Anaisthitos Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 θα ηθελα να ρωτησω τι βαζουμε στο watercooling? ή και το τι θα μπορουσαμε να βαλουμε!?! μου εχουν πει οτι λειτουργει με νερο βρυσης αλλα καλυτερα λειτουργει με νερο απο αυτο που βαζουμε στο σιδερο....αληθευει? και τι ειναι καλυτερα να βαλω ετσι οστε να μην εχω δυσαρεστες "εκπληξεις" παρακαλω για καθε απαντηση αν μπορειτε να μου δινατε και ενα link αναλογα thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 μα και για το σιδερο απο βρυση δεν βαζουμε? ;Ρ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LouCi4er Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 μα και για το σιδερο απο βρυση δεν βαζουμε? ;Ρ Κανονικα οχι,στο σιδερο βαζουμε αναλατο (χωρις αλατα δηλαδη ).Απιονισμενο λεγεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
overpower Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 παντως εμενα η μανα μου απο την βρυση βαζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FaRMaKhs Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Νομιζω πως και με το απιονισμενο μετα απο καιρο εχεις θεματακια υπαρχουν αρκετα προιοντα για αυτη τη δουλεια τα οποια με ενα απλο skroutzαρισμα τα βρισκεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Εγώ πάντως βάζω αυτο εδώ Feser Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια εχω ακουσει για μπογιες για αντισκουριαστικα για μικητοκτωνο για ειδικο θερμοαγωγιμο υγρο και τετοια αλλα ειναι αναγκαια αυτα? αντε η μπογια ειναι για visual appeal αλλα το αντισκουριαστικο το μικητοκτωνο χρειαζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Thanos1972 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 ρε παιδια εχω ακουσει για μπογιες για αντισκουριαστικα για μικητοκτωνο για ειδικο θερμοαγωγιμο υγρο και τετοια αλλα ειναι αναγκαια αυτα? αντε η μπογια ειναι για visual appeal αλλα το αντισκουριαστικο το μικητοκτωνο χρειαζεται? Για να μην κολλησει κανενα virus ειναι ρε συ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mavlamemos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θελει κανονικα αποσταγμενο.οχι απο βρυση λογω αλατων ουτε απιονισμενο γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φθειρει τον χαλκο. Για μυκητιοκτονο πρωτη φορα ακουω. Δεν νομιζω να χρειαζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θελει κανονικα αποσταγμενο.οχι απο βρυση λογω αλατων ουτε απιονισμενο γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φθειρει τον χαλκο. Για μυκητιοκτονο πρωτη φορα ακουω. Δεν νομιζω να χρειαζεται. δηλαδη περα απο το να αγωρασεις δεν παιζει τιποτα που μπορεις να βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θα πας στο φαρμακείο και θα ζητήσεις WFI. Είναι νερό χωρίς άλατα και χωρίς μικρόβια. Θα αγοράσεις από ένα μαγαζι με ενυδρεία, ένα μπουκαλάκι κατά της άλγης. Καλό θα ήταν επίσης να πάρεις και ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό για την αντλία, όπως της Alphacool για παράδειγμα. Αυτό που θα το βρεις δεν ξέρω. Θα γεμίσεις το κύκλωμα σου με νερό WFI και θα στάξεις μετά αρκετές σταγόνες, από τα παραπάνω υγρά. Ότι καλύτερο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Navu Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Θα πας στο φαρμακείο και θα ζητήσεις WFI. Είναι νερό χωρίς άλατα και χωρίς μικρόβια. Θα αγοράσεις από ένα μαγαζι με ενυδρεία, ένα μπουκαλάκι κατά της άλγης. Καλό θα ήταν επίσης να πάρεις και ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό για την αντλία, όπως της Alphacool για παράδειγμα. Αυτό που θα το βρεις δεν ξέρω. Θα γεμίσεις το κύκλωμα σου με νερό WFI και θα στάξεις μετά αρκετές σταγόνες, από τα παραπάνω υγρά. Ότι καλύτερο! Έτσι ακριβώς! Εναλλακτικά, τσιμπάς αυτό εδώ της Innovatek που έχει ότι χρειάζεσαι στην παραπάνω περιγραφή και είναι έτοιμο προς χρήση. Φυσικά, καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με κάποια μεγαλύτερη παραγγελία για να μη σου βγει ο κούκος αϊδόνι για νεράκι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anaisthitos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 OMG! πολυ μπερδεμα το watercooling! οκ thanks πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Ε δεν είναι και τόσο... Που να φτιάξεις μοχίτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
venumis Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2011 Μα καλα τι θερμοκρασίες αναπτύσονται στην υδροψυξη για να θέλει απιονυσμένο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.