sinioris Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας παιδια... Πως θα ηταν δυνατο να δω τον Αντ1 μεσα απο το site του?Το προβλημα ειναι οτι για το εξωτερικο που βρισκομαι εγω (ΙΤΑΛΙΑ) δεν προσφερεται η παροχη...γνωριζω ομως πως με καποιον τροπο μπορει να γινει!!!!!!!!!!! :cry: Σημαντικη σημειωση η συνδεση μου εχει ηδη proxy server που δεν μπορω να τον βγαλω! Αυτα δεν μπορω να τα κανω:Link γιατι δεν μπορω να βγαλω τον δικο μου proxy server και να βαλω αλλον!
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το καταφερα με το κολπακι που λεει το λινκ σου!!Τελειαααααα
sinioris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το καταφερα με το κολπακι που λεει το λινκ σου!!Τελειαααααα :mad: :mad: Τουλαχιστον βοηθησα εσενα!!!!!!!!!!!!!Εγω δυστυχως δεν μπορω να βαλω αλλον proxy server γιατι θα αναγκαστω να βγαλω τον δικο μου και δεν γινεται!Γιατι δεν θα εχω προσβαση στο ιντερνετ γενικοτερα μετα... Δεν πειραζει χαρηκα για σενα...HEEEELP HEEEEELP Αντε τυχερε/η θα απολαυσεις την ΠΑΟΚΑΡΑ σημερα...
Mapas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις πρόσβαση σε κανένα μηχάνημα στην ελλάδα ώστε να κάνεις VPN/ssh tunnel ?
3leven Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Το να αλλαξεις proxy απο τον browser δεν αλλαζει κατι ετσι? (εκτος αν αυτο εννοουσες κι εσυ)
sinioris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Έχεις πρόσβαση σε κανένα μηχάνημα στην ελλάδα ώστε να κάνεις VPN/ssh tunnel ? Τι ενοεις αδελφε δεν πολυ καταλαβα?"προσβαση σε κανενα μηχανακι"? Το να αλλαξεις proxy απο τον browser δεν αλλαζει κατι ετσι? (εκτος αν αυτο εννοουσες κι εσυ) Ναι αυτο εννοω οτι πρεπει να αλλαξεις απο τον browser τον proxy!Το κακο ειναι ομως οτι εαν εγω αλλαξω τον ηδη υπαρχον proxy που εχει η συνδεση μου δεν θα μπορω μετα να εχω προσβαση στο ιντερνετ!CAPITO?
Mapas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 αυτό που λέω είναι ότι αν έχεις κάποιο pc που είναι μονίμως on στην ελλάδα (φίλου, σε πανεπιστήμιο κτλ) και αυτό το μηχάνημα έχει καλό upload speed (πάνω απο 512 για να βλέπεις antenna) τότε μπορείς να κάνεις ένα vpn tunnel: ουσιαστικά φτιάχνεις ένα "τούνελ" μ περνάει μέσα απο το proxy σου και καταλήγει στο pc του (του φίλου σου πχ). Μετά ότι κίνηση κάνεις στο ίντερνετ θα φένεται σαν να είναι απο τον υπολογιστή του φίλου σου αφού όλα στέλνονται εκεί. Θέλει αρκετή δουλειά για το στήσιμο όμως... το βίντεο του antenna θα πηγαίνει πρώτα στον φίλο σου (download) και μετά θα το κάνει upload σε εσένα αυτόματα... γιαυτό χρειάζεται να έχει καλή ταχύτητα upload. κοίτα το openVPN.
sinioris Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 αυτό που λέω είναι ότι αν έχεις κάποιο pc που είναι μονίμως on στην ελλάδα (φίλου, σε πανεπιστήμιο κτλ) και αυτό το μηχάνημα έχει καλό upload speed (πάνω απο 512 για να βλέπεις antenna) τότε μπορείς να κάνεις ένα vpn tunnel: ουσιαστικά φτιάχνεις ένα "τούνελ" μ περνάει μέσα απο το proxy σου και καταλήγει στο pc του (του φίλου σου πχ). Μετά ότι κίνηση κάνεις στο ίντερνετ θα φένεται σαν να είναι απο τον υπολογιστή του φίλου σου αφού όλα στέλνονται εκεί. Θέλει αρκετή δουλειά για το στήσιμο όμως... το βίντεο του antenna θα πηγαίνει πρώτα στον φίλο σου (download) και μετά θα το κάνει upload σε εσένα αυτόματα... γιαυτό χρειάζεται να έχει καλή ταχύτητα upload. κοίτα το openVPN. AAAA καταλαβα αδελφε τι λες...οχι οχι δυστυχως δεν εχω κανεναν
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Για το Μεγκα παιζει κανα κολπακι?Θελω να δω το ΝΗΣΙ ρε γμτ!Εχω δορυφορικη αλλα θελω να το βλεπω τις ωρες που με βολευει ανα πασα στιγμη στο σαιτ του....Μεχρι πριν κανα μηνα δεν ηθελε να εισαι Ελλαδα,τι στο διαλο τους επιασε να ουμ κ το αλλαξαν?
Mapas Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2011 βάλε τους proxy που λέει στο πρώτο post και θα είσαι ok.
felipe4ever2108 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2011 βάλε τους proxy που λέει στο πρώτο post και θα είσαι ok. εγω είμαι εξωτερικό και συγκεκριμένα Αγγλία. Χρησιμοποιούσα τα proxy κανονικα και χωρις προβλήματα. Τωρα τελευταια όμως δεν λειτουργούν ούτε αυτά.. Μήπως ξέρετε γιατί;;
felipe4ever2108 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Δημοσ. 8 Απριλίου 2011 Για το Μεγκα παιζει κανα κολπακι?Θελω να δω το ΝΗΣΙ ρε γμτ!Εχω δορυφορικη αλλα θελω να το βλεπω τις ωρες που με βολευει ανα πασα στιγμη στο σαιτ του....Μεχρι πριν κανα μηνα δεν ηθελε να εισαι Ελλαδα,τι στο διαλο τους επιασε να ουμ κ το αλλαξαν? γιατί δεν το βλέπεις απο youtube τουλάχιστον; Ξέρω 2-3 χρήστες που το ανεβάζουν την επόμενη κολας μέρα και έχουν και καλή ποιότητα βάλε τους proxy που λέει στο πρώτο post και θα είσαι ok. Τους έχω δοκιμάσει όλους. Δεν δουλεύουνε πλέον :/
Τοξοβολος_UK Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 Δημοσ. 9 Απριλίου 2011 γιατί δεν το βλέπεις απο youtube τουλάχιστον; Ξέρω 2-3 χρήστες που το ανεβάζουν την επόμενη κολας μέρα και έχουν και καλή ποιότητα Για ξηγησου συμπατριωτικα φιλαρακι!Ποιοι χρηστες ειναι να μην ψαχνομαι? Την Πανια κ τα Παρατραγουδα ξερεις να τα ανεβαζει καποιος?Θελω να λιωσω λιγο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.