fenia119 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Εδώ και λίγο καιρό κάθε φορά που ανέβαζα την ένταση στα ηχεία ακουγόταν ένα βουητό αρκετά έντονο. Σήμερα κατα την εκκίνηση ακουγόταν πάλι και όσο διήρκεσε δε μου εμφανιζόταν η επιφάνεια εργασίας μόνο μια μαύρη οθόνη, ώσπου πίεσα την οθόνη του λάπτοπ προς τα πίσω και σταμάτησε. Δεν ξέρω και πολλά επομένως αν πρέπει να αναφέρω κατι περαιτέρω να μου το πείτε. Από τα λίγα που βρήκα και στα φόρουμ εχω την εντύπωση ότι πρόκρειται για μαγνητισμό ή κατι τέτοιο. Μπορώ να κάνω κάτι για να το διορθώσω μόνη μου;(Καινούργια επομένως συγχωρέστε με για τυχόν λάθη.) Ευχαριστώ.
JohnXarxas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 προφανώς ευθύνεται το λάπτοπ (εννοώ όχι τα ηχεία του..., μάλλλον η κάρτα ήχου) αν έχεις εγγύηση πάν'το πίσω
xristoforos89 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Αλλιως συνδεσε τα ηχεια με ενα mp3 και δες αν σου κανει παλι το ιδιο βουητο καθε φορα που ανεβαζεις την ενταση. Απο εκει θα καταλαβεις απο που προερχεται το προβλημα(λαπτοπ ή ηχεια).
JohnXarxas Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 δεν νομίζω να φταίνε τα ηχεία γιατί εμφάνισε ταυτόχρονα πρόβλημα και η οθόνη και γενικώς όλο το σύστημα πάντως δεν χάνεις κάτι να δοκιμάσεις
fenia119 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Η εγγύση να ήταν κι άλλη!Κατάλαβα αρχικά ότι κάτι τρέχει όταν κατέβασα την οθόνη, ενώ ήταν ανοιχτό, και ξεκινούσε ο ήχος και μετά μου εμφάνισε ό,τι προανέφερα, Δεν ξέρω αν βοηθάει, αλλά με τα ακουστικά δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και χωρίς αυτά το βουητό ξεκινάει από τη μέση του δείκτη της έντασης και μετά, αν εξαιρέσω το σημερινό που δεν μπορούσα καν να το ανοίξω. Δεν το έχω και πολύ το αντικείμενο αλλά πριν το πάω στους αδίστακτους τεχνικούς προτείνετε αν έχετε και τίποτα άλλο μήπως και το στρώσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.