοντέλο.
nikoskon Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 μειονεκτήματα του x10?λοιπόν: τελευταία επίσημη έκδοση του android που μπορεί να δεχθεί είναι η 2.1 κλειδωμένο bootloader οθόνη κλειδωμένη να τρέχει στα 30fps 65k χρώματα dual touch έλλειψη κάρτας γραφικών και θα ήθελα proIcons να μου πεις,που είναι καλύτερο το arc απο το x10!παιχνίδια του marketing είναι. βάλαν το όνομα "bravia engine" και το "αισθητήρας exmor R",κάρτα γραφικών,και android 2.4 και το πουλάν 400+ Ευρώ ως καινούργιο μοντέλο. Νομίζω έχει. Adreno χρονισμένο στα 200Mhz.
vasilisga Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Παρατησηρα οτι στο SE XPERIA x10 με το firmware update εγιναν ορισμενες αλαγες... οπως το HD Video που διαβασα οτι δεν υπηρχε κλπ. μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τα αρνητικα που εχει αυτο το κινητο; Φενεται πολυ καλητερο απο το χ10, καμια Release Date παιζει;, http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaarc?cc=gr&lc=el#view=features_specifications φιλε αυτα που σου προτεινει ο nikos απο πανω ειναι πολυ καλυτερα και θα το καταλαβεις και εσυ ο ιδιος αμα τα δεις απο κοντα... βεβαια μπορεις να περιμενεις κανενα διμηνο που θα σκασουν τα νεα κινητα διπυρηνα κτλ
Meraklis56 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Νομίζω έχει. Adreno χρονισμένο στα 200Mhz. λάθος μου.το google σε επιβεβαιώνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.