Προς το περιεχόμενο

XPERIA X10 vs NOKIA n8

ProIcons

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελω να παρω ενα νεο κινητο και θα ηθελα την γνωμη σας...

να παρω ενα κινητο με Symbian η με Android

δηλαδη να παρω το Sony Ericsson η το Nokia?

Αν παρω το XPERIA να του βαλω Android 2.2?

Δημοσ.

μεταξυ των 2 συσκευων θα σου ελεγα το n8 σιγουρα μεχρι πριν 3 μερες...

μετα την στροφη της nokia ομως στα wp7 θα σου προτεινα σιγουρα android, κατα προτιμηση ομως σε καποια αλλη συσκευη περαν τo x10

Δημοσ.
μεταξυ των 2 συσκευων θα σου ελεγα το n8 σιγουρα μεχρι πριν 3 μερες...μετα την στροφη της nokia ομως στα wp7 θα σου προτεινα σιγουρα android, κατα προτιμηση ομως σε καποια αλλη συσκευη περαν τo x10

+1000000

κριμα γιατι ηταν πολυ καλο κινητο (n8)δεν αξιζει νοκια κινητο πλεον...

τουλαχιστον απο πλευρας εφαρμογων...

ασε που κατι μου λεει οτι θα το εγκαταλείψει στη μοιρα του (βλεπε παρελθον της)...

Δημοσ.

Παρατησηρα οτι στο SE XPERIA x10 με το firmware update εγιναν ορισμενες αλαγες... οπως το HD Video που διαβασα οτι δεν υπηρχε κλπ.

μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τα αρνητικα που εχει αυτο το κινητο;

Φενεται πολυ καλητερο απο το χ10, καμια Release Date παιζει;,

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaarc?cc=gr&lc=el#view=features_specifications

Δημοσ.

μειονεκτήματα του x10?λοιπόν:

τελευταία επίσημη έκδοση του android που μπορεί να δεχθεί είναι η 2.1

κλειδωμένο bootloader

οθόνη κλειδωμένη να τρέχει στα 30fps

65k χρώματα

dual touch

έλλειψη κάρτας γραφικών

και θα ήθελα proIcons να μου πεις,που είναι καλύτερο το arc απο το x10!παιχνίδια του marketing είναι.

βάλαν το όνομα "bravia engine" και το "αισθητήρας exmor R",κάρτα γραφικών,και android 2.4 και το πουλάν 400+ Ευρώ ως καινούργιο μοντέλο.

Δημοσ.

μειονεκτήματα του x10?λοιπόν:

τελευταία επίσημη έκδοση του android που μπορεί να δεχθεί είναι η 2.1

κλειδωμένο bootloader

οθόνη κλειδωμένη να τρέχει στα 30fps

65k χρώματα

dual touch

έλλειψη κάρτας γραφικών

και θα ήθελα proIcons να μου πεις,που είναι καλύτερο το arc απο το x10!παιχνίδια του marketing είναι.

βάλαν το όνομα "bravia engine" και το "αισθητήρας exmor R",κάρτα γραφικών,και android 2.4 και το πουλάν 400+ Ευρώ ως καινούργιο μοντέλο.

Νομίζω έχει. Adreno χρονισμένο στα 200Mhz.

Δημοσ.

Παρατησηρα οτι στο SE XPERIA x10 με το firmware update εγιναν ορισμενες αλαγες... οπως το HD Video που διαβασα οτι δεν υπηρχε κλπ.

μηπως θα μπορουσατε να μου πειτε τα αρνητικα που εχει αυτο το κινητο;

Φενεται πολυ καλητερο απο το χ10, καμια Release Date παιζει;,

http://www.sonyericsson.com/cws/products/mobilephones/overview/xperiaarc?cc=gr&lc=el#view=features_specifications

φιλε αυτα που σου προτεινει ο nikos απο πανω ειναι πολυ καλυτερα και θα το καταλαβεις και εσυ ο ιδιος αμα τα δεις απο κοντα...

βεβαια μπορεις να περιμενεις κανενα διμηνο που θα σκασουν τα νεα κινητα διπυρηνα κτλ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...