Προς το περιεχόμενο

τι βαζουμε στο watercooling?

Anaisthitos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

θα ηθελα να ρωτησω τι βαζουμε στο watercooling? ή και το τι θα μπορουσαμε να βαλουμε!?!

μου εχουν πει οτι λειτουργει με νερο βρυσης αλλα καλυτερα λειτουργει με νερο απο αυτο που βαζουμε στο σιδερο....αληθευει? και τι ειναι καλυτερα να βαλω ετσι οστε να μην εχω δυσαρεστες "εκπληξεις"

παρακαλω για καθε απαντηση αν μπορειτε να μου δινατε και ενα link αναλογα :)

thanks

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω πως και με το απιονισμενο μετα απο καιρο εχεις θεματακια

υπαρχουν αρκετα προιοντα για αυτη τη δουλεια τα οποια με ενα απλο

skroutzαρισμα τα βρισκεις :rolleyes:

ρε παιδια εχω ακουσει για μπογιες για αντισκουριαστικα για μικητοκτωνο για ειδικο θερμοαγωγιμο υγρο και τετοια αλλα ειναι αναγκαια αυτα? αντε η μπογια ειναι για visual appeal αλλα το αντισκουριαστικο το μικητοκτωνο χρειαζεται?

ρε παιδια εχω ακουσει για μπογιες για αντισκουριαστικα για μικητοκτωνο για ειδικο θερμοαγωγιμο υγρο και τετοια αλλα ειναι αναγκαια αυτα? αντε η μπογια ειναι για visual appeal αλλα το αντισκουριαστικο το μικητοκτωνο χρειαζεται?

Για να μην κολλησει κανενα virus ειναι ρε συ.

Θελει κανονικα αποσταγμενο.οχι απο βρυση λογω αλατων ουτε απιονισμενο γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φθειρει τον χαλκο. Για μυκητιοκτονο πρωτη φορα ακουω. Δεν νομιζω να χρειαζεται.

Θελει κανονικα αποσταγμενο.οχι απο βρυση λογω αλατων ουτε απιονισμενο γιατι υπαρχει πιθανοτητα να φθειρει τον χαλκο. Για μυκητιοκτονο πρωτη φορα ακουω. Δεν νομιζω να χρειαζεται.

δηλαδη περα απο το να αγωρασεις δεν παιζει τιποτα που μπορεις να βαλεις?

Θα πας στο φαρμακείο και θα ζητήσεις WFI. Είναι νερό χωρίς άλατα και χωρίς μικρόβια.

Θα αγοράσεις από ένα μαγαζι με ενυδρεία, ένα μπουκαλάκι κατά της άλγης.

Καλό θα ήταν επίσης να πάρεις και ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό για την αντλία, όπως της Alphacool για παράδειγμα. Αυτό που θα το βρεις δεν ξέρω.

Θα γεμίσεις το κύκλωμα σου με νερό WFI και θα στάξεις μετά αρκετές σταγόνες, από τα παραπάνω υγρά.

Ότι καλύτερο!

Θα πας στο φαρμακείο και θα ζητήσεις WFI. Είναι νερό χωρίς άλατα και χωρίς μικρόβια.

Θα αγοράσεις από ένα μαγαζι με ενυδρεία, ένα μπουκαλάκι κατά της άλγης.

Καλό θα ήταν επίσης να πάρεις και ένα μπουκαλάκι με λιπαντικό για την αντλία, όπως της Alphacool για παράδειγμα. Αυτό που θα το βρεις δεν ξέρω.

Θα γεμίσεις το κύκλωμα σου με νερό WFI και θα στάξεις μετά αρκετές σταγόνες, από τα παραπάνω υγρά.

Ότι καλύτερο!

Έτσι ακριβώς!

Εναλλακτικά, τσιμπάς αυτό εδώ της Innovatek που έχει ότι χρειάζεσαι στην παραπάνω περιγραφή και είναι έτοιμο προς χρήση. Φυσικά, καλό θα ήταν να το συνδυάσεις με κάποια μεγαλύτερη παραγγελία για να μη σου βγει ο κούκος αϊδόνι για νεράκι...

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...