parsifal Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ο,τι είπε ο dewn (αυτήν την φορά έκανα προεπισκόπηση, είδα ότι με πρόλαβες κι έσβησα αυτό που αρχικά ετοιμάζα για εδώ, oh yeah! )
xarda Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Ειδατε στο cpanel Μου οτι υποστηριζει cron jobs ? Οταν πετυχω τo support της phox online θα μαθω περισσοτερα.
dewn735 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 κάτι τέτοιο; (Δεν το έχω δοκιμάσει) Μπα, κι αυτό προϋποθέτει ότι κάποιος θα τρέξει τη σελίδα στο οποίο το έχεις κάνει include (ή θεωρία του είναι να το βάλεις σε όλες τις σελίδες σου οπότε, θεωρητικά, όλο και κάποιος επισκέπτης θα έχει ανοιχτό το tab την ώρα που πρέπει)
orotoi Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Αμα δε σου επιτρέπει ο host σου ή δε βγάλεις άκρη.. δοκίμασε και αυτά online cron jobs
mixalis8 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2011 για να γινει με μετα θα πρεπει να εχεις τον υπολογιστη σου πάντα ανοιχτό, και να εχεις το browser σ'αυτην την σελίδα... κάτι το οποίο είναι εντελώς ανόητο. η λύση γι'αυτο που λες είναι αποκλειστικά cron jobs.
xarda Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Παιδες ευχαριστώ!Είδα οτι μπορούν να εκτελεστουν cron jobs απο το cpanel μου ( υπάρχει επιλογή ) και δωρεαν! Δεν μιλιέμαι πλέον
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.