Προς το περιεχόμενο

Πως κανω verify τη διεύθυνσή μου στο paypal?

arxangelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εβγαλα μια πιστωτικη καρτα,εβαλα τον 4ψιφιο κωδικο αλλα οταν πηγα να κανω μια αγορα μου ζητησε proof of adress . Ολοι οι λογαριασμοι του σπιτιου ειναι στο ονομα του πατερα μου ομως και λογαριασμος κ η καρτα στο δικο μου. Τι να κανω?

Δημοσ.

Πρεπει να παρεις απο την τραπεζα σου το λογαριασμο στο τελοσ του μηνα και θα δεις μια συναγγαλη μεσω paypal που κοστισε 1.5 ευρω! Εκει θα εχει ενα κωδικο (μονο αριθμούς) αυτο βαζεις για verify!

Δημοσ.

αν εχεις και internet banking μπορείς να το δεις και εκεί. Συνήθως κάνει 3-4 μέρες να εμφανιστεί η συναλλαγη από την στιγμή που δήλωσες την πιστωτική στο paypal.

Δημοσ.

Φίλε πρέπει να βρεις έναν λογαριασμό πρόσφατο (ότι να ναι, εγώ είχα στείλει από την πιστωτική μου) στο όνομα σου με τη διεύθυνση που έχεις βάλει και να το σκανάρεις ή να το βγάλεις φώτο. Μετά τους το στέλνεις και όλα ΟΚ. Δεν έχεις απολύτως τίποτα που να έρχεται στο όνομα σου (κινητό πχ);

Δημοσ.

Για να το ξεκαθαρίσουμε,άλλο είναι το "verify" το οποίο έχει να κάνει με την πιστωτική σου κάρτα και άλλο το "confirm address" που έχει να κάνει με την διέυθυνση κατοικίας που έχεις δηλώσει στο paypal.Confirm σε διευθυνσεις στην ελλάδα νομίζω πως το paypal δεν κάνει αυτη τη στιγμή.Στην δικια σου περιπτωση ομως αν το proof of address στο ζητάει το paypal σημαίνει πως σου έχει μπλοκάρει το λογαριασμό και πρέπει να του στείλεις καποιο εγγραφο που να έχει τα στοιχεια σου για να το ξεμπλοκάρει.Οταν λες οτι έβαλες τον 4ψηφιο κωδικο ποιον εννοεις;Υποψιάζομαι οτι εκει εχει γίνει το λάθος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...