mihalis19 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Γεια σας.. Έχω φτιάξει ένα swf που είναι ένα animated banner. Μπορεί να μου πει καποιος πως θα το βαλω στο blogspot??? ψαχνω για free hoster για emmbed αλλα δεν βρισκω..
parsifal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ψαχνω για free hoster για emmbed αλλα δεν βρισκω.. Imageshack, υποστηρίζει και .swf, δίνοντάς σου HTML code snippet για να το κάνεις embed. Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι τέτοιο, θα σου έκανε οποιαδήποτε λύση για generic file hosting, αρκεί να παρέχει hotlink προς το αρχείο .swf. Τον κώδικα για το embedding θα μπορούσες να τον συνθέσεις και μόνος σου...
nik321 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Imageshack, υποστηρίζει και .swf, δίνοντάς σου HTML code snippet για να το κάνεις embed. Αλλά πραγματικά δεν χρειάζεσαι απαραίτητα κάτι τέτοιο, θα σου έκανε οποιαδήποτε λύση για generic file hosting, αρκεί να παρέχει hotlink προς το αρχείο .swf. Τον κώδικα για το embedding θα μπορούσες να τον συνθέσεις και μόνος σου... ναι το θεμα μου αυτο ειναι ..το hotlink.για το embedding δεν ειναι δυσκολο.να σε ρωτησω.το ανεβασα στο imageshuck και βρηκα τον κωδικα html.για να το βαλω να φαινεται στο blog Μου το βαζω με widget html? ο ιδιος χρηστης ειμαι..απλα ειχα χασει τον κωδικο μου και εχω και αλλο κωδικο.
parsifal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ναι το θεμα μου αυτο ειναι ..το hotlink.για το embedding δεν ειναι δυσκολο.να σε ρωτησω.το ανεβασα στο imageshuck και βρηκα τον κωδικα html.για να το βαλω να φαινεται στο blog Μου το βαζω με widget html? Δεν έχω δουλέψει το Blogspot, αλλά αν αυτό το "widget html" που λες σε αφήνει να εισάγεις HTML snippets οποιουδήποτε περιεχομένου, τότε φαντάζομαι πως θα σου κάνει δουλειά. ο ιδιος χρηστης ειμαι..απλα ειχα χασει τον κωδικο μου και εχω και αλλο κωδικο. Η διατήρηση πολλαπλών λογαριασμών απαγορεύεται αυστηρά από τους Όρους Χρήσης του Insomnia. Απ' ο,τι βλέπω, από τότε που δημιούργησες το account nik321 και μετά, έχεις ποστάρει και ως nik321 και ως mihalis19, δηλαδή τον θυμήθηκες τον κωδικό σου. Άρα, πες bye-bye στο account nik321, welcome back mihalis19!
mihalis19 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 ναι βρηκα το file Μου με τους κωδικους..αυτο ηθελα να σβηστει γιατι δεν υπαρχει λογος να υπαρχει πλεον! στο αλλο θεμα τωρα.. ξερεις τι εγινε?το εβαλα στο blog αλλα δεν δουελψε...μου εβγαλε ενα player για να παιξει η "ταινια" αλλα τελικα δεν επαιξε.μηπως ξερεις κανενα αλλα server για να ανεβασω το swf ?εχω φαει τον κοσμο εδω και 2 ωρες.δεν μπορω να βρω κατι ετσι ωστε να παινρω το hot link και μετα να κανω το embeding!
parsifal Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Δοκίμασε το swfupload.com Το hotlink μπορείς να το πάρεις από τη σελίδα στην οποία σε ανακατευθύνει μόλις τελειώσει το upload, κοιτώντας την source HTML της σελίδας.
mihalis19 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 Μέλος Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2011 σωστος.το δοκιμαζω αμεσως και σου λεω!! Δουλεύει τέλεια!!! Να ρωτήσω και κάτι ακόμα.Γίνεται να κάνω όλο το embed Link??Δηλαδή μολις πατήσει καποιος πάνω να πηγαίνει σε μια διέυθυνση???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.